Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ.

Αγαπητοί μου φίλοι μου και αναγνώστες του μπλοκ, θέλω να σας ευχαριστήσω θερμά που στηρίξατε όλη αυτή την προσπάθεια μου. Επίσης θέλω να σας ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου να έχετε υγεία πάνω από όλα.  Εύχομαι ο καινούριος χρόνος να μας φέρει όλα αυτά που εμείς οι Έλληνες χάσαμε, την αξιοπρέπεια το κύρος, τις δουλειές μας, τα λεφτά μας. Ακόμα πολλές ευχές και ειρήνη στην καρδιά όλων των μοναχικών ανθρώπων με την ευχή η καινούρια χρονιά να τους βρει μια συντροφιά και να πορεύονται  ευτυχισμένοι.

Καλή χρονιά και σε όλους όσους έχουν χάσει κάποιον δικό τους άνθρωπο και πενθούν. Ξέρω για αυτούς τους ανθρώπους οι γιορτές είναι δύσκολες για αυτό τους εύχομαι να έρθει η ειρήνη και η γαλήνη μέσα στην καρδιά τους για να μπορέσουν να αισθανθούν έστω για λίγο την χαρά των Χριστουγέννων. Χρόνια πολλά και στους Έλληνες μετανάστες που βρίσκονται αυτές τις χρονιάρες μέρες μακριά από τους δικούς τους. Χρόνια πολλά στους ναυτικούς μας που και αυτοί θα κάνουν στο πέλαγος γιορτές. Χρόνια πολλά και στους ασθενείς που θα γιορτάσουν στο κρεβάτι, εύχομαι καλή ανάρρωση και η υγειά τους να αποκατασταθεί σύντομα.  Καλή χρονιά και σε όλο τον κόσμο με την ελπίδα να επικρατήσει Ειρήνη και ευημερία παντού. Καλή χρονιά χρόνια χρόνια  πολλά και του χρόνου με υγειά πάλι όλοι εδώ, κανείς να μην λείψει εύχομαι. Με πολύ αγάπη Μύριαμ.
 Μύριαμ Κ. Ρόδος

3 σχόλια:

ΛΕΤΑ ΜΑΣΑΟΥΤΗ είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΧΑΜΟΓΕΛΟ

Μύριαμ είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ ΛΕΤΑ!!ΠΑΝΤΑ ΧΑΡΑ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΟΥ!!!!!

Konstantinos είπε...

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΙ'ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ,ΝΑ ΣΟΥ ΕΥΧΗΘΩ ΓΛΥΚΕΙΑ ΜΑΣ ΜΥΡΙΑΜ…ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ,ΧΑΡΑ,ΧΑΜΟΛΕΛΑ ΠΟΛΛΑ,ΕΥΤΥΧΙΑ,ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΤΙΣ ΑΓΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ Σ'ΕΜΑΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΟΥ ΑΛΛΑ,ΚΑΙ ΟΣΟΣ ΝΕΟΣ ΑΚΟΜΑ ΕΡΘΕΙ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ, ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΣΤΟ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΣΟΥ,ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΣ,ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ,ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ. ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ,ΝΑ ΜΑΣ ΗΡΕΜΕΙΣ,ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΟΝ ΠΛΗΣΙΟΝ ΜΑΣ..ΕΙΘΕ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΟΛΑ ΤΟΥ ΤΑ ΑΓΑΘΑ..ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ,Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ !!!!!!!!!!!!