Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

ΜΑΘΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ

Ρατσισμός είναι να μην δίνεται η ευκαιρία στον πολίτη να έχει δουλειά.

Ρατσισμός είναι να έχετε εσείς οι πολιτικοί δικαίωμα στην υγεία ενώ ο πολίτης όχι

Ρατσισμός είναι τα δικά σας παιδιά να μπορούν να σπουδάσουν ενώ του φτωχού Έλληνα να μην μπορούν.

Ρατσισμός είναι να υπάρχουν τα συσσίτια ενώ οι άρχοντες να τρώνε με χρυσά κουτάλια.

Ρατσισμός θα πει να κόβεις τα όνειρα του λαού και να τον βυθίζεις σε ένα απέραντο σκοτάδι.

Ρατσισμός θα πει να κόβετε και να ροκανίζετε, ολοένα και περισσότερο τις συντάξεις, τους μισθούς και τα επιδόματα και να επιβάλετε δια της βίας στον πολίτη την λιτότητα.

Ρατσισμός θα πει να κλείνετε τις συμφωνίες με τους εταίρους εν αγνοία μας και να μας καλείτε μετά όλους, να δώσουμε αυτά που εσείς κλέψατε.

Ρατσισμός είναι η διαφθορά ,η ατιμωρησία και η υποκρισία των ανθρώπων του συστήματος και η φυλάκιση των αδύναμων ακόμα και για ελάχιστες οφειλές.

Ρατσισμός είναι να σου κόβουνε το ρεύμα γιατί δεν έχεις να πληρώσεις.

Ρατσισμός είναι οι δυσβάσταχτοι φόροι στον πολίτη, που ενώ  πεθαίνει,  εσείς τον αποτελειώνεται.

Ρατσισμός είναι να διώχνεις τους Έλληνες  από το σπίτι τους και να πηγαίνουν στο εξωτερικό, για να μην πεθάνουν από την πείνα.

Ρατσισμός είναι να καταστρέφεις την χώρα σου, έτσι αβίαστα και χωρίς συνείδηση. Αυτό θα πει κύριοι μου ρατσισμός και μάλιστα εγκληματικός ρατσισμός, εις βάρος  όλων  των Έλληνων. 
Μύραμ Κ. Ρόδος

2 σχόλια:

Konstantinos είπε...

ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΜΥΡΙΑΜ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΥΣ ;;; ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΟΥΤΕ ΡΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΣΩ..ΟΥΤΕ ΖΩΑ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΑ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ,ΟΥΤΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ .. ΤΕΡΑΤΑ,ΚΛΕΦΤΕΣ,ΟΣΦΥΟΚΑΜΤΕΣ,ΚΑΙ ΠΙΟΝΙΑ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΜΑΦΙΑΣ, ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ ΤΟΥ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΩ..ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΗ ΜΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΝΕΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΟΥΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ,ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ - ΠΟΤΕ ;;;; - ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΣΑΝ ΦΥΛΗ..ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΜΙΠΕΘΑΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΥΣΤΑΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΝΕΥΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Unknown είπε...

Μπράβο Μυριάμ ....μπράβο!!!!