Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

ΤΑ ΕΥΤΡΑΠΕΛΑ ΤΟΥ ΦΕΙΣ ΜΠΟΥΚ


Εκείνη μια εξηντάρα, κακοσουλούπωτη, με δυσανάλογο σώμα. Φορούσε ένα σούπερ μίνι, που δεν αρμόζει ούτε στην ηλικία της, αλλά ούτε  στο καλούπι της. Είναι βαμμένη έντονα σαν κλόουν, τα χέρια της είναι ακουμπισμένα δεξιά και αριστερά στους παραστάτες της πόρτας. Τα μάτια της ναζιάρικα και προσπαθούν να σαγηνέψουν με αυτή την καταπράσινη στρώση σκιάς, που μου θυμίζουν σοβά και ποζάρει, για ανεβάσει μια σέξι φωτογραφία. Τα αποτελέσματα τραγικά για μένα, γιατί αν ήταν ντυμένη κανονικά και αν το μακιγιάζ της δεν ήταν τόσο έντονο θα ήταν μια σεβάσμια κυρία που θα την εκτιμούσαν όλοι. 

Είχε όμως ακόμα ένα αηδιαστικό σημείο η φωτογραφία της κυρίας αυτής. Πίσω της ακριβώς  βρισκόταν η τουαλέτα και δεν ξέρω γιατί διάλεξε ένα τέτοιο φόντο να κάνει την ΄'απίθανη" φωτογράφιση της. Εκεί λοιπόν στα δεξιά βρισκόταν το καλαθάκι της τουαλέτας, η αθεόφοβη δεν πρόβλεψε ούτε τα χαρτιά να αδειάσει και ήταν τίγκα στο χρησιμοποιημένο, βρώμικο χαρτί τουαλέτας.
 Αυτοί, δύο γνωστά καμάκια τους φέις μπούκ που όλες τις βλέπουν θεές και κούκλες. Λέει λοιπόν ο ένας,  είσαι Θεά και να τα θαυμαστικά και νααα οι καρδούλες και αυτή καμάρωνε και ανταπέδιδε τις καρδιές. Μωρό μου εσύ κορμάρα είσαι,  της έλεγε ο άλλος. Δεν ξέρω εμένα αυτοί οι τύποι με εκνευρίζουν αφάνταστα, τέτοιου είδους κολακίες που σκοπό έχουν να ρίξουν την (θεά) κυρία αυτή στο κρεβάτι, μου θυμίζουν σκουπιδοφάγο. 

Αυτά και άλλα πολλά στο επόμενο ευτράπελο που θα δω και θα σας περιγράψω. Συγκρατηθείτε κυρίες μου, δεν είναι ανάγκη να γίνεστε νούμερα με τέτοιου είδους φωτογραφήσεις. Θα σας πω δυο παροιμίες και εσείς αν θέλετε καταλάβετε τι λέω. Η μια παροιμία λέει, τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και επιδέξιους πισινούς και η άλλη, κάθε πράγμα στον καιρό του και ο κολιός τον Αύγουστο. Αυτές οι δυο νομίζω τα λένε όλα. Θα σας έδινα και μια συμβουλή. Η γυναίκα όσο πιο σοβαρή είναι, τόσο πιο πολύ κατακτά το αντρικό φύλο και αφού μάλλον αυτός είναι ο σκοπός σας, αναδιοργανωθείτε και βγάλτε πιο ευπρεπέστερες φωτογραφίες και πιστέψτε με, θα είστε πιο όμορφες, δεν θα γελοιοποιείστε και θα έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα. 

Όχι τίποτα άλλο δηλαδή, αλλά  κοντά στους ζαν πρεμιέδες μας παίρνει και εμάς η μπόρα και κοντεύουμε να πάθουμε τύφλωση. 

Μύριαμ Κ. Ρόδος

Δεν υπάρχουν σχόλια: