Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΙ ΣΤΟ ΦΕΙΣ ΜΠΟΥΚ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ

Έμεινα άναυδη με την ανωμαλία που κυκλοφορεί μέσα στο φεις μπουκ. Υποτίθεται ότι είναι αδίκημα και διώκεται, όμως δεν βλέπω να δρουν τόσο γρήγορα. Είδα σήμερα κάτι σελίδες παιδεραστών που μου ήρθε να κάνω εμετό από αηδία. Προσπάθησα να ενημερώσω το φεις με αναφορά και με όποιο άλλο τρόπο μπορούσα. Η πλάκα είναι ότι μου έβαλαν τιμωρία για ποιο λόγο δεν ξέρω ακόμα.


Φεις μπουκ να τιμωρείς αυτούς όλους τους ανώμαλους που στην θέα από παιδικά κορμάκια ηδονίζονται, αυτούς να πάρεις μέσα και αυτούς να τιμωρείς. Είσαι συνεργός στο έγκλημα και μην μου πεις ότι δεν πήρες χαμπάρι, γιατί εμείς αν κάνουμε μια παραπάνω κίνηση από ότι πρέπει αμέσως μας τιμωρείτε, αυτούς τους ελεεινούς τα κτήνη δεν τα βλέπετε; Σας βάζω τις σελίδες τους και ελπίζω να κάνετε κάτι αμέσως, είναι μεγάλη ντροπή και αίσχος να κυκλοφορούν ανάμεσα μας τα τέρατα




https://www.facebook.com/muhammadshoaib139

Βοηθήστε τα παιδιά από τις βρώμικες ορέξεις τους, κάνετε καταγγελία όπου πάρετε είδηση πως υπάρχουν και δρουν.



Μύριαμ Κ. Ρόδος

πατήστε εδω και κάντε αναφορά

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Unknown είπε...

ΕΥΓΕ ΜΥΡΙΑΜ,
ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΣΟΥ,ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΣΟΥ,ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΩΣΩ ΚΙ'ΕΓΩ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΦΩΝΗ,ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ,ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΦΒ,ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥΣ ;;; - ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ - ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟΥΣ,ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΥΣΤΗΡΟΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΗΘΙΚΑ ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΕΡΑΤΑ,ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΜΑΣΚΑ…ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΚΟΛΑΣΙΜΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΦΒ,ΠΟΥ ΣΕ ΤΗΜΩΡΗΣΑΝ…ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΔΙΚΙΑ ΚΑΙ ΚΡΥΒΟΥΝ ΑΝΕΧΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΧΡΙ ΣΥΖΗΤΗΣΙΜΗ…ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΣΟΥ ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΑ,ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΘΑ ΜΕ ΒΡΕΙΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΣΟΥ..ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΛΗ ΜΟΥ !!!!!!!!!!!

Μύριαμ είπε...

Σε ευχαριστω αγαπημενε μου φιλε που παντα στεκεσαι κοντα και με στηριζεις. Εμεις δεν σταματαμε παντα θα καταγγελουμε τετοιες απαραδεκτες ομαδες και σελιδες.

Μύριαμ είπε...

Οι σελίδες κατέβηκαν με την βοήθεια σας. σας παρακαλώ να καταγγέλλετε τέτοιου είδους σελίδες.

Unknown είπε...

ΒΑΡΑΜΕ ΑΛΥΠΗΤΑ ΜΥΡΙΑΜ

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΠΡΕΠΗ ΑΥΤΗ Η ΒΡΩΜΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΘΗ ΜΕ ΟΠΙΟ ΤΡΟΠΟ ΔΥΝΑΤΟ

Ανώνυμος είπε...

κατευθειαν ηλεκτρικη καρεκλα η κρεμασμα σε πλατεια σε κοινη θεα κι εμεις ξερουμε τι θα κανουμε!!! βαγια κωστη

Μύριαμ είπε...

Ευτυχώς που τα μπλοκ ελέγχονται και έτσι βλέπουν τις σελίδες των ανώμαλων που ανεβάζουμε για να προσέξει ο κόσμος και να τους δει και η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Ανώνυμος είπε...

Γιατι μας παραπέμπει σε σελίδα ενός άντρα που ζει εξω?

Μύριαμ είπε...

Ανώνυμε, οι σελίδες έχουν κλείσει από τις αναφορές που έγιναν και αυτή που βλέπουμε μάλλον άλλαξε προφίλ, όνομα δηλαδή και στιλάκι, όταν την είχα βάλει είχε άλλο περιεχόμενο το προφίλ του ή φοβήθηκε μετά από ειδοποιήσεις του φβ ή με αυτή την κάλυψη προσπαθεί να προσεγγίσει παιδιά χωρίς να φαίνεται, ούτε εγώ ξέρω να σου απαντήσω τι έγινε.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΕΛΕΗΤΟ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΑΠ Τ @@@@@ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΡΓΟΣ ΒΑΣΑΝΙΣΜΟΣ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ!
ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ!