Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ

Για να είναι συνδεμένο ένα κράτος με τον πολίτη του, πρέπει να έχει καλό λειτουργικό σύστημα. Ακόμα πρέπει να τηρούνται κάποιες απαραίτητες  υπηρεσίες,  αλλιώς το σύστημα καταρρέει και το μηχάνημα παθαίνει  μπλακ άουτ. Βασική προϋπόθεση μιας καλής σύνδεσης, είναι τα εξής.

Α:  Η παιδεία, όμως  δυστυχώς κατακρεουργήθηκε από χέρια ανθελλήνων. Τέρμα τα δωρεάν συγγράμματα  για τους φοιτητές και ελπίζω τα παιδιά να μην δουλέψουν πάλι με φωτοτυπίες όπως πέρσι. Αν ένα κράτος δεν έχει την σωστή παιδεία τι πολίτη θα βγάλει; Αυτό με βάζει σε άλλες σκέψεις, μήπως δηλαδή είναι ένα σχέδιο εξόντωσης του κράτους μας;

Β: Η υγεία,  τώρα πια λέγεται μόνιμη ασθένεια και χωρίς γιατρειά, αφού φάρμακα γιοκ.  Τα απαγόρευσαν, γιατί κοστίζουν,  πρέπει να τα πληρώνει  ο πολίτης,  που είναι πλούσιος. Χωρίς υγεία είναι δυνατόν να υπάρξει κράτος;

Γ: Η δουλειά  έγινε δουλεία συνοδευόμενη με  λόρδα του εργαζόμενου. Μια πολύ σωστή κίνηση από το έξυπνο επιτελείο της βουλής. Θέλουν  να μαζέψουν τα αμάζευτα και  τα ζητάνε από εμάς, αντί από τους κλέφτες που τα περιδρόμιασαν. Θέλουν  να κάνουμε περικοπές ακόμα και από το φαγητό. Χωρίς παραγωγή πλούτου,  πηγαίνει μπροστά τίποτα;
 
Για αυτό σας λέω, εδώ  και πολύ καιρό έχει προσβληθεί το σύστημά μας από πολλούς ιούς.  Σχεδόν όλοι οι αφρικάνικοι ιοί χτύπησαν το σύστημα μας. Ο ιός της διαφθοράς, του ρουσφετιού, του χρηματισμού, της καρεκλολατρείας, της αδιαφορίας για τον πολίτη και το κράτος, έχουν γεμίσει τον σκληρό δίσκο και αναπαράγονται, μολύνοντας μέχρι και το τελευταίο χωριό της Ελλάδος. Αυτοί οι ιοί φουσκώνουν υπέρογκα τους τηλεφωνικούς λογαριασμούς καλώντας αριθμούς υψηλής χρέωσης χωρίς την γνώση μας, όπως επίσης  μας κλέβουν και  τους κωδικούς  της πιστωτικής κάρτας. Και στο τέλος μας στέλνουν και ένα email,   πληροφορώντας μας πως το κράτος μας πεθαίνει και μας υποχρεώνουν  να καταθέσουμε σε ένα τραπεζικό λογαριασμό,  που  φυσικά ανήκει σε αυτούς τους φύλαρχους.  Το   ποσό όμως είναι μεγάλο και επειδή  δεν έχουμε για  να το καταθέσουμε, τότε έρχεται η εφορία που είναι επίσης δικός τους δάκτυλος και σου κάνει κατάσχεση ακόμα και στο σπίτι που μένεις.
 
Το καρπαζέφσκι το γνωστό αντιικό που ενεργοποιεί τους πολίτες για να  αρπάξουν  στις σφαλιάρες τους πολιτικούς, δυστυχώς δεν έχει εισαχθεί ακόμα στην χώρα μας. Αποτέλεσμα είναι, όσοι συμμαχούν με το σύστημα να τρώνε έστω και ψίχουλα, ενώ όσοι αντιδρούν, να τρώνε πολλές πολλές μούντζες.
 
Η κατάσταση όπως  καταλαβαίνετε δεν πρόκειται να διορθωθεί και το σύστημα δεν θα λειτουργήσει.  Εγγύηση δεν μας έδωσαν και μετά την απομάκρυνση από την κάλπη,  ουδέν λάθος αναγνωρίζεται. Για αυτό ή θα τους κάνουμε διαγραφή και μπλοκάρισμα ή θα παραμείνουμε στην φιλία τους κάνοντας τους λάικ  χαζολογώντας σε κάθε βάναυση ανάρτηση που μας κάνουνε.
Μύριαμ Κ. Ρόδος

2 σχόλια:

Konstantinos είπε...

ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΥΡΙΑΜ,
ΛΕΣ,ΓΙΑ ΚΡΑΤΟΣ..ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ ;;; ΑΠΛΑ,Η ΕΙΣΑΓΩΜΕΝΗ ΤΡΟΙΚΑ,ΓΕΝΝΗΣΕ ΜΙΑ ΚΟΡΗ,ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΟΤΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ..Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ;;; ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΗ ΛΑΩΝ..ΔΥΣΤΥΧΩΣ,ΕΚΑΝΑΝ ΑΡΧΗ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΥΑΛΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΕΡΑ. ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΕΡΗ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ Η ΚΟΡΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΟΞΩΣ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΑΠΟΤΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΗΡΕ,ΝΑ ΞΕΚΑΝΕΙ ΟΣΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΟΡΕΙ..ΑΡΧΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΑΛΩΤΟ ΣΗΜΕΙΟ,ΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ..ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΑΨΟΥΝ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟΝ..ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ , Η ΝΕΟΛΑΙΑ,ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΚΟΡΗ,ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΕΙ,ΜΗΝ ΜΠΟΡΩΝΤΑΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ,ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΘΟΥΝ ΑΜΑΧΗΤΙ..ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΔΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ,ΓΙΑΤΙ Η ΜΑΝΑ ΤΡΟΙΚΑ,ΕΓΚΥΜΟΝΕΙ ΠΑΛΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΝΕΝΤΙΜΗΣ ΖΩΗΣ ΤΗΣ ,ΚΑΙ ΜΕ ΙΤΑΛΟΥΣ,ΚΑΙ ΜΕ ΙΣΠΑΝΟΥΣ,ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΥΣ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ,ΚΑΙ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΕΣΤΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΑΤΣΑ ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ ΜΕ ΤΗΝ ΤΥΠΟΥ ( ΛΕΣΒΟΥ ) ΦΙΛΗ ΤΗΣ ΤΗΝ ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ;;;; ΑΠΛΑ,ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ,,,,,ΣΗΡΙΑΛ..ΟΤΑΝ ΔΕ,ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ,ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ…ΑΥΤΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΚΙ'ΕΓΩ,ΝΑ ΒΑΛΩ ΕΝΑ ΛΙΘΑΡΑΚΙ ΣΤΟ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΓΕΡΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ ΣΟΥ ΜΥΡΙΑΜ,ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΤΙ..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΤΗΝ ΑΦΟΡΜΗ ΑΥΤΗΝ,ΓΙΑΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΛΛΟΙΩΣ,ΔΕΝ ΔΥΝΑΜΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΕΝΕΡΓΑ,ΣΤΟ ΞΥΠΝΗΜΑ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μύριαμ είπε...

Με συμπλήρωσες Κωσταντίνε μπράβο δεν έχω κάτι άλλο να πω.