Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

ΦΙΛΕ ΜΑΡΤΥΡΑ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ ΑΚΟΥΣΕ ΜΕ ΛΙΓΟ

Φίλε μάρτυρα του Ιεχωβά, ήρθε η σειρά να σου μιλήσω. Έρχομαι φιλικά σαν άνθρωπος και ελπίζω να με ακούσεις. Δεν ήρθα να σου κάνω κήρυγμα, αλλά να μιλήσουμε με την ιδιότητα του Έλληνα πολίτη. Ξέρω ότι δεν συμμετέχεις στα κοινά σε ότι έχει να κάνει με πολιτικές πεποιθήσεις, γιατί έχεις αλλού το μυαλό σου. Βλέπεις όμως δεν ήρθα να σου κάνω πολιτική, αλλά να συζητήσουμε για ένα ζήτημα σοβαρό και  να σου πω, πως χρειαζόμαστε και την δική σου ψήφο. Γιατί και εσύ ζεις στην χώρα αυτή που λέγεται Ελλάδα και εσύ μεγαλώνεις τα παιδιά σου εδώ. Δεν είναι κρίμα να αφήνεις με την σιωπή σου να πεθαίνουν άνθρωποι, μαζί και η πατρίδα; Γιατί, αποχή από τα πολιτικά είναι βαριά σιωπή και ανοχή για το κάθε πολιτικό σύστημα, που έχουμε κατά καιρούς. Ο Θεός είπε να βοηθάμε αλλήλους, αλλά εσύ δεν βοηθάς με την αποχή σου, γιατί; Τώρα είναι η ώρα να δείξεις πως είσαι καλός και πως αγαπάς τους ανθρώπους και την πατρίδα μας. 

Είδες πως δεν ήρθα να σου μιλήσω για τις άλλες διαφορές που έχουμε, γιατί σε πολλά πράγματα είμαι αντίθετη, όπως το θέμα με την μετάγγιση, αλλά αυτό είναι καθαρά δικό σου θέμα, αφού δική σου είναι η ζωή. Όμως εδώ μιλάμε για χιλιάδες ζωές που κρέμονται από τα χέρια μας, εμείς καλούμαστε να αποφασίσουμε για το κοινό καλό. Αν δεν έρθεις σημαίνει ότι αδιαφορείς για τους άλλους και είσαι παρτάκιας και νομίζω πας ενάντια στην θέληση του Θεού. Έλα μαζί μας και δώσε δυναμικό παρόν, μην ακούς κανέναν που θα σου πει πως είναι αμαρτία και δεν κάνει. Εγώ θα σε περιμένω στις κάλπες, αν δεν φανείς τότε λες ψέμματα πως αγαπάς τον Θεό και πως προσπαθείς να σώσεις τους ανθρώπους. Δώσε δυναμικό παρόν και κάνε την διδασκαλία σου πράξη, δώσε αγάπη με την ψήφο σου βοήθησε μας. Ξέρω πως είσαι καλός άνθρωπος και πως θα πράξεις σωστά.

Μύριαμ Κ. Ρόδος

5 σχόλια:

Konstantinos είπε...

ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΜΥΡΙΑΜ,,,,
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ Η ΔΙΚΑΙΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΣΟΥ,ΚΑΙ Η ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ ΣΟΥ..ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΖΕΙ- ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΚΙ’ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ - ΠΟΛΥ ΠΟΝΗΡΕΣ ΜΕΡΕΣ..
Η ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ,ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΑ ΖΩΗΣ - ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ..ΑΣ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ,ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΥ.
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΠΡΟΣΘΑΘΕΙΑ ΕΣΤΩ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ,ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ..Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ !!!!!!!!

Μύριαμ είπε...

Ευχαριστώ πολύ Κωσταντίνε, είναι κρίσιμη η κατάσταση και γιαυτό απευθύνθηκα παντού, άσχετα που πιστεύει ο κάθε άνθρωπος και δικαίωμα του είναι τον παρακαλώ να έρθει να ψηφίσει για να μας βοηθήσει.

ΤheTrumpetSeventh είπε...

Αγαπητή Μύριαμ
Ως Μάρτυρας του Ιεχωβά εκτιμώ το αίσθημά σου περί δικαίωσης και την προσπάθειά σου να βοηθήσεις τους συνανθρώπους της χώρας μας.
Ωστόσο, ως Χριστιανός προσπαθώ πάντα το παράδειγμα του Κυρίου μας Ιησού, ο οποίος δεν ανακατέφθηκε ποτέ σε πολιτικές αντιπαραθέσεις, ούτε ευνόησε επίγειες κυβερνήσεις. Ο Κύριος Ιησούς κήρυττε την Βασιλεία του Θεού, ως την μοναδική κυβέρνηση που θα αλλάξει τα πράγματα. Όσο καλή και να είναι κάποια επίγεια κυβέρνηση, δεν θα απαλλάξει ποτέ την ανθρωπότητα από τις αρρώστειες, τον θάνατο και την φτώχεια. Απόδειξή?Τόσα και τόσα πολιτεύματα πήραν την εξουσία και δεν βγήκε κανένα μα κανένα καλό από αυτά.
Φυσικά υπάρχουν και πολιτικοί άντρες με ευγενή κίνητρα, αλλά τα κίνητρά τους δεν είναι αρκετά για να φέρουν μια αλλαγή. Στο "Πάτερ Ημών"όλοι οι Χριστιανοί προσευχόμαστε να έλθει η Βασιλεία του Θεού στη γη όπως και στον ουρανό. Οι Χριστιανοί πρέπει να βασίζουν την ελπίδα τους μόνον στον Θεό και όχι σε ανθρώπινα συστήματα Διακυβέρνησης.
Ο Χριστός δίδαξε το να αγαπούμε τους συνανθρώπους μας αλλά πρώτα δίδαξε να αγαπούμε τον Θεό. Οι Μάρτυρες του Ιεχωβά αγαπούν τους συνανθρώπους τους για αυτό κηρύττουν την Βασιλεία του Θεού , η οποία θα λύσει όλα τα ανθρώπινα προβλήματα, και όχι μια ανθρώπινη εκλεγμένη κυβέρνηση.
Ο Χριστός αρνήθηκε σταθερά να αναμιχθεί στα κοσμικά και πολιτικά γεγονότα της εποχής Του. Κοίτα τι μας λέει το Ευαγγέλιο
«Ο Ιησούς, λοιπόν, γνωρίζοντας ότι οι Ιουδαίοι επρόκειτο να έρθουν και να τον αρπάξουν για να τον κάνουν βασιλιά, αποσύρθηκε ξανά στο βουνό ολομόναχος». Αργότερα, είπε στο Ρωμαίο κυβερνήτη: «Η βασιλεία μου δεν είναι μέρος αυτού του κόσμου. Αν η βασιλεία μου ήταν μέρος αυτού του κόσμου, οι υπηρέτες μου θα είχαν αγωνιστεί για να μην παραδοθώ στους Ιουδαίους. Τώρα όμως, η βασιλεία μου δεν έχει αυτή την προέλευση».— Κατά Ιωάννην 18:36.
Εφόσον η Βασιλεία του Κυρίου μας δεν είναι εκ του κόσμου και ούτε και ο Ίδιος ο Χριστός επιδοκίμασε κάποιες από αυτές τις κυβερνήσεις , αποτελεί προδοσία προς τον Θεό να "ψηφίσουμε" ένα ανθρώπινο πολιτικό σύστημα οργάνωσης, και είναι αμαρτία.
Μήπως η ουδετερότητά μας ως Χριστιανών σημαίνει ότι δεν ενδιαφερόμεθα για την ευημερία των συνανθρώπων μας;
Ασφαλώς όχι. Γνωρίζουμε καλά και προσπαθούμε ευσυνείδητα να εφαρμόσουμε την εντολή που επανέλαβε ο Ιησούς: «Πρέπει να αγαπάς τον πλησίον σου όπως τον εαυτό σου». (Ματθ. 22:39) Επίσης, τη συμβουλή που έγραψε ο απόστολος Παύλος: «Ας εργαζόμαστε το καλό προς όλους αλλά κυρίως προς εκείνους με τους οποίους είμαστε συγγενείς στην πίστη». (Γαλ. 6:10) Είμαστε πεπεισμένοι πως το μεγαλύτερο καλό που μπορούμε να κάνουμε για τους συνανθρώπους μας είναι να τους μεταδώσουμε τα καλά νέα της Βασιλείας του Θεού, η οποία θα λύσει μόνιμα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα και θέτει ενώπιον αυτών που τη δέχονται τη θαυμαστή προοπτική της αιώνιας ζωής.
Συνεπώς Μύριαμ , ως Χριστιανός, απαξιώνω όλο το ανθρώπινο πολιτικό σύστημα και τάσσομαι υπερ του Χριστού και της Βασιλείας Του. Δεν ψήφισα, δεν ψηφίζω και ούτε πρόκειται να ψηφίσω ποτέ ανθρώπινους κυβερνήτες.
Με αγάπη Χριστού
TheTrumpetSeventh

Μύριαμ είπε...

Καλά όλα αυτά φίλε μου και τα σέβομαι, όμως μην ξεχνάς θέλουμε δεν θέλουμε πρέπει να επιβιώσουμε στην γη όσο είμαστε ζωντανοί, είναι δικαίωμα μας να ζητάμε καλύτερες συνθήκες επιβίωσης γιατι έτσι πλαστηκαμε και είμαστε υποχρεωμένοι να ζήσουμε όσα χρόνια μας είναι γραφτό εδώ την γη. Το να ζούμε σαν σκλάβοι δεν νομίζω θα το ήθελε ο Θεός και ούτε θα μας επιβράβευε αν δεν βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας με την ψήφο μας, γιατί είναι σαν να τους σκοτώνουμε με την αδιαφορία μας και δεν το θέλει αυτό σίγουρα ο Θεός.

TheTrumpetSeventh είπε...

Αγαπητή Μύριαμ,
Έχεις δικαίωμα να πιστεύεις και να διεκδικείς αυτό που θέλεις, όπως και εγώ βέβαια.
Βλέπω όμως την τάση να λες εσύ τι θα ήθελε ο Θεός και τι όχι. Ας αφήσουμε την Βίβλο να μας οδηγήσει στο τι θεωρεί ο Θεός και ο Χριστός σωστό, όχι τις προσωπικές μας απόψεις.
Εαν θέλεις να μου δείξεις πού αναφέρει η Αγία Γραφή ότι πρέπει να υποστηρίζουμε ανθρώπινες κυβερνήσεις, παρακαλώ να το κάνεις για να με πείσεις. Εγώ ακούω μόνον την Βίβλο,και από αυτήν σου μίλησα. Συνεπώς, ο μόνος τρόπος για να με πείσεις είναι μέσα από αυτήν.
Με αγάπη
TheTrumpetSeventh