Τρίτη 15 Μαΐου 2012

ΝΟΜΙΜΟ ΚΟΜΜΑ ΠΙΑ ΟΙ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΙ

Η Χάγη νομιμοποίησε το κόμμα των παιδεραστών στην Ολλανδία (PNVD). Με την απόφαση αυτή άνοιξε καινούριους  και εύκολους δρόμους σε όλους τους ανώμαλους παιδεραστές. Το Ολλανδικό κόμμα έχει στόχο και βλέψεις στο να δρουν ανενόχλητα  και ατιμώρητα τα ανεγκέφαλα τέρατα. Δείτε τι περιλαμβάνει το πρόγραμμά τους.

– Νομιμοποίηση των σεξουαλικών σχέσεων μεταξύ ενηλίκων και ανηλίκων από ηλικίας 12 ετών (τώρα το όριο στην Ολλανδία είναι στα 16 έτη), και στο μέλλον κατάργηση κάθε ορίου ηλικίας. Ο Norbert DeJonge δήλωσε ότι δεν πρέπει να υπάρχει κανένα όριο, ούτε καν για τα βρέφη.


- Την νομιμοποίηση της κατοχής παιδικού πορνογραφικού υλικού για προσωπική χρήση (είναι και ματάκηδες βλέπετε οι ανώμαλοι).


-Νομιμοποίηση της κτηνοβασίας. ( Έχουν και το βίτσιο της κτηνοβασίας τα κτήνη).

- Απαγόρευση του θεσμού του γάμου.

- Η πορνεία να γίνει νόμιμη από τα 16 έτη.

Μετά μου λέτε πως η εξέλιξη μας έκανε πιο έξυπνους και ανοιχτόμυαλους ανθρώπους. Να μας λείπει το βύσσινο, τέτοια εξέλιξη που μετατρέπει τον άνθρωπο σε τέρας και του επιτρέπει να κάνει τερατουργήματα σε βάρος των παιδιών, αλλά και των ζώων. Εδώ θίγονται και παραβιάζονται τα ανθρώπινα δικαιώματα.  Και είμαι περίεργη, η Οικουμενική Διακήρυξη για τα Ανθρώπινα δικαιώματα που ιδρύθηκε στις 10 Δεκεμβρίου 1948, ακριβώς για αυτό τον σκοπό. Να προφυλάσσει τους ανθρώπους όταν κινδυνεύει η σωματική και πνευματική  τους ελευθερία. Που είναι; γιατί δεν απευθύνονται στον ΟΗΕ. Πως αφήνουν ένα τόσο άθλιο έγκλημα  και  μια προσβλητική ανωμαλία να γίνεται  νόμος; Γιατί δεν υπερασπίζονται οι λαοί τα παιδιά που θα πέσουν θύματα  στις ορέξεις κάθε ανώμαλου, με την ευχή του νόμου; Πως αφήνει τους ανθρώπους έτσι ανεξέλεγκτους να βιάζει και  να παραβιάζει την ανθρώπινη φύση με τον βιασμό των ζώων; Οι φιλοζωικές οργανώσεις που είναι;

 Μου φαίνεται αδιανόητο όλο αυτό που συμβαίνει και αναρωτιέμαι αν αξίζει τέτοια κτήνη να ζουν. Αναθεωρώ την ιδέα που είχα και ήμουν κατά της θανατικής ποινής και βροντοφωνάζω όλα αυτά τα κτήνη να πάνε στο απόσπασμα δεν αξίζει να ζουν ανάμεσα μας.
Μύριαμ Κ. Ρόδος

Δεν υπάρχουν σχόλια: