Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Εδώ και μέρες παρατηρώ έναν απατεώνα που βάζει σε όλες τις ομάδες μια τυποποιημένη ανακοίνωση. Ζητάει λοιπόν ανθρώπους να τους παρέχει δάνεια και εξυπηρετήσεις σε ρευστό. Η οικονομική κρίση μπορεί να έπληξε την τσέπη του Έλληνα, αλλά όχι και το μυαλό του. Ο Φράνκ, έτσι λένε τον πονόψυχο τύπο, που προσφέρεται να σώσει τους Έλληνες. Έχει φυτρώσει παντού και δεν χάνει ευκαιρία, να ποστάρει την μεγάααλη προσφορά του. Ελπίζοντας βέβαια να πέσει κάποιο κορόιδο στα δίκτυα του. Σε επαφή που ήρθα με ορισμένα άτομα, μου είπαν ότι συνομίλησαν μαζί του μέσα από το mail του και πως τους δίνει τα χρήματα χωρίς να χρειάζεται καν να υπογράψουν. Το μόνο που ζητάει είναι να συμπληρώσουν όλα τα στοιχεία τους. Αυτό αυτόματα μας οδηγεί αλλού, με τα στοιχεία μόνο χωρίς υπογραφές και δεσμεύσεις, γίνεται κάποιος να προσφέρει τόσα χρήματα; Φυσικά όχι, εδώ είναι παγίδα και θέλω την προσοχή σας. Ο κύριος αυτός χρειάζεται τα στοιχεία σας, για να τα χρησιμοποιήσει για κάποιον σίγουρα κακό σκοπό. Δεν δίνουμε ποτέ στοιχεία σε αγνώστους και αν μας ζητηθούν για κάποιο τέτοιο σκοτεινό σκοπό, καλό είναι να ειδοποιηθεί η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και να αρχίσει αυτή την δράση. Να ξεσκεπάσει και να τιμωρήσει τέτοια φαινόμενα απατεώνων.

Σας βάζω το περίφημο κείμενο του με τις προσφορές απάτης 

και εσείς βγάλτε τα συμπεράσματα σας. 


Franck Leriche 

Γειά σας κυρίες και κύριοι

Είμαι ένας ιδιώτης επενδυτής και μου προσφέρει δάνεια τα χρήματα σε όλα τα άτομα με καλό χαρακτήρα και είναι σε θέση να πληρώνουν χωρίς να καταστρέφει μηνιαίο ή ετήσιο προϋπολογισμό τους.

Σας ευχαριστώ για να επικοινωνήσετε μαζί μου για περισσότερες πληροφορίες

Σημείωση: οι άνθρωποι είναι σε θέση να επιστρέψει με επιτόκιο 3% και μια καθυστέρηση από 1 έως 20 χρόνια, ανάλογα με το ποσό.

Κάνω στους ακόλουθους τομείς:

- Οικονομικά Στεγαστικό Δάνειο

- Στεγαστικό δάνειο

- Δάνειο Επενδύσεων

- Δάνειο Auto

- Σταθεροποίηση χρέους

- Εξαγορά της πίστωσης

- Προσωπικό Δάνειο

- Είστε κολλημένοι

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ απαντήσει ταχυδρομείο μου: (serviceoffre@outlook.fr)

σας ευχαριστώ


Μύριαμ Κ. Ρόδος

2 σχόλια:

Κωνσταντίνος Γλυνός είπε...

Τί σχόλια να υπάρξουν με αυτήν την παγίδα που μιλάει από μόνη της Μυριάμ ;;;;; Όποια / ος δεν έχει μυαλό, άς στείλει διεύθυνση. Αλλά, αναρωτιέμαι, δεν υπάρχει άνθρωπος ειδικός που να τα παρακολουθεί αυτά ;;; Όλοι να όλοι γίναμε απατεώνες σ' αυτήν την Χώρα;;;; Να είσαι καλά πάντα, που όσο μπορείς βοηθάς τον συνάνθρωπό σου !!!!!!!!!

Μύριαμ είπε...

Φυσικά και είναι παγίδα, ζηταει στοιχεία ταυτότητας και όλα τα στοιχεία του ατόμου που επικοινωνεί. Ακούστηκε ότι φτιάχνει πλαστά διαβατήρια σε αλλοδαπούς με τα στοιχεία που κλέβει, δεν ξέρω κατά πόσο αληθεύει και τον πραγματικό σκοπό του, μα ξέρω ότι είναι απατεώνας και γιαυτό ζητώ την προσοχή όλων των φίλων μας.