Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΞΙΟΤΙΜΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


Αγαπητέ Γιωργάκη, βλέπω με μεγάλη λύπη μου ότι δεν ακούς τις απελπισμένες κραυγές των Ελλήνων. Έχω βγάλει το συμπέρασμα ότι θέλεις να εκδικηθείς την χώρα μας, αλλά το γιατί δεν το ξέρω. Κάθησα και σκέφτηκα τι μπορεί να είναι αυτό που σε ώθησε να κάνεις ένα τόσο μεγάλο κακό στην πατρίδα.

Ένα πράγμα που σκέφτηκα είναι ότι ο πατέρας σου είχε αγαπήσει την Ελληνίδα Δήμητρα και παράτησε την μάνα σου, αυτόν τον ηρωικό βρυκόλακα που ζει ακόμα. Δεύτερη σκέψη μου είναι ότι η αντιπροσωπεία ποδηλάτων, δεν έχει βγάλει στα μέτρα σου ποδήλατα και έπαθες εκείνο το περήφημο ατύχημα. Τρίτη σκέψη μου ήταν ότι δεν σου άφησε πολλά λεφτά ο πατέρας σου και σκεφτηκες να μας τα πάρεις εσύ. Δεν μπορώ να σκεφτώ κανένα σοβαρό λόγο που σε κάνει να φέρεσε έτσι άσχημα και επιπόλαια στην Ελλάδα. Υπάρχει βέβαια και το ελαφρυντικό ότι είσαι ανίατο στο μυαλό, αλλά οι Έλληνες δεν θα στο αναγνωρίσουν, οπότε μην βασίζεσαι σε αυτό. Όλη η Έλλαδα αυτή τη στιγμή παραμιλάει και με το δίκιο της, για δύο κυρίους λόγους. Μας έχεις κάνει να είμαστε υπόδουλοι σε ξένες χώρες που μεθοδεύουν τον αφανισμό μας σαν κράτος, και ο άλλος λόγος είναι ότι η Έλλαδα και οι Ελληνες πεινάνε, μας κατάντησες σαν μια τριτοκοσμική χωρα τώρα. Η παιδεία τι σου έχει κάνει και την τελείωσες; Η υγεία; Έχεις διαλύσει όλον τον κορμό και την δόμη που συγκροτούν μια αυτόνομη χώρα. Είσαι ο πιο κακούργος και ελεεινός πρωθυπουργός που είχαμε τα τελευταία χρόνια στην Χώρα. Η κυρά Βασιλική μου είπε να σου πω χαιρετισμούς που τις έκοψες την μισή σύνταξη. Ο κυρ' Θωμάς σε ευχαριστεί που μείωσες τον μισθό του και δεν μπορεί να σπουδάσει τον γιό του. Η Αριάδνη λέει να δίνεις εσύ χρήματα στον φαντάρο γιό της γιατί είναι άνεργη, και όλα τα παιδιά σε ευχαριστούν γιατί τους έκοψες τα όνειρα για την ζωή.

Τώρα εγώ σου γράφω για να σου κάνω μια πρόταση. Μάζεψε όσο πιο γρήγορα μπορείς τα μπογαλάκια σου και ξεκουμπίσου από την Ελλάδα όσο ακόμα είναι καιρός, γιατί σε λίγο δεν θα έχεις την πολυτέλεια να το κάνεις αυτό. Εγώ επειδή σε λατρεύω σου έγραψα, για να σου πω οτι δεν σε παίρνει άλλο εδώ. Άντε πάρε και όλα τα άλλα σκουπίδια από την Βουλή και αδειάστε μας την γωνιά. Με πολύ αγάπη και συμβουλευτική διάθεση Μύριαμ.

Μύριαμ Κ. Ρόδος
 

6 σχόλια:

ΔΗΜΗΤΡΗΣ 33 είπε...

ΕΝΑ ΘΑ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΤΟΥ ....ΤΟ ΓΟΥΔΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΜΑΙ 33 ΕΤΩΝ ΜΕ 4 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΡΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ...ΤΟΤΕ ΜΕ ΒΡΙΣΚΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ...............

ΛΕΤΑ ΜΑΣΑΟΥΤΗ είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑ
ΣΤΟΥ ΚΟΥΦΟΥ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ..................................

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΣΑΙ ΦΟΒΕΡΗ ΜΥΡΙΑΜ, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΥΟ ΕΥΧΕΣ Η ΜΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΠΙΖΩ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥ ΓΑΜΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥΣ

Μύριαμ είπε...

Σας ευχαριστώ καλοί μου φίλοι που με ενθαρρύνετε να γράφω. Είμαι πολύ προβληματισμένη όπως όλοι σας πιστεύω, με τα πολιτικά πράγματα του τόπου μας. Προσπαθώ με αυτόν τον χιουμοριστικό τρόπο να αποτυπώσω όλους τους προβληματισμούς και την αγανάκτιση που νοιώθει όλος ο κόσμος. Ελπίζω και εύχομαι να βρεθεί γρήγορα μια λύση στο πρόβλημα μας γιατί είναι πολύ σκούρα τα πράγματα.

Και πάλι σας ευχαριστώ. Με αγάπη και εκτίμηση η φίλη σας Μύριαμ.

KASOSkasos είπε...

ΜΥΡΙΑΜ, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!
EYΧΩΜΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΑΚΟΥΣΗ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ .....