Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΦΕΞΕΛΑ

Ο Καλλικράτης είναι ένα σχέδιο αποτυχίας, όπως φαίνεται πιάσαμε πάτο. Μας μιλούσαν για το περίφημο στρατηγικό σχέδιο Καλλικράτης, σαν να ήταν ένα σπουδαίο και καλά μελετημένο σχέδιο, που θα μας έσωζε ή έστω θα μας ανακούφιζε λιγάκι. Το σχέδιο απέτυχε και ο ασθενής ξεψύχησε. διάβασα το σχέδιο Καλλικράτης τι συμπεριλαμβάνει και  πήρα ένα μέρος από το σχέδιο να σας το δείξω τι λέει. 

18.    Μέτρο για την αξιολόγηση της επιτυχίας της είναι η αναβάθμιση της καθημερινότητας του πολίτη, η ενίσχυση της επαγγελματικής δράσης και της επιχειρηματικότητας, η αναβάθμιση του ρόλου των αιρετών και των συνθηκών εργασίας των εργαζόμενων της αυτοδιοίκησης, η σωστή διαχείριση των δημόσιων πόρων και η συμβολή στη δημοσιονομική ανάταξη και την αναπτυξιακή επανεκκίνηση της χώρας μας.

Λέει λοιπόν για να αξιολογηθεί η επιτυχία θα πρέπει να αναβαθμιστεί η καθημερινότητα του πολίτη.  Εμάς όχι  μόνο δεν αναβαθμίστηκε,   αλλά υποβαθμίστηκε τόσο που έφτασε κάτω από τα όρια της αξιοπρέπειας. Ακόμα μιλάει  ότι για ενίσχυση της επαγγελματικής δράσης και της επιχειρηματικότητας. Μάλλον το αντίθετο εννοεί γιατί η ανεργία είναι στα ύψη και οι επιχειρήσεις κλείνουν η μια μετά την άλλη. Όσο για την σωστή διαχείριση των δημοσίων πόρων, άσε να μην το συζητήσουμε, ξέρουμε καλά τι γίνεται. Αν ένα σχέδιο τέτοιο μπορεί να επανεκκινήσει  την χώρα μας, ε μπράβο πατήστε το κουμπάκι και ξεκινήστε πάλι από την αρχή.  Φροντίστε μόνο να είναι το σωστό κουμπί, γιατί στην δεύτερη φορά αποτυχία θα πατήσουμε εμείς το κουμπάκι της διαγραφής σας.
Μύριαμ Κ. Ρόδος

3 σχόλια:

TROMOS είπε...

ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟ

Konstantinos είπε...

ΜΥΡΙΑΜ,
ΑΜΕΣΩΣ ΕΣΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΛΟΓΗΣΕΙΣ..ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΑ ΛΑΘΑΚΙ…ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΡΑΨΑΝΕ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ..ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΑΝΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙ.
Τ Ρ Ο Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α, ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ..ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ,ΦΥΜΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΖΗΤΑΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΜΑΣ,ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ,ΚΛΕΨΙΕΣ,ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ.. ΑΣ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ,ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ,ΚΙΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μύριαμ είπε...

Κακκικράτης πρέπει να τον πουν κανονικά, αφού όλο κάνουν κακές κρατήσεις και περικοπές από τον πολίτη τέτοιες που δεν μπορεί να αντεπεξέλθει οικονομικά και φτάνει σε σημείο να αυτοκτονεί.