Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 2013


Ευχές για το ξεκίνημα του καινούριου χρόνου. Ο παλιός χρόνος με τις τόσες δυσκολίες, στερήσεις νεύρα, φόβο για το τελός του κόσμου που τελικά δεν έγινε, μας αποχαιρετάει. Νίωθω την ανάγκη να σας φορτώσω με χιλιάδες ευχές γιατί ξέρω ότι όλοι τις έχετε ανάγκη. Εύχομαι να πιάσουν και να αισθανθείτε καλύτερα όλοι εσείς που ταλαιπωρηθήκατε. Αγιε μου Βασίλη σε παρακαλώ να μοιράσεις με σύνεση και κρίση σε όλους τους ανθρώπους. Πρώτα να ξεκινήσεις από εκεί που πονάνε και είναι δυστυχισμένοι και έπειτα να πας και στους άλλους. Δεν θέλω να αφήσεις κανέναν άνθρωπο παραπονεμένο.

Εύχομαι η αγάπη να κατοικήσει στις καρδιές των ανθρώπων, να δίνουν και να παίρνουν αγάπη που είναι τόσο πολύτιμη στις μέρες μας.
Εύχομαι  υγεία στους άρρωστους και μια  μια ζωή χωρίς πόνο και ταλαιπωρία.

Εύχομαι ακόμα, ο Θεός να γαληνέψει και να ηρεμήσει κάπως τις ψυχές αυτών που πενθούν και είναι κλεισμένοι στον εαυτό τους.

Η χαρά και το χαμόγελο πότε να μην λείψει από κοντά σας να είναι εκεί δίπλα σας και να σας συντροφεύει πάντα.
Σας εύχομαι ευημερία στο σπιτικο σας.


Η Ειρήνη εύχομαι να κυριαρχήσει σε όλο τον κόσμο και να σταματήσουν οι πολέμοι.
Καλή χρονιά με αγάπη και πάντα φίλους καλούς  κοντά σας να έχετε.  

Εύχομαι στην Ελλάδα μας να βγει γρήγορα από την κρίση και να δώσει το φιλί της ζωής στους Έλληνες που αργοπεθαίνουν. Καλή χρονιά με υγεία και χαρά να υποδεχτούμε το 2013.

Μύριαμ Κ. Ρόδος

2 σχόλια:

Konstantinos είπε...

ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΜΥΡΙΑΜ,
ΕΥΧΟΜΑΙ Σ'ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ, ΥΓΕΙΗΣ , ΜΕ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΟΥ ΟΡΜΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΣΟΥ,ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ,ΟΛΟ ΧΑΡΑ,ΓΕΛΑΣΤΗ,ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΥΜΠΑΡΙΣΤΑΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ..ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΛΕΙΨΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΓΛΥΚΕΙΑ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ,ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΟΝΕΙΡΟ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ..ΕΙΧΟΜΑΙ ΣΤΟΥΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΟΣ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΕΙΣ ΓΕΜΑΤΟΙ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ,ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΜΑΙ ΓΛΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΠΟΥ ΟΛΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΧΟΝΗ..ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΓΧΟΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ Η ΣΑΠΙΛΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ..ΤΕΛΟΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΝΔΡΑΣ, ΕΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΠΟΥ ΝΑ ΗΓΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΑΠΙΛΑΣ..ΕΙΘΕ, Ο ΝΕΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΥΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μύριαμ είπε...

Ευχαριστώ πολύ Κωσταντίνε, καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία σου ευχομαι και πάντα να χαμογελάς!!!!