Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

Πως θα λύσετε τα μάγια

 Στις μέρες μας όπου κυκλοφορεί η κακία και η ζηλοφθονία, πολλοί ασχολούνται με τις δαιμονικές ενέργειες όπως είναι τα μάγια για να κάνουν κακό σε κάποιον που εχθρεύονται ή ζηλεύουν. Έτσι αποφάσισα να σας γράψω πως να τα λύσετε μόνοι σας, αν για κάποιο λόγο δεν μπορείτε να απευθυνθείτε σε ιερέα.Τα μάγια μπορείτε να τα λύσετε έτσι όπως σας γράφω. Αγοράζετε σαράντα κεράκια αυτά τις εκκλησίας. Βάζετε σε ένα ποτήρι τρία  και διαβάζετε τρεις φορές την ευχή που θα δείτε στο βίντεο. Όπου λέει ο δούλος του Θεού θα βάζετε το όνομα που θέλετε να ελευθερώσετε από τα μάγια, πχ ο δούλος του Θεού Μαρία και συνεχίζετε την προσευχή και επαναλαμβάνετε κάθε φορά το όνομα που θα διαβάζετε ο δούλος του Θεού.

Το νερό στο ποτήρι παραμένει δεν το πετάμε, συνεχίζουμε πάλι με τρία κεράκια και διαβάζοντας ξανά τρεις φορές. Αυτό θα γίνει μέχρι να διαβάσετε σαράντα φορές την προσευχή και να χρησιμοποιήσετε και τα σαράντα κεριά. Αφού διαβάσετε σαράντα φορές, τότε παίρνετε το ποτήρι με το νερό και ραντίζετε το σπίτι που νομίζετε πως έχει δεχθεί κακή ενέργεια από μαγεία. Φυσικά ραντίζετε και το άτομο που διαβάσατε. Επειδή κάποιοι δεν μπορούν να πάνε στην εκκλησία που κανονικά θα έπρεπε να διαβαστεί από τον παπά, σας βάζω το βιντεάκι με την προσευχή που μας διαβάζει ο πατήρ Ιωάννης και τον ευχαριστούμε. Την προσευχή μπορείτε να την κάνετε κάθε μέρα, φτάνει να έχετε το ίδιο νερό που θα φυλάξετε και θα σκεπάσετε να μην εξατμιστεί.


Αυτή η προσευχή κάνει για όλα, γλωσσοφαγιά, καταλαλιά, βασκανία και κάθε επιρροή που ασκείτε πάνω μας, από τις δυνάμεις του κακού. Είναι το φυλαχτό μας γιαυτό καλό είναι να την διαβάζετε ή από το βιβλιαράκι του Κυπριανού ή να την ακούτε από τον πάτερ Ιωάννη καθημερινά. Ευχαριστώ για άλλη μια φορά τον πάτερ Ιωάννη, για την ευγενή καλοσύνη του να μας γράψει αυτό το βίντεο.

Μύριαμ Κ. Ρόδος

2 σχόλια:

Αγαθή Παπαδοπούλου - Λάιου είπε...

Δεν υπαρχουν μάγια γλυκιά μου, μη πιστεύεις σ'αυτά,μόνο γλωσσοφαγια υπάρχει που τη λύνει το ξεμάτιασμα! Κάνε ένα ευχέλαιο στο σπίτι σου και μια προσευχή υπερ υγείας από τον ιερέα!

Μύριαμ είπε...

Έκανα ευχέλαιο και είμαι κοντά στην εκκλησία, αλλά πιστεύω πως υπάρχει το κακό όπως υπάρχει και το καλό και πάντα υπάρχουν κακοί άνθρωποι που θέλουν να βλάψουν τους γύρω τους. Το αν τα καταφέρνουν αυτό είναι άλλο ζήτημα, απλά είναι στο δρόμο του σατανά και νομίζουν πως κάνουν κάτι, την ψυχή τους χάνουν μόνο και τίποτα άλλο.