Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΟΔΟ ΜΑΣ

Η Πολιτεία εδώ και καιρό έχει βάλει σκοπό να απλώσει χέρι σε όλα τα νησιά και να τα λεηλατήσει. Κάτω τα χέρια από την περιουσία της Ρόδου γιατί θα έχετε άσχημα ξεμπερδέματα μαζί μας.

Σας παρακολουθώ εδώ και καιρό έχετε κατακρεουργήσει την Ελλάδα, την τεμαχίζετε κομμάτι κομμάτι, μήπως και δεν πάρουμε χαμπάρι τι σκοπεύετε να κάνετε, αλλά είστε ηλίθιοι. Είναι δυνατόν να λεηλατούν το σπίτι μας και να μην το βλέπουμε; είναι δυνατόν να κόβετε την σάρκα μας και να μην πονάμε; είναι δυνατόν να κλέβετε την γη μας και να μην φωνάξουμε; Ρε κλεφταράδες πουλημένοι προδότες δεν έχετε ούτε ιερό ούτε όσιο εσείς;

Και εσείς οι Δωδεκανήσιοι βουλευτές τι στο διάτανο κάνετε; γιατί σας ψηφίσαμε; για να συνηγορήσετε στο ξεπούλημα μας; Μην τολμήσει και πατήσει κανείς από εσάς στην Ρόδο ξανα, αν δεν προστατεύσετε το νησί μας. Με ακούτε; μάθατε τώρα το πρόγραμμα της κτηματογράφησης, δηλαδή καμουφλαρισμένο ξεπούλημα. Ξυπνήσετε Έλληνες από όλα τα μέρη της Ελλάδας μας ξεπουλάνε και λεηλατούν την περιουσία  του τόπου μας με την δικαιολογία της κρατικής κτηματογράφησης.

Στάθη Κουσουρνά σε καλώ να πεις ένα μεγάλο όχι και να αντισταθείς σε αυτή την άθλια για την Ρόδο κατάσταση. Αγωνίσου και μην αποστασιοποιείσαι στο ξεπούλημα  του νησιού. Η περιουσία της Ρόδου πρέπει να παραμείνει στη Ρόδο γιατί ανήκει μόνο στους Ροδίτες. Εμείς να ξέρετε δεν συμβιβαζόμαστε ούτε υποχωρούμε, κάτω τα χέρια από το νησί μας κλεφταράδες γιατί θα σας τα κόψουμε αυτή τη φορά.

Μύριαμ Κ. Ρόδος

2 σχόλια:

Konstantinos είπε...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΚΟΥΣΟΥΡΝΑΣ ΦΙΛΗ ΜΥΡΙΑΜ - ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΟΥ ΤΑ ΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ - ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΟΠΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠ'ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ Σ'ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ,ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ..ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΛΟΓΟΣΤΕΨΑΝ ΚΙ'ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ..ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΥΠΕΡ ΜΑΣ,ΚΙ'ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΝΟΜΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΧΟΡΟΠΗΔΑΔΙΚΑ ΠΟΥ ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΤΙΣ ΠΙΣΤΕΣ..ΓΙ'ΑΥΤΟ ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΟΥ,ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ,ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ,ΑΛΛΟΙ ΥΠΟΦΕΡΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΧΟΡΕΥΩΝΤΑΣ,ΘΑΡΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΥΗΜΕΡΟΥΜΕ..Ε,ΡΕ,ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Σ'ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μύριαμ είπε...

Καλησπέρα Κωνσταντίνε, η κυβέρνηση σίγουρα φταίει που ΄βαζει χέρι την περιουσία της Ροδου.Και φυσικά όχι μόνο της Ρόδου,ειναι ενα σχεδιο οργανωμενο για να περασει η περιουσια στο κρατος και ετσι ευκολα να ξεπουληθεί στους δανειστες μας