Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΝΩΜΑΛΕ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ

Απευθύνομαι σε σένα ανώμαλε που βιάζεις μικρά παιδιά για να ικανοποιήσεις τα κτηνώδη ένστικτα σου. Σε σένα που είσαι καλά μεταμφιεσμένος σε άνθρωπο για να μην σε αναγνωρίζουν, γιατί μια φορά άνθρωπος δεν είσαι, αλλά ένα τέρας, αυτό είσαι αν δεν το κατάλαβες. Εσύ είσαι ότι πιο σιχαμερό υπάρχει στην γη, η μάνα που σε γέννησε έπρεπε να σε είχε πνίξει από την πρώτη στιγμή για να μην μπορείς να σκορπάς τον τρόμο και τον πόνο στα παιδιά. Όταν πας να βιάσεις ένα παιδί ρε τέρας τι σκέφτεσαι; Να σου πω εγώ, μόνο τον εαυτό σου και την βρωμερή όρεξη σου. Κάθισες ποτέ να κάνεις κριτική στον εαυτό σου; είχες ποτέ τύψεις για τα εγκλήματα σου; Μπα αυτά είναι άγνωστες λέξεις, ούτε τις ξέρεις ούτε ποτέ θα τις μάθεις και γιαυτό είσαι και τόσο βρωμερός.

Θα ήθελα να σου πω την γνώμη μου για σένα και να την ακούσεις. Για μένα εσύ είσαι ένας δειλός που δεν τολμάει να πάει με γυναίκα, γιατί είτε ανίκανος είσαι είτε καρακομπλεξάρα. Έτσι  βρίσκεις τα εύκολα θύματα, που δεν μπορούν να σε κριτικάρουν για την υποτιθέμενη σεξουαλική δραστηριότητα σου και γιατί δεν μπορούν να σου αντισταθούν. Είσαι βλέπεις δυνατός άντρας που τα νικάς και εξουδετερώνεις κάθε αντίσταση τους. Γιατί τα χεράκια τους είναι μικρά δεν μπορούν να σε χτυπήσουν βλέπεις, αν είχαν την δύναμη όμως θα σε κομμάτιαζαν εκείνη τη στιγμή. Κάθισες ποτέ ρε τέρας να δεις στα ματάκια τους μέσα, τι τρόμο και πόνο τους προκαλείς; ή  σιχαμάρα από αυτό που τα αναγκάζεις να βλέπουν στην πιο ωραία και αθώα ηλικία τους. Σκέφτηκες ότι τα σημαδεύεις για την υπόλοιπη  ζωή τους; Γιατί ρε τέρας, για ένα λεπτό απόλαυσης δική σου, τα αναγκάζεις να ζουν μετά όλη τους τη  ζωή  μέσα στην κόλαση. Ποτέ δεν θα μπορέσουν  να βγάλουν την βρωμερή μορφή σου, από το μυαλό τους, που τα πόνεσε ψυχικά και σωματικά.


Το κακό με εσάς όλους είναι ότι χάρη στην μεταμφίεση σας πολλαπλασιαστήκατε και εισχωρήσατε παντού, μέσα στα σχολεία σε θέσεις δασκάλων και καθηγητών, στα γυμναστήρια σαν γυμναστές, σε παιδίατρους  και σε όλες τις θέσεις που έχουν τα θύματα σας, δηλαδή  παιδιά. Είστε τόσο βρωμεροί που δεν διστάζετε ακόμα και τα ίδια σας τα παιδιά, να τα βασανίσετε και να τα εξευτελίσετε με τον βιασμό. Ο Θεός έκανε ένα λάθος έπρεπε όλους εσάς να σας είχε σημαδέψει, για να μπορούμε εύκολα να σας αναγνωρίσουμε και να σας κρεμάσουμε ανάποδα, έτσι ώστε να μην μπορέσετε ποτέ να ξαναπειράξετε  κανένα παιδί.


Ακόμα θέλω να σου πω και το άλλο, ρε βρωμερέ, υποκείμενο βιαστή, ξέρεις να παρακαλάς να μην σε πιάσουν και σε φυλακίσουν γιατί τότε θα δεις και θα αισθανθείς τι θα πει βιασμός. Ξέρεις φυσικά το νόμο που επικρατεί στην φυλακή έτσι; όλοι οι φυλακισμένοι θα σε βιάσουν το ίδιο βάναυσα και ακόμα χειρότερα από ότι έκανες εσύ και μετά θα βρεθείς κρεμασμένος μέσα στο κελί σου. Κανείς δεν θα το ψάξει και θα φύγεις σαν το σκυλί, αδιάβαστος και περιφρονημένος. Ο βιασμός και η παιδεραστία τιμωρείται από τον νόμο και τώρα πια οι άνθρωποι άρχισαν να μιλούν.  Τα παιδιά είναι πιο έξυπνα και τολμηρά και ίσως τολμήσουν να σε προδώσουν.  Αν λοιπόν σου έρθει η βρωμερή πράξη στο μυαλό σου, καλύτερα να κρεμαστείς ή να κόψεις το βρωμερό πράγμα που έχεις και σε κάνει κτήνος. Κανείς δεν λυπάται όταν ένα τέτοιο βρωμερό υποκείμενο πεθαίνει, όλοι λένε  άι στο διάτανο και ακόμα παρά πέρα να πάτε. Οι άνθρωποι όταν ¨ψοφάτε¨ νοιώθουν να ξελαφρώνουν που ξεβρόμισε ο τόπος από μια χολέρα σαν εσάς.

Αν ποτέ πέσει στα χέρια σου αυτό το κείμενο, ανώμαλε και βρωμερέ παιδεραστή, διάβασε το προσεκτικά και αν έχεις μυαλό, σταμάτα να κάνεις αυτό το έγκλημα. Είμαι κατά της θανατικής ποινής αλλά σε αυτή την περίπτωση νομίζω πως πρέπει να ξαναγυρίσει για όλους εσάς τους εγκληματίες. Μακάρι να γυρίσει και να σας βάλουν όλους σε μια ηλεκτρική καρέκλα να πάτε στην κόλαση. Κάθε φορά που διαβάζω ότι πειράζετε ένα παιδάκι σας μισώ ακόμα περισσότερο και παρακαλώ να πεθάνετε όλοι. Έτσι καταντήσατε τον κόσμο, να σας βλέπει σαν βρωμερά τέρατα , ανάμεσα μας. 

Και εσείς που ξέρετε και σιωπάτε για να προστατέψετε κάποιον δικό σας, είστε το ίδιο ένοχοι με αυτά τα άθλια υποκείμενα και θα πρέπει να δικάζεστε γιαυτό, ως συνεργοί εγκλήματος. Κανείς δεν πρέπει να κλείνει τα μάτια σε ένα τέτοιο άθλιο γεγονός. Ανοίξετε τα μάτια και το στόμα σας για να προστατέψουμε τα παιδιά, γιατί ίσως αύριο να κάνουν το ίδιο και στα δικά σας παιδιά και αυτή θα είναι η τιμωρία σας. 

3 σχόλια:

Unknown είπε...

ΜΥΡΙΑΜ,
ΤΕΤΟΙΑ ΤΕΡΑΤΑ,ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ,ΟΥΤΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΗ ΤΗΝ ΕΣΤΩ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΠΟΙΝΗ ΤΩΝ...ΜΗΝ ΖΗΤΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ,ΤΗΣ ΑΝΟΜΙΑΣ,ΤΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ,ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΤΙΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ,ΤΗΣ ΑΠΟΝΙΑΣ,ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΥΣΗΣ ΚΑΘΕ ΙΕΡΟΥ ΚΑΙ ΟΣΙΟΥ,ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΜΑΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ,ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ,ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΑΥΤΗΣ ΠΟΥ ΔΙΕΔΩΣΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ,ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ,ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΑΥΤΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΣΩΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ..ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΑ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ..ΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΜΙΑ ΤΑΞΗ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΧΑΡΒΑΛΩΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ;;; ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΜΕΜΠΤΟΙ,ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΕΡΓΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ;;; ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ;;; ΣΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ,,,'',ΜΠΑΤΕ ΣΚΥΛΟΙ ΑΛΕΣΤΕ ΚΑΙ ΑΛΕΣΤΙΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ'', ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ;;;; ΕΙΠΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΤΟΜΟΡΦΟ ΔΙΠΟΔΟ,ΑΝΔΡΑ..ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ;;;; ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΝΔΡΑΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΜΕΤΑ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΣΕ..ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΝΔΡΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΘΟΤΑΝ ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙ ΝΑ ΣΥΓΧΩΡΕΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ..ΟΜΩΣ, ΣΕ ΣΥΓΧΑΙΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΛΜΗ ΣΟΥ ΝΑ ΥΨΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΣΟΥ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΒΡΕΘΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΝΔΡΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΕΙ,ΔΙΔΩΝΤΑΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΦ'ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΝΑ ΣΑΠΙΣΕΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μύριαμ είπε...

Κωσταντίνε θα ήθελα άλλη μια φορά να σε συγχαρώ για την μαχητικότητα σου. Μακάρι όλοι οι άνθρωποι να είχαν αυτή την ευαισθησία και να ύψωναν την φωνή και το ανάστημα κόντρα στο κατεστημένο που μας θέλει να έχουμε κοιμίσει όλες τις ηθικές αξίες μας.

Unknown είπε...

ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ ΜΥΡΙΑΜ,
Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΡΥΒΩ,ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ,ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΩ.. ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΓΙ'ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ,ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ,ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΦΕΡΕΙ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ ΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΜΟΥ Σ'ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΑΙΡΗ ΖΩΗ ΜΑΣ,ΕΝ ΤΟΥΤΟΙΣ, ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑ ΤΟΣΑ ΟΣΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΟΥ..ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ Η ΙΣΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ Σ'ΟΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΩ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ..ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ,ΠΑΝΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ,ΑΛΛΑ,ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΛΟ ΑΔΙΚΙΑ ΒΛΕΠΩ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟ..ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑ ΤΙΠΟΤΑ ΕΝΤΕΛΩΣ,ΑΡΑ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΟΥ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΧΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ,ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΙΚΡΗ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΜΕΛΛΟΝ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ..ΟΜΩΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΤΑ ΚΡΑΤΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΩ ΣΑΝ ΚΟΡΗ ΟΦΘΑΛΜΟΥ ΜΕΣΑ ΜΟΥ,Ι ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΔΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ - ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ;;; - ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΙΕΡΟ ΚΕΙΜΗΛΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ ΜΑΣ,ΤΗΝ ΜΥΡΙΑΜ…ΕΣΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΟΠΙΣΘΟΧΩΡΗΣΕΙΣ,ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΠΙΚΡΗ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ… ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΛΗ ΜΟΥ !!!!!!!!!!!!!!!!!