Κυριακή 27 Μαΐου 2012

ΚΥΝΗΓΟΙ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

Πολυτελή αυτοκίνητα σε όλη την Ελλάδα φαίνεται να ψάχνουν  για παιδιά. Προσοχή γονείς κάποιοι αδίστακτοι δολοφόνοι στο εξωτερικό, απαγάγουν και σκοτώνουν παιδιά για τα όργανα τους. Τα πουλάνε στην μαύρη αγορά και θησαυρίζουν με τα εγκλήματα αυτά. Ελπίζουμε να μην έρθει και στην Ελλάδα αυτή η εγκληματική μαφία και πως είναι μόνο φήμες. Όμως καλού κακού ας έχουμε τον νου μας.  Βλέπουμε ότι πάντα τα παιδιά είναι τα μεγάλα θύματα στις βρώμικες ορέξεις και κτηνωδίες των τεράτων. Είναι αθώες ψυχούλες που δεν μπορούν να υπερασπίσουν τον εαυτό τους. Υπάρχουν και κάποιοι, που δεν θέλω να  τους χαρακτηρίσω γιατί δεν υπάρχει χαρακτηρισμός κατάλληλος στο λεξιλόγιο μου, που πουλάνε τα ίδια τους τα παιδιά για λίγο χρήμα. Για μένα αυτοί δεν είναι γονείς αλλά εξίσου εγκληματίες και πρέπει να παίρνουν την κατάλληλη ποινή με τους φονιάδες. Τα παιδιά που θα πουληθούν  ή  θα τα βάλουν στην πορνεία και θα ικανοποιούν κάποιοι ανώμαλοι τις βρωμερές ορέξεις τους ή θα τα σκοτώσουν για να μοσχοπουλήσουν τα όργανα τους.
Τελευταία, υπάρχουν καταγγελίες για κάτι πολυτελέστατα αυτοκίνητα με σκούρα τζάμια που παρακολουθούν παιδιά. Σκοπό έχουν να τα ξεμοναχιάσουν και να τα πάρουν με την βία ή με δόλο. Για αυτό μην αφήνετε λεπτό από τα μάτια σας τα παιδιά,  ούτε καν στην αυλή αν έχει πρόσβαση κάποιος να τα πλησιάσει. Μείνετε μαζί του όσο χρειαστεί να παίξει και βάλτε το ξανά στο σπίτι. Προστατεύστε τα όσο μπορείτε γιατί σας χρειάζονται. Αυτά είναι ακόμα αδύναμα να υπερασπίσουν τον εαυτό τους. Αν αντιληφθείτε κάτι ύποπτο στην γειτονιά σας μην διστάσετε να ενημερώσετε τις αρχές.
Και επίσης μην ξεχάσετε το πιο σημαντικό, μιλήστε στα παιδιά και ενημερώστε τα με τρόπο για να μην τρομάξουν και πείτε τους, δεν σταματάμε ποτέ σε αγνώστους και δεν μπαίνουμε σε κανένα αυτοκίνητο ξένου  αλλά και γνωστού,  αν δεν το έχετε πληροφορηθεί εσείς. Να μην παίρνουν από κανέναν καραμέλες, παγωτά ,γλυκά ή παιχνίδια και βεβαίως ούτε χρήματα. Να μην προθυμοποιηθούν αν τους ζητήσουν να τους δείξουν κάποιο μέρος πχ ένα φαρμακείο  ή ένα μαγαζί, γιατί θέλουν να τα ξεμοναχιάσουν. Αν δουν κάτι από όλα αυτά που αναφέραμε να το βάλουν στα πόδια και να τρέξουν όσο πιο γρήγορα μπορούν. Αν εφαρμόσετε αυτά τα λίγα πιστεύω τα δικά σας παιδιά δεν θα κινδυνέψουν από τα βρωμερά κτήνη που κυκλοφορούν με το προσωπείο ανθρώπων.

Μύριαμ Κ. Ρόδος

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

συγνωμη,αλλα η αστυνομια τι κανει? ας τους ενημερωσει καποιος..ας κανουν κατι τελος παντων;|

Ανώνυμος είπε...

Ευχομαι να τελειωσει το γρηγοροτερο αυτη η κατασταση..και γι αυτους τους ακαρδους αν8ρωπους ευχομαι τα χειροτερα:@ τι φταινε τα α8ωα τα παιδακια? εξετιας αυτων των "αν8ρωπων" δν μπορουν να ζησουν οπως 8α η8ελαν ολα τα παιδια του κοσμου..τωρα ζουν μεσα στον φοβο για τν σωματικη τους ακαιρεοτητα..και τα παιδια εχουν δικαιωμα για μια ΗΡΕΜΗ ΖΩΗ!

Μύριαμ είπε...

Τα παιδιά πάντα είναι στο στόχαστρο των τεράτων, είναι βλέπεις ανίκανα να υπερασπίσουν τον εαυτό τους. Εύχομαι να είναι ψέμματα και να τελειώσει γρήγορα ο εφιάλτης για όλα τα παιδιά του κόσμου, άσπρα, μαύρα κίτρινα δεν έχει σημασία, όλα είναι παιδιά που χρειάζονται αγάπη παιχνίδι και φροντίδα.