Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

ΜΟΝΟ Ο ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ;

Διαβάζω όλες αυτές τις μέρες, τις κατηγορίες για αυτό το τέρας, που χτύπησε βίαια και με λύσσα ένα παιδί, δεκαπέντε χρονών. Σίγουρα θα πρέπει να τιμωρηθεί, για αυτό που έκανε στο κορίτσι, δεν το συζητάω. Όμως το άλλο που με προβληματίζει είναι, ότι μόνο αυτός θέλει τιμωρία; Τιμωρία κατά την γνώμη μου, θέλουν όλοι αυτοί που τους περιθάλπουν και τους δίνουν στέγη και δουλειά. Γιατί βέβαια αυτό τους βολεύει, όταν παίρνουν έναν λαθραίο και τον εκμεταλλεύονται για ένα κομμάτι ψωμί, ούτε ΙΚΑ, ούτε σύκα πληρώνουν  και τους έρχεται πολύ φθηνότερα, αφού είναι παιδιά για όλες τις δουλειές.

Όμως δεν αναλογίζονται τι σόι άνθρωπος, μπορεί να είναι αυτός ο τύπος.  Αυτοί βλέπουν την προθυμία για δουλειά  και αυτό φαντάζει στα μάτια τους σαν καλοσύνη εκ μέρους τους. Με φώναζε μαμά, λέει η εργοδότης του, που τον φιλοξενούσε.  Εσένα κάργια, έπρεπε να πνίξει πρώτα και μετά να πάει στο κορίτσι. Γιατί αν δεν τους δίνατε δουλειά, δεν θα έμεναν λεπτό στην Ελλάδα, αλλά θα έφευγαν όπως ήρθαν.Έπειτα η πολιτεία τι κάνει για να μας προφυλάξει; τίποτα όπως πάντα, αυτή είναι καλή στο να μας φορολογεί και να μας γονατίζει μόνο. Οι λαθρέμποροι, με τι ποινή πληρώνουν όταν τους πιάνουν; Αυτοί είναι η αιτία του κακού και θα πρέπει η ποινή να είναι σκληρή και παραδειγματική, για να σταματήσουν να μας τους κουβαλάνε, με την οκά μέσα στην χώρα μας.

 Εγώ εύχομαι όπως όλος ο κόσμος να γίνει καλά το κορίτσι.  Αλλά πιστεύω πως μπορεί το σωματάκι του να γίνει καλά (αν γίνει).  Αλλά δυστυχώς, η ψυχούλα του θα είναι βαριά τραυματισμένη για πάντα. 

Μύριαμ Κ. Ρόδος

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

O χρόνος τα γιατρεύει όλα! Εδώ πρώτα ο Θεός θα χρειαστεί βοήθεια από ειδικούς!!!!!!!!!!!

Konstantinos είπε...

ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΟΙ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. ΤΟ ΨΑΡΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΜΥΡΙΑΜ..ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΩΡΗΔΟΝ ΚΑΘΕ ΚΑΡΥΔΙΑΣ ΚΑΡΥΔΙ,ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ Μ'ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ,ΝΑ ΓΥΜΝΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΜΑΣ..
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ: ΣΚΟΥΠΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΤΕΝΑ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ,ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΗΓΗ . ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΡΧΟΝΤΕ ΤΣΟΥΒΑΛΑΤΟΙ. ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΑΜΕΝΕΣ ΤΡΟΙΚΕΣ ΑΛΛΟΔΑΠΗ ΚΑΙ ΗΜΕΔΑΠΗ,ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ..ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΦΑΝΗΣΕΩΣ ΜΑΣ..ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ,ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΚΑΤΙΣΟΥΝ..ΕΦΤΑΙΞΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ 15/χρονου ΚΟΡΙΤΣΙΟΥ..ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΖΗΤΗΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΖΗΤΗΣΗ..ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΗΣΙΑ ΜΥΡΙΑΜ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΟΠΟΥΛΑ ;;;; ΠΟΥ ΤΙΣ ΑΦΗΝΕΤΕ ΒΡΕ ΓΟΝΕΙΣ,ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΛΕΓΕΣΤΕ ΓΟΝΕΙΣ ;;; ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ;;;; ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙ'ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΜΥΑΛΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ;;;ΕΙΠΑΜΕ ΟΜΩΣ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ. ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΩ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΗ.ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ, ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΤΥΒΑΡΗ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗ !!!!!!!!!!!!!!!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΒΙΑΣΤΗ,ΘΕΛΟΥΝ ΣΚΟΤΩΜΑ..ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΥΤΟΙ ;;; ΕΔΩ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΖΗΤΟΥΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΛΗΤΕΣ,ΦΟΝΙΑΔΕΣ,ΒΙΑΣΤΕΣ ;;; ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ Η ΣΑΙΖΟΝ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΘΑ ΚΑΤΑΓΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥΣ ;;; ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΘΗΜΑ !!!!!!!!!!!!!!!