Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

ΘΑ ΦΥΛΑΚΙΣΩ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ

Τούτη την όμορφη στιγμή, θέλω να φυλακίσω, να την κρατώ στην χούφτα μου και να της ψιθυρίσω. Μείνε κοντά μου όσο μπορείς, λεπτό ευλογημένο, συντρόφεψε με και θα δεις  πως  δεν θα πας χαμένο. 

Το γέλιο μου παράτεινε και την χαρά μου επίσης, μην είσαι βιαστικό πολύ, μην θες να με αφήσεις. Για  κοίτα τι σου έφτιαξα, λεπτό μου λατρεμένο. Ένα γλυκό του κουταλιού  τριαντάφυλλο φερμένο, από του Αιγαίου τα κύματα και από τον δικό μου κήπο. Είναι από τον τόπο  μου, με κόπο και μεράκι, δουλειά γενιών πολλών και ας φαίνεται μικράκι. Αν καταφέρεις και σταθείς, κοντά μου αγαπημένο, θα σου ανοίξω την καρδιά να δεις τι έχεις σπαρμένο. Μέσα  στην θέση  της καρδιάς,  εκεί στα φυλλοκάρδια, λουλούδια θα έχει όμορφα, χωρίς σταλιά αγκάθια.

Πάρε λοιπόν παράταση και μείνε εδώ κοντά μου, έλα να γίνουν όμορφα τα συναισθήματα  μου. Μην στέκεσαι, αφέσου πια, θα δεις θα είναι ωραία, με σένα τώρα συντροφιά, είναι η ζωή ωραία. Για κάνε την ανατροπή από τα τετριμμένα, που θέλουν τις καλές στιγμές, μονάχα αστραπιαία  και έλα να δείξουμε μαζί με αγώνα και μεράκι, πως γίνονται τα θαύματα για ένα τους γινάτι.  Μια φυλακή για την στιγμή σου δίνει ευκαιρία,  να σκέφτεσαι  πως χαίρεσαι,   αιώνια ευτυχία.

 Μύριαμ Κ. Ρόδος

4 σχόλια:

Unknown είπε...

ΓΛΥΚΟ,ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΟ!!!!!!!!!

Konstantinos είπε...

ΚΙ’ΑΛΛΗ ΠΤΥΧΗ ΤΟΥ ΠΛΟΥΣΙΟΥ ΤΑΛΕΝΤΟΥ ΣΟΥ,ΜΥΡΙΑΜ…ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΚΠΛΗΣΕΙΣ,ΣΥΓΧΑΙΡΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΦΙΛΗ ΜΑΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ…ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ,ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ..ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ‘’ ΤΡΟΜΟΣ ΦΟΒΟΣ ‘’ ΑΠΛΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ….

Μύριαμ είπε...

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ αγαπημένε μου φίλε Κωσταντίνε, ετσι μου βγήκε αυθόρμητα στο μυαλό μου και το αποτύπωσα γράφοντας το για να το διαβάσετε και εσείς

Μύριαμ είπε...

ευχαριστώ πολύ Τρομε