Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

MEΡΚΕΛ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ

Έχεις πολλά απωθημένα με την Ελλαδίτσα μας Μερκελίτσα; Δεν μας έχετε συγχωρέσει που στον πόλεμο δεν καταφέρατε να μας αφανίσετε σαν κράτος; Δεν μας συγχωρήσατε που μια τόσο μικρή χώρα σας σήκωσε τόσο μεγάλο ανάστημα; Ακόμα δεν μας έχετε συγχωρήσει που έχουμε δώσει τα φώτα του πολιτισμού σε εσάς και σε ολόκληρο τον κόσμο. Δεν μας συγχωρείτε που μια τόσο μικρή χώρα σας δάνεισε ένα τόσο μεγάλο ποσό.

Μισείτε τους Έλληνες γιατί έχουν ιστορία, αντοχή, καρδιά, ψυχή και από αυτούς έχουν βγει οι σπουδαιότεροι άντρες. Η Ελλάδα έχει διαπρέψει σε όλους τους τομείς και αυτό δεν μπορείτε να μας το συγχωρέσετε. Εσύ για να φτάσεις την ψυχή ενός Έλληνα πρέπει να ζήσεις δέκα ζωές και ακόμα, δεν θα μπορείς ούτε στο όνειρο σου  να σιμώσεις το πνεύμα του. Γι' αυτό τον λόγο σκέφτηκε η ηλίθια κεφάλα σου να την αφανίσεις. Σε αυτό βέβαια βρήκες συμμάχους τους πολιτικούς προδότες της χώρας μας.


Τώρα τι θες από την Ελλάδα; θέλεις ένα κομμάτι της; Είσαι πολύ γελασμένη Μέγαιρα Μέρκελ, δεν στα έχουν πει καθόλου καλά, η Ελλάδα είναι ένα σώμα ενωμένο. Όταν κόψεις ένα μέλος της, τα άλλα θα πονέσουν και θα αντιδράσουν και να είσαι σίγουρη θα σε πνίξουν έστω και με το αίμα τους. Πάρτο χαμπάρι η Ελλάδα και οι Έλληνες είναι ένα σώμα μια ψυχή, ίσως σε μέρες ειρηνικές να φιλονικούν, αλλά όταν κινδυνεύσει κάποιο μέλος της θα ενωθεί και θα γίνει γίγαντας και τότε αλοίμονο σας. Πρώτα θα ξεκινήσει από τους προδότες και μετά θα λογαριαστεί και με εσάς.

Όλοι ξέρετε τι έκαναν  τους προδότες τους εκείνη την εποχή ε; Τους κρέμαγαν μετά τον πόλεμο στις πλατείες του χωριού. Βέβαια δεν είμαστε σε εκείνη την εποχή, μα σίγουρα κάποιο τρόπο θα βρούμε να τους κάνουμε να πληρώσουν.

Γι' αυτό Μερκελίτσα Μέγαιρα μακριά τα ξερά σου από την Ελλάδα, και αν θες να κάνεις τον καμπόσο φέρε πρώτα τα λεφτά που μας χρωστάτε και μετά έλα να λογαριαστούμε. Τότε θα δούμε ποιός χρωστάει σε ποιόν. 

Μύριαμ Κ. Ρόδος




6 σχόλια:

Konstantinos είπε...

ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΜΥΡΙΑΜ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΣΟΥ ΑΥΤΟ,ΔΙΔΑΣΚΕΙΣ ΚΙ'ΑΣ ΤΟ ΔΟΥΝ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΟΙ ΜΑΣ- ΒΡΕ ΟΥΣΤ,,,,ΣΑΣ ΛΕΩ ΚΑΙ ΕΤΕΡΟΥΣ ΜΑΣ,ΑΛΗΤΑΡΙΑ -ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ... ΘΑΜΩΝΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ,ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΕΛΗΝΝΙΔΑ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ,ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ. ΝΑ ,ΤΙ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗ,ΚΑΙ ΜΕΡΚΕΛ.. ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΟΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΟΥΝ,ΝΑ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ, Ε Λ Λ Α Δ Α !!!!!!!!!!!!!ΜΥΡΙΑΜ,ΔΕΝ Σ'ΑΓΑΠΑΩ ΕΓΩ Ο ΦΒ ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ,Σ'ΑΓΑΠΑΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ..ΜΥΡΙΑΜ,ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ..ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΤΟΥΣ ΣΕΡΝΕΙΣ ΚΑΛΗ ΜΟΥ..ΤΕΤΟΙΑ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ ΕΓΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ,ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΓΑΝΤΙ..ΑΣΕ ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ......ΑΥΤΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ,ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΗΘΕΛΕ,ΔΕΝ ΒΡΗΚΕ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΤΗΣ .... ΔΙΔΑΞΕΙ ΑΝΔΡΙΣΜΟ..Μ'ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΞΕ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ,ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΝΤΡΕΣ,ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΕΙΝΑΙ.ΒΡΗΚΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ,ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ,ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ..ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΩΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΗΣ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΕΔΩ....ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙ ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΣΤΟΝ 2ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ,ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ,,,,,,,ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΣ ΜΥΡΙΑΜ..ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΟΥ,ΑΡΚΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ..ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ,ΝΑ ΜΟΥ ΚΟΒΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΕΙ Σ'ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ,ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μύριαμ είπε...

Αγαπητε φίλε Ντίνο, εγώ έτσι νιώθω κι έτσι εκφράζομαι. Η Μέρκελ και η κάθε Μέρκελ δεν μας τρομάζει. Είμαστε Έλληνες με υψηλό φρόνημα και περηφάνεια για την πατρίδα μας.

Σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και για την ενθάρρυνση που μου δίνεις να συνεχίσω.

makis είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΚΑΛΗ
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΠΑΣ ΑΡΙΣΤΑ

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο σου κοπελλάρα μου!!!! Δεν είσαι μόνη σου σ' όσα πιστεύεις, αλλά έχεις το blog και μας φέρνεις κοντά τον ένα με τον άλλο. Καλή δύναμη!!!

ΛΕΤΑ ΜΑΣΑΟΥΤΗ είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΛΕΒΕΝΤΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!

Μύριαμ είπε...

Σας ευχαριστώ φίλοι μου για καλά σας λόγια. Ας ελπίζουμε οτι η χώρα μας θα βγει από αυτήν την κρίση νικητής.