Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

ΜΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ

Θεέ  μου εσύ  που κατοικείς ψηλά και αγαπάς όλα τα παιδιά του κόσμου, κάνε το θαύμα σου και για το μικρό Δημητράκη. Πάνω στον ουρανό έχεις πολλούς αγγέλους, σε παρακαλούμε άσε και στην γη μερικούς να εξουδετερώνουν το κακό και να εξισορροπούν την κακία με την καλοσύνη. Δώσε υγεία και χαρά στο μικρό Δημητράκη και εξάλειψε τους πόνους του.

Μείνε κοντά στους γονείς του και εφοδίασε τους με δύναμη και θάρρος να παλέψουν για το παιδί τους. Εσύ είσαι πάνσοφος και όλα τα ξέρεις μην αφήνεις μια μανούλα να πονάει.  Δώσ' του πίσω την ζωή που του χάρισες και του ανήκει και μείνε δίπλα του να τον στηρίζεις στο δύσκολο έργο της επιβίωσης. Στείλε στρατιά Αγγέλων να τον φυλάει και να τον προστατεύει από κάθε κακό. Χάρισε του το γέλιο και άφησέ τον να παίξει και να ονειρευτεί σαν τα άλλα παιδιά. Σε ευχαριστούμε Θεέ μου και σε παρακαλούμε να μας εισακούσεις και να απλώσεις τα χέρια να το αγκαλιάσεις σαν στοργικός πατέρας. Αμήν.

Εύχομαι  μέσα από την ψυχή μου, όλα να πάνε καλά και να γυρίσει και πάλι νικητής ο μικρός Δημητράκης μας.

Μύριαμ Κ. Ρόδος

4 σχόλια:

denise είπε...

Αφησα το δάκρυ μου πάνω στα λόγια σου και την ελπίδα μου πάνω στα χείλη σου......
Σε ευχαριστώ ...... πολύ
Η μαμά του Δημητράκη

Μύριαμ είπε...

Όλα θα πάνε καλά, να κάνεις κουράγιο μόνο και να χαμογελάς, για να σε βλέπει να παίρνει δύναμη αλλά και για να μην φοβάται.Χαίρομαι που σας γνώρισα έστω και μέσα από εδώ, θα προσεύχομαι μαζί με εσάς για να βγει και πάλι νικητής ο Δημητράκης.

Ανώνυμος είπε...

Ευχομαι ολα να πανε καλα για το αγγελουδι και για ολα τα αγγελουδια σαν τον Δημητρακη.
Ευδοκια

Έπεα πτερόεντα είπε...

Τις ευχές μας τις έχετε. Εάν πάλι μπορούμε να κάνουμε και κάτι περισσότερο από τις ευχές, μη διστάσετε !!! Εδώ είμαστε και είναι εύκολο να μας βρείτε.