Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

ΓΚΑΛΟΠ ΣΤΟ ΦΕΙΣ ΜΠΟΥΚ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ

Έκανα ένα μικρό γκάλοπ στο φεις μπουκ για να δω την γνώμη των ανθρώπων για τους πολιτικούς. Μερικές απαντήσεις μου έφεραν γέλιο με τον τρόπο που ειπώθηκαν, όμως δεν ήταν αστείο γιατί από αγανάκτηση, οι άνθρωποι χρησιμοποίησαν ότι θεωρούσαν ότι τους ταίριαζε.  Είδα λοιπόν από τις απαντήσεις πόσο είναι δυσαρεστημένοι οι πολίτες και πόσο μαύρα τα βλέπουν όλα. Ακόμα κατάλαβα πως είναι πεπεισμένοι ότι με τον ρυθμό που μας πηγαίνουν θα δούμε ακόμα χειρότερες μέρες. Με λίγα λόγια βλέπουν ένα μαύρο αποπνικτικό σύννεφο πάνω από την χώρα μας και καθαρή ευθύνη έχουν οι φαταούλες άμυαλοι πολιτικοί. Σας βάζω το γκάλοπ για να διαβάσετε και εσείς τι λένε οι άνθρωποι.

Ερώτηση: Στην προηγούμενη τους ζωή άραγε, οι πολιτικοί που μας κυβερνούν όλα αυτά τα χρόνια, τι λέτε να ήταν;
Yiannis ‎...ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΙ....!!!!!

Suzanna  Maraki  ΣΑΡΑΝΤΑΠΟΔΑΡΟΥΣΕς .
 
ΡΟΔΟΣυλλέκτης . Και πάλι πολιτικοί... είναι οι ίδιοι που μας ταλαιπωρούν 150 χρόνια!!!


Myriam. Και γιατί Γιάννη δεν τους βρήκαν ακόμα; πόσες ζωές πρέπει να μας τυραννάνε;

Myriam .  Μπορεί  να τα έφαγε ο Πάγκαλος και τα σαράντα
 
Yiannis. ....ΤΟΥΣ....ΑΦΗΝΟΥΝ ΓΙΑ....ΔΕΙΓΜΑ.!!!!!!!

Myriam. Σωστή  η Άποψη σου Ρουβήμ  αλλά και πριν από 150 χρόνια τι να ήταν; γιατί  δεν μπορεί κάτι άλλο θα ήταν και μεταλλάχτηκαν στην πορεία.
 
Spiros…. ΒΟΥΤΥΡΟΜΠΕΜΠΕΔΕΣ, ΚΟΛΛΕΓΙΟΠΑΙΔΑ, ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ, ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ, ΚΗΦΗΝΕΣ, ΚΟΠΡΙΤΕΣ, ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ, ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ, ΛΕΡΕΣ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ, ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ, ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ κλπ κλπ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης .  Βαμπίρ...............
 
Yiannis ‎...ΟΧΙ,ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ,ΑΥΤΟΙ .....ΠΑΣΗΣ ΖΩΗΣ !!!!!

Myriam .  Βαμπίρ μου ακούγεται πολύ καλό,  γιατί ακόμα μας ρουφάνε το αίμα.  Άρα αφού τελειώνει σε λίγο το αίμα μας θα ψοφήσουν, ή θα πιάσουν και τα ζώα;  

 Elenh....katsarides!!! mono aytes tha epibiwsoyn
 
Yiannis ‎....ΟΙ....ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ....ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΙΜΑΤΟΣ !!!!...ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ....ΠΟΛΙΤΙΚΗ !!!!!
Myriam. καταραμένο αεροξόλ σκότωσε τες να τελειώνουμε.

Dimitris…. Μύριαμ ένα τίποτα με μπόλικο καθόλου για το ποιό  πάνω που ρωτάς

Myriam.  Να ήταν κάτι κενό  λες  εσύ  Δημήτρη ε; ίσως για αυτό δεν έχουν αισθήματα
 
Dimitris. Αλοίμονο μας αυτό έχω να πω θα δούμε και χειρότερα φοβάμαι.

Myriam.  Ακόμααααα;;;; πόσο πιο χειρότερα μπορούμε να δούμε; Οι άνθρωποι τρώνε από τα σκουπίδια, τα ζωάκια μένουν νηστικά γιατί δεν έχει τίποτα στους σκουπιδοτενεκέδες, φάρμακα δεν έχουν οι άρρωστοι, φώτα και νερά είναι είδος πολυτελείας γυρίσαμε στην προϊστορία.  Πόσο πιο χαμηλά μπορούμε να φτάσουμε Δημήτρη;
 
Dimitris….Αυτά που βλέπουμε θέλω να σου πω ότι δεν τα περιμέναμε με τίποτα,  εδώ που έχουμε φτάσει.
 
Dimitris.. Και εγώ θέλω να το πιστέψω ότι δεν θα έχει ποιο κάτω γιατί σκέφτομαι  και τα παιδιά μας που θα οδηγηθούν.
 
Boula…..ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΙΡΙΑΜ! ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΩΣ ΑΠΟ ΔΗΜΙΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!!
 
Spiros….Ακόμη δεν έχουμε δει τίποτα, ακόμη δεν έχουμε αρχίσει... τα χειρότερα είναι μπροστά μας....
 
Myriam . Δήμιοι και αυτοί με τις κουκούλες ποιοι είναι; μήπως αυτοί που τους σιγοντάρουν;
 
Boula…ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ!! ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΕΟΙΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΟ ΕΙΔΟΣ!
 
Spiros….Τα λέω όπως τα βλέπω να έρχονται και χωρίς να θρέφω αυταπάτες.

Boula..ΔΥΣΤΥΧΩ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΑΚΟΜΗ.....ΕΡΧΟΝΤΑΙ

Myriam.  Ψυχοπλακώνομαι με την ιδέα αυτή Βούλα
Boula…ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ...ΚΑΛΟ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ....ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΕΝΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΝΟΩ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ. 

Βαγγέλης: Στην άλλη τους ζωή θα ήταν κουτσουλιές γι' αυτό βρωμάνε όλοι οι πολιτικοί.
 
Spiros…ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ; ΜΕ ΚΑΤΣΑΡΟΛΕΣ, ΜΕ ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ....
 
Boula …ΜΑΘΑΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΒΟΛΕΥΤΟΙ.....ΠΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ? ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑ ΕΝΑ ΤΡΥΠΑΚΙ ΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΤΡΥΠΑΚΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΟΥΜΕ ΣΘΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΡΥΘΜΟ ΤΟΥΣ.
    Όπως διαβάζετε αγαπητοί μου φίλοι, ο κόσμος έχει σιχαθεί τους πολιτικούς  και τα παρασκηνιακά τους. Να δούμε αυτή η απογοήτευση, η πείνα και η δυστυχία που θα μας βγάλει. Άντε και καλά μυαλά πολιτικοί, θα σας έλεγα να τα κάνετε  πανέ, αλλά δεν ξέρω αν έχετε και αν έχετε, ποιος θα τα φάει θα είναι βρωμισμένα και σάπια.

    Μύριαμ Κ. Ρόδος                              

    3 σχόλια:

    Konstantinos είπε...

    ΕΓΩ ΜΥΡΙΑΜ ,ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΤΙΠΟΤΑ,ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΤΟΥΣ ΣΥΧΑΙΝΟΜΑΙ.. ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΖΗΤΩ..ΣΤΗΝ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΗ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΖΩΗ ΜΟΥ ΕΙΔΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΡΕΜΑΛΙΑ..ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΕΔΩ,ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ,ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΒΛΕΠΩ..ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΗΝ ΣΒΥΝΩ ΟΠΟΤΕ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΞΙΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΡΙΞΟΥΝ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ,,ΦΩΤΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΨΕΙ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΑΓΑΝΕ - ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΑ - ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΤΑΡΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΟΛΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΖΩΗ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΥΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ,ΤΟ ΓΕΜΑΤΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ..ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΟΜΟΙΩΝ ΤΩΝ !!!!!!!!!!!!!!

    Μύριαμ είπε...

    Με την απάντηση αυτή μην πας να ξεφύγεις Κωσταντίνε, έχεις δίκιο που τους σιχαίνεσαι αλλά θέλω να ακούσω και την δική σου σκέψη στην ερώτηση, περιμένω.:) :)

    Konstantinos είπε...

    ΜΥΡΙΑΜ,
    ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΟΣΟ ΠΙΚΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ,ΘΑ ΤΗΝ ΠΩ. ΑΠΑΝΤΩ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ 1η ΣΟΥ ΕΡΩΤΗΣΗ,ΠΩΣ Ο ΟΡΚΟΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΜΑΛΛΟΝ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΕΙΝΑΙ: ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΠΑΓΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΜΗΝ ΑΦΙΝΟΝΤΑΣ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ..ΣΤΗΝ 2η ΕΡΩΤΗΣΗ,ΓΙΑ ΠΡΙΝ 150 ΧΡΟΝΙΑ,ΑΠΟ ΠΡΟΠΑΠΠΟΥΣ ΤΟΥΣ,ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΧΟΡΤΑΓΕΣ ΥΑΙΝΕΣ,3η ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΕΤΟΙΑ ΑΙΜΟΒΟΡΑ ΟΝΤΑ, ΠΑΝΤΑ ΜΕΤΑΛΑΣΣΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΙΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΨΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΒΓΟΥΝ ΟΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ,4η ΤΟ ΑΕΡΟΞΟΛ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΝΤΟΜΟΚΤΟΝΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΙΡΑΝΓΧΑΣ,5η ΠΩΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΦΑΓΩΘΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ,ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ,6η ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΥΠΟΔΕΙΞΕΩΣ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΚΑΙ ΗΜΕΔΑΠΩΝ ΑΦΕΝΤΑΔΩΝ,ΚΑΙ 7η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΚΟΥΤΣΟΥΛΙΕΣ,ΑΛΛΑ ΒΟΘΡΟΙ ΠΟΥ ΒΡΟΜΑΝΕ ΜΙΛΙΑ ΜΑΚΡΥΑ.. ΔΥΣΤΥΧΩΣ,ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΩΝ ΜΟΥ,ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ..ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΩΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΞΕΤΣΙΠΩΤΑ ΑΤΟΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΙΔΡΩΣΕΙ ΤΟ ΑΦΤΙ ΤΟΥΣ..ΠΑΡΑΚΑΛΩ,ΕΑΝ ΑΠΟΔΕΧΕΣΑΙ ΦΙΛΗ ΜΥΡΙΑΜ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑ,ΣΥΝ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΑΠΟΨΕΙΣ,ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑ ΠΟΛΥ ΚΟΛΑΚΕΥΤΙΚΕΣ.. ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΛΛΑ,ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΟΜΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΓΚΑΛΟΠ ΣΟΥ !!!!!!!!!!!!!!!!