Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Ο ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΑΣ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ

Σαν Ελληνίδα θίγομαι και νιώθω πολύ αγανακτισμένη, με όλα αυτά τα γεγονότα.   Απέκλεισαν ένα κορίτσι είκοσι χρονών από τους Ολυμπιακούς αγώνες, εξαιτίας ενός σχολίου της. Ποιός ήταν ο κριτής που πήρε τέτοια απόφαση; Γίνονται τόσα δυσμενή σχόλια, από γνωστούς αθλητές ξένων χωρών για τους Έλληνες και όμως δεν είδα να έγινε ποτέ κάτι παρόμοιο στην ιστορία. Έκοψαν τα όνειρα ενός κοριτσιού, γιατί έκανε το λάθος να γράψει και να μοιραστεί μαζί μας το χιούμορ της.

 Κατηγορήθηκε ότι μίλησε σαν οπαδός της Χρυσής Αυγής και αυτό με βάζει σε σκέψη, μήπως ήθελαν να βγάλουν το μένος και την κακία σε αυτό το κόμμα και την πλήρωσε η Βούλα; Δεν είμαι οπαδός της Χρυσής Αυγής όμως κάτι τέτοια περιστατικά με βγάζουν από τα ρούχα μου, αυτοί  οι δήθεν Δημοκράτες, φέρθηκαν τόσο φασιστικά και με τρόπο πρωτοφανές για τα ιστορικά γεγονότα. Στην ουσία ενέργησαν σαν την Χρυσή αυγή και πολύ χειρότερα, έκαναν αυτό που κατηγορούν, αποφάσισαν και διάταξαν να αποκεφαλίσουν την αθλήτρια μας. Είστε όλοι νούμερα, υποκριτές και φαρισαίοι, βρήκατε εξιλαστήριο θύμα να βγάλετε την οργή και το μίσος σας, πάνω  σε ένα κορίτσι που αστειεύτηκε. Όλοι καταλαβαίνουμε, ότι πίσω από αυτό τον αποκλεισμό, βρίσκονται πολιτικές αντιπαλότητες που τις βαφτίσατε ρατσισμό.

Δεν επικροτώ τον ρατσισμό και είμαι αντίθετη με τις επιθέσεις που γίνονται σε αλλοδαπούς.  Όμως και δεν είμαι υπέρ, στο να είναι ανεξέλεγκτη η είσοδος τους, στην χώρα μας. Γιατί έρχονται πολλοί εγκληματίες και κακοποιά στοιχεία στην Ελλάδα, βλέπουμε την εγκληματικότητα πόσο αυξήθηκε, από όλους αυτούς τους λαθραίους.  Θα πρέπει αντί να τα βάζουν με αυτούς που περνάνε παράνομα, να τα βάζουν με  όλους αυτούς που ευθύνονται.  Παράδειγμα, αυτοί που άνοιξαν τα σύνορα ή τους σωματέμπορους που τους κουβαλάνε μέσα, τάζοντας τους δουλειά  και θησαυρίζουν. Εκεί πρέπει να στραφούν οι διώκτες των αλλοδαπών.   

Μου άρεσε πολύ και  κάτι που διάβασα πριν λίγο, ότι τον αποκλεισμό τον  έκαναν για το καλό της, για να μην της γυρίσουν την πλάτη οι μαύροι συναθλητές της και για να μην την γιουχάρουν αυτοί που  θα βρίσκονται στο στάδιο. Μπράβο ρε πονόψυχοι, ευτυχώς που έχουμε τόσο μεγάλους  εγκέφαλους, ποιός έδωσε τόση έμφαση και πήρε τέτοια διάσταση  η φράση της  Βούλας; ή μήπως είστε και μέντιουμ και είδατε εκ των προτέρων τις αντιδράσεις του κόσμου; Την ελευθερία λόγου δεν την σέβεστε εσείς όλοι οι (Δημοκράτες). Να μας κόψετε και το χιούμορ γιατί και αυτό σας ενοχλεί γελοία ανθρώπακια.



Ένα κουνούπι ήτανε, η  αιτία του κακού

το σχόλιο το κάνανε, αιτία ρατσισμού

η Βούλα τώρα βρίσκεται, υπόλογος παντού

το χιούμορ της πληρώνεται, δια αποκεφαλισμού.

Μύραμ Κ. Ρόδος

3 σχόλια:

ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΗΓΑΛΟΣ είπε...

ΑΚΟΥΣΑ ΕΧΘΕΣ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΕ Η ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΔΕΝ ΣΥΝΑΔΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.ΠΟΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ ΤΩΝ ΜΑΚ ΝΤΟΝΑΛΤΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΝΤΑΣ Κ ΑΛΛΩΝ ΧΩΡΗΓΩΝ ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΟΕ;ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΛΑΔΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΘΑΝΑΤΩΝ ΤΗΣ ΔΟΕ;ΔΕΝ ΕΠΙΚΡΙΝΩ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΡΙΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΚΡΙΝΩ.ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ.Ο ΚΟΥΒΕΛΟΣ ΩΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΑΙΤΟΛΩΑΚΑΡΝΑΝΑΣ ΕΙΧΕ ΒΓΑΛΕΙ 1.000.000 ΕΥΡΩ ΕΞΩ.ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΙΠΠΟΔΡΟΜΟ.Ο ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΠΡΑΛΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΟΕ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΜΕΝΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΤΩΝ ΨΑΧΝΟΥΝ.Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΕΒΑΣΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΕΓΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ Κ ΒΑΛΕ ΕΙΝΑΙ ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΟΥ ΚΛΑΣΣΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ.ΤΗΣ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΗΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.ΑΥΤΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΑΠ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΕΙΣ ΒΡΩΜΑΝΕ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΚΟΠΟΥΣ ΤΩΝ ΥΔΡΩΤΑ ΜΙΑΣ ΝΕΑΡΗΣ Κ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΑΣ ΑΘΛΗΤΡΙΑΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΜΙΑΣ ΝΕΑΝΙΚΗΣ ΑΦΕΛΕΙΑΣ.ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΣΟ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ;ΠΟΣΟ;

Konstantinos είπε...

ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΕΑΝ ΑΝΟΙΞΩ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ,ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΤΑΣΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΝΙΑΓΑΡΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΠΛΥΝΕΙ..ΕΙΜΑΙ ΠΟΥ ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ,ΣΑΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ - ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΞΕΤΙΣΙΠΩΤΟΙ ΕΛΕΕΙΝΟΙ - ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ..ΕΣΕΙΣ ΜΩΡΕ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΟΛΟΙ,,ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΣΤΩ ΤΣΙΠΑ ΕΠΑΝΩ ΣΑΣ ;;; ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ,ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ,ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ,ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΣΤΕ..ΤΙ ΚΑΘΕΣΤΕ ΜΩΡΕ ;;; ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΓΓΙΖΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟΝ Η ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ;;; ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΥΠΟΔΕΙΞΕΩΣ ΤΩΝ ΑΦΕΚΤΙΚΩΝ ΣΑΣ ΞΕΡΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ..ΕΧΕΤΕ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΘΟΛΟΥ ;;; ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΙ ΕΙΣΤΕ..ΜΟΝΟ Η ΚΛΕΨΙΑ ΣΑΣ ΑΓΓΙΖΕΙ ΕΣΑΣ..ΜΥΡΙΑΜ ΚΑΙΡΟ ΕΙΧΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟ ΘΥΜΟ ΜΟΥ..ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΞΙΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΣΚΑΛΕΨΕΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΥΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΘ' ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ,ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ ΨΗΛΑ,ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μύριαμ είπε...

Γιάννη και Κωσταντίνε, βλέπω τον θυμό που έχετε και με το δίκιο σας βέβαια και θέλω να σας πω ότι όλοι οι Έλληνες ή σχεδόν όλοι είναι το ίδιο οργισμένοι για τον άδικο αποκλεισμό της αθλήτριας μας. Δεν χωράνε άλλα σχόλια να κάνω τα είπατε όλα εσείς.