Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑ

Κατά καιρούς διαβάζω διάφορα, για όλου του είδους τα εμβόλια. Κάποιοι προσπαθούν να μας προειδοποιήσουν ότι μας έχουν κάνει πειραματόζωα και πως τα εμβόλια που μας παρέχουν δεν είναι ασφαλή. Πόσο  άσχημο όμως  είναι, όταν πρόκειται για τα παιδάκια; Λέγεται ότι ο παιδικός καρκίνος και η έξαρση που έχει τα τελευταία χρόνια, οφείλεται  στα εμβόλια. Αν αληθεύει αυτό έχουμε να κάνουμε με ασυνείδητους και εγκληματίες, που στον βωμό του χρήματος θυσιάζουν παιδικές ψυχούλες.

Άνθρωποι που έψαξαν τις αιτίες και το χρονικό διάστημα που ξεχύθηκε σαν επιδημία ο καρκίνος, είδαν πως  έχει τις ρίζες τους στα εμβόλια, γιατί είναι πειραματικά και πολύ πρόχειρα, για να μην πω και ύποπτα για να μας εξοντώσουν.  Θα ήθελα να υπάρξει μια μεγάλη προσοχή στο θέμα αυτό. Δεν θέλω να σας φοβίσω αλλά να σας αφυπνίσω και να ψάξουμε όλοι μαζί να δούμε κατά πόσο ισχύουν αυτές οι καταγγελίες που ολοένα πληθαίνουν. Βέβαια δεν κινδυνεύουν μόνο τα μικρά παιδιά αλλά και οι νέοι, όπως και οι ηλικιωμένοι που εμβολιάζονται συχνότερα, για να προφυλαχτούν από τις διάφορες μορφές γρίπης. Κοιτάξτε προσεκτικά τα δυο βίντεο και κρίνετε εσείς τι πρέπει να κάνετε, για προφυλάξτε τα αγαπημένα σας πρόσωπα.
Όλες οι ευπαθείς ομάδες δηλαδή, είναι δυο φορές πιο ευάλωτες και επικίνδυνες  να νοσήσουν, από μια αρρώστια που θα φέρει, ένα εμβόλιο προφύλαξης και εδώ είναι η τραγική  ειρωνεία. Προσοχή πριν κάνουμε οτιδήποτε το ψάχνουμε καλά, μην τους κάνουμε την χάρη να πειραματιστούν πάνω μας.
Μύραμ Κ. Ρόδος

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Παντα πειραματίζονται επάνω μας.....γιατί ο αυτισμός απο που προέρχεται;;;; Απ οτι λένε οφείλεται στα εμβόλια...