Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.

Χάσατε την αξιοπιστία σας, και ανοίξατε τους ασκούς του Αιόλου, γεμίσατε οργή τον κοσμο και τον στρέψατε εναντίον σας.

…. μην επιτρέψετε να σας κάνουν μαριονέτες αυτοί που έχουν συμφέροντα……
Αγαπητοί κύριοι Αστυνομικοί, βλέπω με μεγάλη λύπη ότι έχετε ξεφύγει, χτυπάτε ανελέητα τα αδέλφια σας γιατί; Ότι εντολές και αν ακολουθείτε αυτό είναι ανεπίτρεπτο και έγκλημα.

Πως βαράς έτσι στην ψύχρα έναν πολίτη; πως δεν έχεις μέσα σου οίκτο; πως αποξενώθηκες και διαχωρίστηκες από εμάς; τι είδους εντολές εκτελείς αφού δεν είναι νόμιμες; πως θέλεις εμείς να σε σεβόμαστε και να σε υποστηρίζουμε αφού δεν κάνεις το ίδιο και εσύ; το βλέπεις δίκαιο αυτό; Ποια είναι η δουλειά σου; δεν είναι να μας φροντίζεις, και να μας προστατεύεις, από επιθέσεις, και να φροντίζεις για την σωματική μας ακεραιότητα;

Γιατί μας χτυπάς εσύ και χάσαμε τις ισορροπίες μας;

Είμαι έξαλλη με όσα γίνονται τον τελευταίο καιρό, διαβάζω, βλέπω, και ακούω περίεργα πράγματα. Να ξέρετε με τη στάση αυτή που ακλουθείτε, ο κόσμος έχασε την εμπιστοσύνη και την αγάπη στο σώμα το δικό σας.

Θα μου πείτε τώρα ότι εκτελείτε εντολές, ωραία, και φοβάστε μην χάσετε την δουλειά σας, καλώς, θα μπορούσατε όμως να αποστασιοποιηθείτε με τον τρόπο σας και εξηγώ.
Δεν χτυπάς ποτέ έναν άοπλο και ειρηνικό πολίτη, που για να διεκδικήσει τα δικαιώματα του κατεβαίνει σε μια πορεία ή διαδήλωση διαμαρτυρίας, δεν πετάς έτσι ασύστολα τα χημικά καρκινογόνα σκευάσματα, τα γκλοπ να μην τα χρησιμοποιείς για επίδειξη ισχύος, παρά μόνο αν σε απειλούν, δεν καταφέρνεις τίποτα με την βία να το ξέρεις. Να σας πω όμως τι έχετε καταφέρει; χάσατε την αξιοπιστία σας, και ανοίξατε τους ασκούς του Αιόλου, γεμίσατε οργή τον κόσμο και τον στρέψατε εναντίων σας.

Γι’ αυτό να είστε πιο ανθρώπινοι και ζεστοί, και να μην παίζετε έστω και άθελα σας το παιχνίδι κανενός, μην επιτρέψετε να σας κάνουν μαριονέτες αυτοί που έχουν συμφέροντα.
Είστε μια δύναμη εξουσίας που εμείς σας δώσαμε μην την εκμεταλλεύεστε λοιπόν και μην το ξεχνάτε γιατί ίσως γυρίσει μπούμερανκ εναντίων σας, αυτά είχα να σας πω.
 
Με αγάπη σεβασμό και αγανάκτηση Μύριαμ.

Μύριαμ Κ. Ρόδος

Σημ. Το άρθρο μου αυτά δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά στο http://rokar-rokar.blogspot.com/2011/06/blog-post_30.html  Ευχαριστώ τον κύριο Ρουβήμ για την παραχώρηση των συνδέσμων των φωτογραφιών. 

1 σχόλιο:

Konstantinos είπε...

ΜΥΡΙΑΜ,
ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΛΗΣΗ ΣΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ…ΜΑ, ΑΛΗΘΕΙΑ,ΕΧΟΥΝ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ;;; ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΚΤΥΠΟΥΝ Τ'ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΟΥΣ,ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ,ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ;;; ΛΕΣ ΦΟΒΟΝΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΝΕΡΓΟΙ…ΝΑΙ,ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ Η ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ..ΝΑ ΦΑΝΕ ΟΤΙ ΤΡΩΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ,ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ Η ΛΑΟΦΙΛΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΣ ΠΡΟΝΟΗΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΡΟΦΗ ΟΙ ΑΣΤΕΓΟΙ ΠΟΥ ΟΣΟ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΝ..ΗΘΕΛΑ,ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΛΗΣΗ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ,ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΩ ΚΙ'ΕΓΩ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΩ,ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥΣ ;;;; ΝΑ ΒΑΡΑΝΕ ΣΤΟ ΨΑΧΝΟ ΑΛΥΠΗΤΑ ;;; ΝΑ ΚΤΥΠΟΥΝ ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΟΥΣ ,ΓΟΝΕΙΣ,ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΖΗΤΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ,ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ,;;;;ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΔΙΔΑΧΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΤΡΕΛΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ;;;; ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ;;; ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΦΥΛΗΣΥΧΟ ΠΟΛΙΤΗ,ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΜΑΣ,ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΦΥΛΑΝΕ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ..ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟΝ ΤΟΥΣ,ΜΑΣ ΑΓΡΙΕΥΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ,ΙΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΩΝ..ΠΟΙΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΕΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ;;; ΠΟΙΟ ΝΟΜΟ ;;; ΚΙ'ΑΥΤΗ ΕΙΝΑ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΥΛΟΓΗ… ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟΝ ΣΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΕΙΤΑΙ κκ. ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΔΩΣΑΤΕ ΟΡΚΟ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ..ΕΙΣΑΤΕ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΣΑΣ ..ΜΥΡΙΑΜ, ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΓΛΥΚΕΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ..ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !!!!!!!!!!!!