Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ

Ότι χειρότερο μπορούσε να πάθει μια χώρα το έπαθε και μάλιστα εις γνώση μας. Με την σιωπή μας συναινέσαμε στο ξεπούλημα της Ελλάδας μας, καταστραφήκαμε από τους άχρηστους που ανεβοκατεβαίνουν στην βουλή. Σιωπή η πατρίδα πεθαίνει, χωρίς να υπάρχει αντίδοτο και λύση καμιά. Τι να είναι τάχα αυτός ο βαθύς ύπνος που έχει πιάσει όλους εμάς; Δεν βλέπουμε; δεν ακούμε τις απελπισμένες κραυγές κάποιων, που φωνάζουν καιρό τώρα να ξυπνήσουμε και να βάλουμε τα σώματα μας φράχτη για να σώσουμε την Ελλαδίτσα μας; Τι να είναι άραγε αυτή η απάθεια; Ώρες ώρες τρομάζω με την στάση αυτή και έχουμε και κάποιους άλλους που μας λένε σιωπή, κοιμηθείτε ήσυχα, η χώρα είναι σε καλά χέρια, που προσπαθούν να την σώσουν. Άραγε από ποιους προσπαθούν να μας σώσουν; μήπως από τα ίδια τους τα δολοφονικά χέρια;


Έχουν ένα πολύ έξυπνο σχέδιο οι κύριοι όλοι αυτοί, φόρος και πάλι φόρος και ξανά φόρος λέγεται το μυστηριώδες όπλο, που έφεραν για να μας αποτελειώσουν. Πως θα αντέξει κάποιος αν δεν έχει να φάει; πως θα αντισταθεί ο κουρελής, ο άρρωστος, ο καχεκτικός; Είναι μια πολιτική μπορώ να πω πανέξυπνη, για να μπορέσει να βουλώσει τα στόματα των πολιτών. Όμως δεν έχει λάβει υπόψιν της πως λαός πεινασμένος είναι για όλα αποφασισμένος και πόσο μάλλον ο Έλληνας που έχει δώσει μάχες και μάχες για την ελευθερία και την Δημοκρατία. Δεν έχεις δουλειά και εισόδημα; ε !! πρέπει να πληρώσεις, τώρα από που θα τα βρεις δεν τους νοιάζει σαν να σου λένε κλέψε και εσύ μπορείς. Έχεις παιδιά; ε!! αυτό είναι μεγάλο έγκλημα, πως θα σκοτώσουν την Ελλάδα αν εσείς γεννοβολάτε συνέχεια; τεκμήριο, τεκμήριο, όπως λέμε στην πυρά. 

Έχουμε ανεκμετάλλευτο τόσο ορυκτό πλούτο και περιμέναμε να έρθουν οι ξένοι καταπατητές να τον εκμεταλλευτούν. Είναι ένας ψυχρός και σύγχρονος πόλεμος αυτός, μπαίνουν στο σπίτι μας και τρώνε ελεύθερα το φαγητό μας δίνοντας μας τα ψίχουλα που τους περίσσεψαν. Ποια δικαιοσύνη και ποια τιμωρία, πρέπει να λάβουν όλοι αυτοί οι προδότες; Όποια και να πάρουν η Ελλάδα δεν θα δικαιωθεί για την καταστροφή και τον πόνο που της προξένησαν. Το χτύπημα είναι βαρύ και ύπουλο και οι πληγές που της προκάλεσαν είναι  βαθιές, φτάνουν μέχρι την καρδιά της.  Θα μπορέσει άραγε να επουλωθεί ένα τέτοιο τραύμα; Όλα αυτά βασανίζουν το μυαλό μου καιρό τώρα και δεν ξέρω πως να βοηθήσω, τι πρέπει να κάνω για να δω και πάλι την Ελλάδα μας περήφανη και γελαστή. 

Μύριαμ Κ. Ρόδος

2 σχόλια:

Unknown είπε...

ΜΥΡΙΑΜ,
Η ΙΔΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ.. Ο ΕΝΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΡΧΗ,ΝΑ ΑΠΟΤΙΝΑΞΕΙ ΤΟΝ ΒΡΟΓΧΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΛΟ ΤΟΝ ΣΦΙΓΓΟΥΝ..ΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ;;;; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΝΝΕΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΟΣΜΟ ;;; ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΦΟΝΙΚΑ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ,ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΟΠΩΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΡΟΛΟ ΤΑ ΟΠΛΑ..ΣΗΜΕΡΑ,ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ - ΓΙΑ ΜΕΝΑ - ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΜΑΣ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΔΙΚΑΙΟΣ ,ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ,ΜΕ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΙΖΩΣΕΙ ΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ..ΤΕΤΟΙΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΔΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ..ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ,ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΙΣΕΙ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ,ΟΧΙ ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΘΑ,,,ΑΛΛΑ,ΑΜΕΣΑ,ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΩΝ ΥΠΑΙΤΙΩΝ . ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΑΓΕ,Η ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ;;; ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΣΤΕΣ,ΟΠΩΣ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΕΠΑΣΟΥΝ ΑΛΛΑ,Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΥΡΙΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ,ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΣΑΠΙΛΑ , ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΕΞΑΓΟΡΑΖΕΙ,Η ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΕΜΠΟΔΙΑ..ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑΝ,,'' ΡΟΜΠΕΝ ΤΩΝ ΔΑΣΩΝ '' ΑΛΛΑ ΡΟΜΠΕΝ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ..ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ,ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΕΝΑ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΡΕΜΑΤΟΡΙΟ,ΕΝΑ ,ΕΝΑ ΝΤΑΧΑΟΥ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ..!!!!!!

Μύριαμ είπε...

Αμην από το στόμα σου και στου Θεού το αυτί Κωσταντίνε