Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017

ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ Ή ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΑΠΟ ΕΞΩΓΗΙΝΟ ΧΕΡΙ;

Η δολοφονία που δεν ήταν δολοφονία. Ένας νέος άνθρωπος ξεκίνησε για μια βόλτα στο βουνό και κατέληξε να βρεθεί μετά από μέρες νεκρό. Τα σενάρια πολλά, οι αντιφάσεις ακόμα περισσότερες. Ένα βουνό χωρίς δέντρα και δάση, που το έψαξαν, σκύλοι, άνθρωποι, ντόπιοι, ειδικές δυνάμεις, αστυνομία, διασώστες, ακόμα και ελικόπτερο, που πέρασαν από το σημείο πάρα πολλές φορές, ξαφνικά, με το που σταμάτησαν οι έρευνες εμφανίστηκε ως εκ θαύματος. Κάποιοι μίλησαν για καταρράχτες από την βροχή, όσοι μίλησαν φυσικά είναι  ανημέρωτοι και ανίδεοι, αφού δεν ξέρουν την μορφολογία του εδάφους εκεί. Πρόκειται για ένα βραχώδες βουνό, που είναι απότομο και δεν πιάνει  ποτέ, στάσιμα νερά. 

Με την κοινή λογική τώρα να το πάρουμε, πρέπει να έβρεχε μέρες να ήταν ο κατακλυσμός του Νώε και πάλι θα έπνιγε πρώτα τα ζώα που υπήρχαν στους πρόποδες του βουνού, τα οποία είναι μια χαρά και σας χαιρετούν. Έπειτα, όταν βρέθηκε το άτυχο παιδί, δεν έβρεχε, τα βουνά και τα χώματα ήταν στεγνά. Είχε μέρες να βρέξει,  που στο καλό βρέθηκε τοόοσο πολύ νερό ξαφνικά, που θα ήταν ικανό να σηκώσει ένα σώμα τουλάχιστον 70 κιλών; Ακόμα ένα άλλο περίεργο, είναι πως για να βρεθεί εκεί μετά την πτώση ένα σώμα, πρέπει να πετάξει, να εκτιναχθεί,  για να πάει απέναντι, στο σημείο που βρέθηκε.  Για ρίξτε εσείς ειδικοί που ισχυρίζεστε ένα τέτοιο πράγμα, μια κούκλα και δείτε που θα πάει, θα πάει απέναντι σαν να ήταν ιπτάμενο; ή θα πέσει κάτω στους πρόποδες ακριβώς. Εκτός και αν άλλαξαν οι νόμοι της φύσης για την βαρύτητα. Μην πω για τις ίνες από τσουβάλια και τα διάφορα που μας έλεγαν οι (ΕΙΔΙΚΟΙ). 

Υπάρχουν εικόνες και λήψεις από το ελικόπτερο, που είχαν χτενίσει την περιοχή, ακόμα και όταν έπαιρναν συνεντεύξεις, για ζουμάρετε και ξεστραβωθείτε, υπήρχε κανένα παιδί εκεί; Όταν κάνουμε μια τόσο σημαντική έρευνα, που αφορά την ζωή ενός παιδιού, οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί και να ψηλαφίζουμε τα πάντα και να ψάχνουμε τα πάντα. 

 Τελικά θα με κάνετε να πιστέψω πως υπάρχουν ούφο και μάλιστα μεγάλα, που εκτός ότι εξαφανίζουν πτώματα και μετά τα εμφανίζουν, έχουν το ταλέντο, τα μαύρα στρουμφάκια να τα κάνουν ροζ. Ω Ελλάδα τι σαΐνια βγάζεις σήμερα. 

Υ. Γ οι ντόπιοι είναι εξαγριωμένοι και δεν πίστεψαν τα περί χειμάρρου κουραφέξαλα, ούτε και τα περί χτυπήματος που ήταν τάχα εκεί και ήταν αόρατος από τους πάντες. Γιατί αγαπητοί κύριοι μου, οι ίδιοι μαζί με τις ενισχύσεις που ήρθαν,  έψαξαν σπιθαμή προς σπιθαμή στο σημείο, από στεριά και από αέρα,   σε όλο το βουνό και Νικόλας δεν υπήρχε πουθενά. Ααα!! μου είπαν να σας δώσω τα χαιρετίσματα τους. 

Μύριαμ Κ. Ρόδος

Δεν υπάρχουν σχόλια: