Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Κίνημα σαλιγκαριών (καραβόλων)

Σήμερα θα μιλήσουμε για τα κόμματα που προβληματίζουν πιστεύω όλους τους Έλληνες. Τι είναι λοιπόν τα κόμματα και οι κομματικές παρατάξεις; Εγώ θα τα παρομοίαζα με σκουλικαντέρες, αλλά είπα να σοβαρευτώ λιγάκι και να  
κοιτάξουμε στα ίσια να δούμε τι ακριβώς είναι. 

Θα έλεγα λοιπόν πως μοιάζουν με τα σαλιγκάρια,  που είναι σε λήθαργο το καλοκαίρι και τον χειμώνα ξυπνάνε. Βέβαια με τα κόμματα δεν συμβαίνει ακριβώς έτσι, αυτοί κοιμούνται τέσσερα χρόνια και ξυπνούν μόνο όταν είναι να μας φλομώσουν στις υποσχέσεις. Ο ύπνος τους βέβαια έχει να κάνει μόνο με το κομμάτι που πρέπει να κοιτάξουν τους πολίτες γιατί κατά τα άλλα είναι ανοιχτομάτες  και μακρυχέρηδες και το μόνο που κάνουν είναι να μας σουφρώνουν τα λιγοστά χρήματα που μας δίνουν με το κόλπο του φπα και άλλα τρικ δικά τους. Έτσι αποφάσισα και εγώ να έρθω στην αντεπίθεση και να κάνω δικό μου κόμμα σαλιγκαριών ή αλλιώς καραβόλων που λέμε και στο νησί μου.

Το δικό μας κόμμα δεν υστερεί σε τίποτα από τα άλλα. όμως έχει μια ιδιαιτερότητα, έχει καινούρια υπουργεία και αυστηρούς υπουργούς.
Γιαυτό θα σας πω να μας επιλέξετε με την ψήφο σας, να μας εμπιστευτείτε και δεν θα χάσετε. Τώρα θα σας παρουσιάσω τους υποψήφιους υπουργούς και υφυπουργούς για να δείτε τι διαμάντια έχει το κόμμα μας. 

Υποψήφιος Πρωθυπουργός: Μύριαμ η δωδεκανήσια.
Υπουργός: για εγκεφαλικά που θα πάθουν οι πολιτικοί και κάθε είδους ιατρικά από το ξύλο, Ρουβήμ ο Ροδοσυλλέκτης και αυτός από την Ρόδο.
Υπουργός: παρά τον πρωθυπουργό Μίνα η γλωσσοκοπάνα, αυτή αναλαμβάνει το βήμα στην βουλή και όποιον πάρει ο χάρος.
Υπουργός δικαιοσύνης: Κική Λεκάκη και υφυπουργός, Κατερίνακι  Κατερίνα και μην σας ξεγελάει το ότι είναι γυναίκες γιατί είναι πολύ άγριες όταν χρειαστεί.
Υπουργός τσιφτεντελιού: Σοφία Τουλκερίδου και υφυπουργός Μανώλης Βασιλακάκης που θα κρατάει το ντέφι. Αυτοί θα διασκεδάζουν την βουλή όταν πρόκειται να πάρει σοβαρές αποφάσεις.
Υπουργός φτυσίματος σε καιρό ανομβρίας. Κώστας Μπέσκος: έχει αναλάβει να ποτίσει, τους παλιούς υπουργούς της βουλής και νομίζω θα τα καταφέρει άψογα.

Υπουργός μαγειρικής και συσσιτίου στους άπορους που άφησαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις. Βάσω Κούλα,  Αλίκη Βαλονάση, Νούλα Λαουτίδη και Μαίρη Λαμπρινού. Είναι έμπειρες μαγείρισσες και χειρίζονται άψογα την κουτάλα, γιαυτό να μην τους κολλάτε γιατί είναι κομματάκι άγριες.
 Υφυπουργός κυνηγών ζώων και όχι μόνο, Σάββας Βουτσάς αναλαμβάνει ακόμα και την Βίκυ Σταμάτη να κυνηγήσει μπας και την γιατρέψει.

Υπουργός δημόσιας τάξης:Γεωργία Θεοδοσοπούλου που είναι έτοιμη για όλα
Υφυπουργός  χασάπικου στην βουλή: Δέσποινα Χασάπη και Σταμάτης Καρέλης, αυτοί οι δυο θα σας σερβίρουν τα κρέατα που περισσεύουν στην βουλή και θα κυνηγάνε με τις μαχαίρες όσους έχουν απομείνει μέσα.

Υπουργός μαντινάδας και διασκέδασης, Μηνάς από Κρήτη, έχει μαντινάδες για όλα τα γούστα σταυρώστε τον.
Υφυπουργός παραπόνων, Δημήτρης Μητσόπουλος και υπουργός χωρίς χαρτοφυλάκιο γεμάτο, Γιάννης Ρούσος ο άγριος και Κουκ ο ξινός.
Υπουργός καλλωπισμού: Βάγια Κωστή και Λέτα Μασούτη. Αυτές θα σας πηγαίνουν στα καλύτερα ινστιτούτα και θα σας κάνουν να μοιάζετε σαν την Κλεοπάτρα.
Υπουργοί για τον πολιτισμό θα είναι: Λίνα Πα και  Κική Καλογεράκου δυο σε ένα για να μην πληρώνετε έξτρα υπουργεία. 
Υπουργός Γκρίνιας ο ποιος Θανάσης, τώρα μην ψάχνετε και εσείς ποιος είναι θα τον δείτε στα ψηφοδέλτια μας,
Υπουργός κακουργημάτων και ασφάλειας της χώρας, Τρόμος τρομάρας και Σπύρος Λιόσης.


Υφυπουργοί υπεύθυνοι για το στιλ σας Μαρίνα Ψιμοπούλου, Χριστίνα Ντίλη και Στέλλα Σαράντη, θα σας έχουν τις καλύτερες στιλιστικές προτάσεις και τύφλα νάχει ο Γαβαλάς. 
  Υπουργός και υφυπουργός που θα κυνηγάνε του κλέφτες που μας τα έφαγαν θα είναι: Νίκος Παπαδόπουλος Γιάννης Χρυσανθέας και Νικόλαος Γαλιάτσης. 
Και τελευταίος ο υποψήφιος βουλευτής Κωσταντίνος Γλυνός που θα πάρει το υπουργείο πίσω και σας έφαγα και θα κυνηγήσει όλα τα λαμόγια. 

Αυτό είναι το κίνημα μας και πιστεύω να μας ψηφίσετε. Αν δεν μας ψηφίσετε πάλι δεν πειράζει, εμείς θα σας προσφέρουμε από ένα πιάτο σαλιγκάρια να χορτάσατε. Αν όμως μας ψηφίσετε θα σας δώσουμε δωρεάν μια κρέμα ανάπλασης με βάση τα σάλια του καραβόλα, είναι θαυματουργή μην γελάτε και μετά θα σας πάμε και στο Παρίσι για αναψυχή. Το σκέφτεστε ακόμα;



Μας έχει μείνει ένα υπουργείο περιποίηση της Μέρκελ όποιος θέλει να δηλώσει 
συμμετοχή.





Μύριαμ Κ. Ρόδος



2 σχόλια:

Konstantinos είπε...

ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΝΘΕΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΨΗΦΙΣΕΙ ;;;; ΔΕΝ ΤΟ ΝΟΜΙΖΩ…ΓΙΑΤΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,,ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΜΑΣ ;;;; ΑΠΟ ΟΤΙ ΣΑΣ ΥΠΕΣΧΕΘΗΣΑΝ ΚΑΝΑΝΕ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ…ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΦΑΓΑΝΕ ΤΑ ΕΥΡΩ,ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ , ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΦΑΕΙ….ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ,ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ Η ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ…ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΣΕΒΑΣΜΟ,ΑΠΟ ΕΙΛΗΚΡΙΝΕΙΑ,ΑΠΟ ΤΗΡΗΣΗ ΥΠΟΣΧΕΣΕΩΝ…. ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ 26η ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΝΑ ΞΕΚΝΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ.. ΕΜΠΡΟΣ ΠΑΙΔΙΑ,,,,,,,,,,,,,,,

Μύριαμ είπε...

Μπράβο υπουργέ μου έτσι μπας και καταλάβουν τι ψηφίζουν τόσα χρόνια, μαζί θα κάνουμε την ανατροπή. :)