Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΜΑΛΛΙ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΠΕΡΟΥΚΑ.

Μερικές γυναίκες είναι περίεργα τρένα. Έχουν μια μανία να κάνουν πλαστικές σε μέρη του σώματος πολύ εμφανές. Όπου μπορείς να φανταστείς κάνουν εγχείρηση, για να γίνουν πιο ελκυστικές κατά την γνώμη τους. Πολλές φορές η πλαστική εγχείρηση αποτυγχάνει και το αποτέλεσμα είναι να γίνει το πρόσωπο μερικών, σαν ζωντανό θρίλερ. Εντελώς  αποκρουστικό. Μετά κυρία μου φωνάζεις, κλαις και οδύρεσαι, ας πρόσεχες. Αυτό που με ξενίζει εμένα, είναι ότι μερικές ενώ έχουν ωραία φυσιολογικά χείλη, θέλουν σώνει και καλά να τα μεγαλώσουν και να τα κάνουν σαρκώδη, μόνο που σαρκώδη δεν είναι, και γίνονται  καμουζέλες (μασκαράδες) που λέμε και εμείς στο νησί. Η μεταμόρφωση και το αποτέλεσμα είναι ακριβώς το αντίθετο από αυτό που θέλανε. Εγώ τα βλέπω αυτά  σαν χείλη πρησμένα, που μοιάζουν  να τα έχει δάγκωσει καμιά γαϊδουρινή σφήκα.

Όταν αλλοιώνεις τα χαρακτηρίστηκα του προσώπου σου μοιάζεις άλλος άνθρωπος και αν δεν σου το λένε μπροστά σου, σίγουρα πίσω σου θα σε κοροϊδεύουν. Να το κάνει κάποιος που έχει πρόβλημα, παράδειγμα μεγάλη μύτη ή μεγάλα αυτιά  ή τέλος πάντων να θέλει να φτιάξει κάτι άσχημο, να του πω μπράβο του, έπρεπε να φτιάξει την εικόνα του για να μην διαφέρει και τον κοροϊδεύουν, αλλά και να νιώθει καλά με τον εαυτό του.  Αυτός που έχει αληθινό πρόβλημα όμως.  Αλλά στα καλά του καθουμένου να θες να κοτσάρεις ξένο σώμα στα χείλη σου, ε τότε καλά θα πάθεις να μεταμορφωθείς. Διαβάζω κατά καιρούς και βλέπω, μοντέλα κυρίως, να παραπονιούνται που δεν πέτυχε η εγχείρηση, αυτές δεν τις λυπάμαι καθόλου, επιλογή τους ήταν.

Το περίεργο από όλα είναι, ότι κάτι γυναίκες σαν τα κρύα νερά, κάνουν πλαστική για να βελτιώσουν την εμφάνιση τους, μα τι βελτίωση θα κάνουν; Ή πάλι άλλες, χαλάνε τα όμορφα χαρακτηριστικά τους για να μοιάζουν με μια ηθοποιό ή κάποιο μοντέλο. Ένα θα πω και τελειώνω, ο διάβολος δουλειά δεν είχε και πείραζε τα παιδιά του. Έτσι και αυτές δεν έχουν δουλεία  ή δεν ξέρουν τι να κάνουν τα λεφτά και κάνουν επεμβάσεις εκεί που δεν χρειάζεται. Μείνετε φυσικές είστε πολύ πιο ωραίες, απλά να περιποιείστε τον εαυτό σας, τίποτα άλλο δεν χρειάζεστε.
Μύραμ Κ. Ρόδος

2 σχόλια:

Konstantinos είπε...

ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΥΡΙΑΜ ΜΟΥ,ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ,ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΚΥΟΥΝ..ΑΛΛΙΩΣ,ΔΕΝ ΕΞΗΓΗΤΑΙ,,, Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΙΝΕΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΜΑΣ,ΠΡΙΝ ΒΓΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ..ΤΟ ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΣΧΗΜΗ ΜΥΤΗ - ΣΤΡΕΙΝΤΖΕΡ- ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ,ΒΛΕΠΕΙ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΔΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ..ΚΑΤΙ ΣΟΥ ΑΥΞΟΜΕΙΩΝΕΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΛΚΥΣΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΠΑΣ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ,ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΕΚΤΡΩΜΟ..ΜΙΛΑΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΕΝΟΣ ΑΝΤΡΟΣ..ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΧΑ ΕΡΘΕΙ ΜΙΑ ΠΕΛΑΤΙΣΣΑ ΜΟΥ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΕΝΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ..ΟΤΑΝ ΕΒΓΑΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΞΙ,ΕΔΕΙΧΝΕ ΣΑΝ ΤΗΝ ΜΑΙΡΥΛΙΝ ΜΟΝΡΟΕ..ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΣΤΙΓΜΗ,ΜΕ ΦΩΝΑΞΕ ΝΑ ΔΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΑ ΓΟΥΣΤΕ ΤΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΟ ΤΗΣ.. ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΦΟΡΟΥΣΕ ΜΙΑ ΡΟΜΠΑ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΚΟΥΠΟΞΥΛΟ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΡΟΜΠΑ..ΞΙΑΦΝΙΑΣΤΗΚΑ ΠΟΛΥ…ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΚΑΜΠΥΛΕΣ,,ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΣΤΗΘΟΣ ;;; ΣΥΝΗΛΘΑ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΟ ΤΗΣ..ΤΙ ΝΑ ΔΩ ; ;;; ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΠΟ ΣΙΛΙΚΟΝΕΣ ΑΠΛΩΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΓΝΩΣΟΥΝ,ΣΤΗΘΟΥΣ,ΕΠΑΝΩ ΜΕΡΟΥΣ ( ΜΠΟΥΤΙΑ ) ΑΠΛΩΜΕΝΑ,ΓΟΝΑΤΑ ΚΤΛ..ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΦΙΛΕΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ,ΣΥΧΑΘΗΚΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ..ΠΟΙΟΣ ΑΝΔΡΑΣ ΘΑ ΣΤΕΚΩΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ ΣΕ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΝΑΓΚΑΛΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ;;;; ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΜΕΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ… ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥ,ΓΕΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΣΟΝΤΕΣ ΤΣΟΝΤΕΣ ;;;; ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΜΥΡΙΑΜ,ΚΑΙ ΚΡΟΥΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΔΩΝΑ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ,ΣΕ - ΑΣ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ - ΑΜΥΑΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΣΕΧ…ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΚΑΛΕΣ ΜΟΥ ΦΙΛΕΣ…ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΕΣ ΟΠΩΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΤΕ,ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΠΙΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΟΥ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΕΤΕ..ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ,ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ,ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΙΑ ΚΑΡΙΚΑΤΟΥΡΑ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΣΑΣ ΚΛΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μύριαμ είπε...

Κωσταντίνε γέλασα ας μου το επιτρέψεις, με αύτα που έπαθες και δεν είσαι ο μόνος, έχω ακούσει και άλλες φορές να κάνουν παράπονα κάποιοι άντρες. Σίγουρα το φυσικό δεν συγκρίνεται, το αυθεντικό είναι και το καλό. Ας προσέξουν κάποιες κοπέλες που σκέφτονται να το κάνουν και ας σκεφτούν να ψάξουν και να δουν τα αποτελέσματα αργά ή γρήγορα που θα έχουν μετά από μια τέτοια επέμβαση.