Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

H EΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΚΟΥΛΑΣ

Η Κούλα είναι μια θερμή θαυμάστρια του Γιωργάκη. Το πάθος και την αγάπη της δεν σταματάει στιγμή να τα δείχνει, έχει παλουκωθεί στην σελίδα του ΓΑΠ και του μπλέκει εγκώμια. Τον θαυμάζει και τον αγαπάει με έναν τρόπο παθιασμένο, δεν βλέπει τίποτα άσχημο σε 'κείνον. Επίσης τον βλέπει σαν σωτήρα της Ελλάδας και θεωρεί λύση να γυρίσει πίσω. Το πείσμα και το γινάτι της είναι εντυπωσιακό, στην σελίδα οι φίλοι μου την βρίζουν αλλά εκείνη δεν χαμπαριάζει τίποτα. 

Η Κούλα μετά τις εκλογές χάθηκε δεν ξέρω τον λόγο, ίσως απογοητεύθηκε λιγάκι που ο Ελληνικός λαός δεν ψήφισε παμψηφεί τον μεγάλο ηγέτη το Γιωργάκη. Τώρα και μετά μήνες απουσίας έκανε πάλι την εμφάνιση της δυναμικά. Οι φίλες μου Κατερίνα, Λύδια και Εύε τις επεφύλαξαν τρομερή υποδοχή και χάρηκαν πάρα πολύ με την επιστροφή της. Όταν με ειδοποίησαν και μπήκα στην σελίδα γέλασα πάρα πολύ με τον διάλογο. Είδα πάλι την ίδια θερμή και πιστή αγάπη της Κούλας. Σας βάζω ένα κομμάτι από τον διάλογο να τον απολαύσετε και εσείς.

Κούλα……
το κάνω μια αντιγραφη.για να σασ δειξω.τισ αποψεισ ενοσ σοφου συντροφου.πολλοι απο εδω.δεν ειναι αξιοι να δουν.αυτη την σελιδα.λεει.ΤΗΝ ΑΠΛΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΤΟ ΗΘΟΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΠΕΕΙΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΕΙΝΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΑΝΑΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΟΝ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΟ ΜΑΣ ΠΑΜΕ ΔΗΝΑΤΑ ΝΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΟΛΑ ΠΡΟΕΔΡΕ..και συνφωνώ.προεδρε μασ.γιατι εσυ.εισαι.ο αληθινοσ μασ προεδροσ.οχι ο χονδροσ.

Κούλα…….
προεδρε ολων των σοσιαλιστων του κοσμου.σε αγαπαμε.σε αγαπαμε παρα πολυ.παρε παλι.την προεδρια στα χερια σου.τωρα που ολοι.βλεπουν.οτι δικαιονεσαι.συγχαριτηρια για την επανεκλογη σου.σε ευχαριστουμε για οσα προσφερεσ στην χωρα μασ.για εμασ ο σοσιαλισμοσ ειναι ιδεα.

Λυδια-….ΡΕ ΚΟΥΛΑ???ΞΑΝΑΡΧΙΣΕΣ ΤΑ ΚΟΥΛΑ??ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΕΞΙΩΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΑΥΛΗ ΣΟΥ .....

Eve……  Koυλα η μαλακια δεν περασε ακομη?

Eve …Τωρα μολις ξυπνησε με τη δροσια,,,το καλοκαιρι επεσε σε θερινη ναρκη...

Λυδια…..ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ....EVE...H ΚΟΥΛΑ ΖΕΙ...

Eve….ξυπνησε Λυδια,μολις ξυπνησε,,,αλλα το μυαλο ακομη χυλος...

Κούλα…. ειναι ενασ.πραγματικα αξιοσ.εχετε να πειτε τιποτα;εβε.και λυδια.για το κατορθωμα του.το μοναδικο.στην σοσιαλιστικη διεθνη;δεν εχετε.γιατι ειναι ο πιο καλοσ πρωθυπουργοσ που περασε απο την ελλαδα.μετα τον ανδρεα μασ.τον ισαξιο του θ.κολοκοτρωνη.

Κούλα….. εμενα οι συντροφοι μου με τιμουν για αυτα.που λεω.67 ετηματα ειχα.και χαιρομαι.που τα εκανα ολα δεκτα

Λυδια….ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΥΛΑ....ΣΥΛΛΟΓΗ ΗΛΙΘΙΟΝ ΚΑΝΕΙς???

Κούλα….. ο προεδροσ τησ σοσιαλιστικησ διεθνουσ.σασ εσοσε.για μασ η ευρωπη.των λαων και του σοσιαλισμου ειναι πανω.απο ολα.και θα γινει πραξη αυτο.ειτε το θελουν οι φασιστεσ.ειτε οχι.ευχαριστω.εβε.και λυδια.


Κούλα…..ειδεσ που το καταντησε ο χονδροσ.το περηφανο μασ πασοκ.αλλα μην χαισεστε.θα αναστηθει.παλι.για να δωσει χαρα σε ολουσ.τουσ αληθινουσ σοσιαλιστεσ.

Κούλα…να μαζευτουμε παλι.η παρεα.για να τα πουμε.να σασ καλέσω αν θελετε.και στην μεζονετα μου.ολοι να ερθετε ομωσ.

Eve….Ο πεινασμενος καρβελια ονειρευεται και η κουλα ανασταση του ΘΑΣΟΚ,,,βρε κουλα δεν υπαρχει θασοκ,οι σιωνιστες εκαναν τη δουλεια τους,θα σας διαλυσουν τωρα και πρωτα απο ολα τον αρχηγο σας.Η Μοσαντ θα τον καθαρισει,γιατι ειναι επικινδυνος.Δεν γνωριζεις ιστορια?Ολοι οι εφιαλτες το ιδιο τελος ειχαν.. 

Κούλα….. θα δειτε τωρα σε λιγο καιρο.πωσ θα σασ λειψει.και εσασ.εμασ.τουσ αληθινουσ σοσιαλιστεσ.μασ λειπει οσο δεν φανταζετε κανενασ.εγω χαζεψα τρομο; 

Λυδια……αντε κουλα ποτε??την καλή σου την κουβέντα είχαμε με την Κατερίνα πριν λιγο καιρό..

Και τώρα οι απορίες οι δικές μου. Μιλάει η Κούλα για ηγέτη, Κούλα γνωρίζεις την ετοιμολογία της λέξης ηγέτης; (α) Ηγέτης είναι αυτός που έχει τα προσόντα του αρχηγού και για να τα διαθέτεις πρέπει να έχεις μυαλό, αυτός έχει; (2) Πρέπει να είναι πρωτοπόρος σε κάποια πράγματα και κορυφαίος. Πρωτοπόρος μέχρι στιγμής είναι μόνο στο να κάνει ποδηλατάκι, κορυφαίος πάλι, μόνο αυτός έχει τα προσόντα της μεγάλης βλακείας. Για αυτά τα πράγματα τον λες ηγέτη; Και από τι μας έσωσε παρακαλώ; εγώ σώσιμο δεν είδα αλλά βούλιαγμα. Πάντως το Γιωργάκη θα είναι ευτυχισμένο που έχει μια τόσο έξυπνη οπαδό. 

Αχ τυχερέ Γιωργάκη σε ζηλεύω, μια τόσο θερμή θαυμάστρια δεν έχει κανείς πολιτικός μόνο εσύ, αλήθεια πως το κατάφερες; 

Μύριαμ Κ. Ρόδος

5 σχόλια:

Konstantinos είπε...

ΒΡΕ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ ΜΥΡΙΑΜ,
ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΛΙΤΣΑ ;;; ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΟΤΑΝ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΗΓΕΤΗΣ..ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ..ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ;;; Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΤΡΕΛΑΣ,,ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΡΕΛΟΙ,ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΑΝ ΤΟΝ……. ΝΑΠΟΛΕΩΝΤΑ,ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΕΙΝΟΥΝ..ΚΑΙ Η ΚΟΥΛΑ ΜΑΣ,ΕΙΝΑΙ ΝΤΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ,ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ..ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ;;; ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΟ ΔΑΦΝΙ,ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ..ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΠΕΙΣ ,ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΗ ΤΟΥ ΓΑΠ.ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΝΑΠΟΛΕΩΝΤΑ..ΕΚΕΙ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥΣ..ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ,ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΑΚΗ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ,ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΞΕΦΥΓΕ - ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ - ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΦΝΙ..Α,,,,ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΟΥ ΑΓΑΠΗ Ο ΠΑΓΚΑΛΑΚΟΣ ΣΟΥ.. ΣΟΥ ΣΥΝΙΣΤΩ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ..ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ….ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ,ΜΗΝ ΚΑΘΙΣΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!

μανωλης είπε...

ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ ΜΥΡΙΑΜ,ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ,ΜΗΝ ΚΑΘΙΣΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!

Μύριαμ είπε...

χαχαχα οχιεντάξει προσέχω

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΒΑΛΩ ΟΝΟΜΑ ΜΕ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΟ ΑΞΕΣΤΟΣ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΑΙΡΙ ΜΟΥ............

Μύριαμ είπε...

ΧΑΧΧΑΧΧΑΑ ΜΠΡΑΒΟ ΑΝΩΝΥΜΕ ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΡΩΤΑΣ Η ΚΟΥΛΑ!!!