Τρίτη 15 Μαΐου 2012

ΣΕ ΑΣΦΥΚΤΙΚΟ ΚΛΟΙΟ ΔΙΑΙΤΑΣ Η ΕΛΛΑΔΑ

Η χώρα μας εδώ και καιρό έχει μπει χωρίς την θέληση της σε μια σκληρή δίαιτα. Της την επέβαλλαν οι άρχοντες του τόπου, μαζί με τους εξωτερικούς καρχαρίες που ξεσκίζουν ανελέητα την σάρκα μας. Η στρουμπουλάδα που βλέπαμε κάποτε στα παιδάκια έχει γίνει πια παρελθόν.  Τώρα υπάρχουν πολλά παιδιά χλομιασμένα και με τάση λιποθυμίας, αφού πολλά από αυτά πηγαίνουν νηστικά στο σχολείο. Βέβαια το κάνουν για το καλό μας γιατί η παχυσαρκία είναι κακό πράγμα. Από εδώ και στο εξής θα φορολογούν και τα κιλά μας για αυτό προσέξτε. Υπάρχει μια επιτροπή που έρχεται από την Ευρώπη και που θα εξετάζει όλους τους Έλληνες, είδαν παχουλό; κόψιμο ο μισθός και η σύνταξη.  Είναι για το καλό μας για να μην αρρωσταίνουμε από το λίπος. Στους αδύνατους πάλι το ίδιο θα κάνουν για να μην παραπονιούνται οι ευτραφείς για άνιση μεταχείριση.  Ο καινούριος νόμος που θα μας επιβάλλουν  θα είναι:  Όχι στο κρέας μόνο στα κόκκαλα. Προσέξτε να τον τηρήσετε πιστά αλλιώς καήκατε.

Τα κιλά θα είναι μόνο προνόμιο των πολιτικών αυτοί δεν φορολογούνται εξαιρούνται από αυτή την διαδικασία. Σκεφτείτε τον Πάγκαλο ή τον Βενιζέλο να τους έβαζαν φόρο για τα περίσσια κιλά ε; θα έπρεπε να πλήρωναν αμύθητα ποσά για τα τόσα κιλά επιπλέον που έχουν. Τώρα μάλιστα και τον Ιούνιο μας ετοιμάζουν μια μεγάλη δεξίωση που θα πάρουμε μέρος όλοι οι πολίτες. Λέγεται: Δεξίωση καταιγίδας τρελών φόρων. Μην τυχόν και δεν είστε εκεί; την βάψατε, θα σας πάρουν ότι ακίνητη περιουσία έχετε αν δεν πληρώσετε την είσοδο που θέλουν. Μην ακούω παράπονα ρε παιδιά μπήκαμε στον χορό και πρέπει με το έτσι θέλω να χορέψουμε δεν είναι κακό. Δεν είδατε τον καινούριο χορό ζούμπα; είναι ρυθμικός και διασκεδαστικός. Ξέρετε πόσες θερμίδες χάνετε από έναν χορό; Εμείς με την δεξίωση χωρίς να καταβάλλουμε κόπο θα χάσουμε τόσα πολλά ευρώ (έτσι λέγονται τα κιλά στην ευρωπαϊκή ένωση). Όσοι δεν πληρώσετε θα σας τα πάρουν σε είδος. Μην στεναχωριέστε ετοιμάστε μόνο τα χαρτιά των ακινήτων σας αν έχετε. Για εσάς που δεν έχετε φράγκο,  σας περιμένει άλλη μεταχείριση. Κόψιμο φώτα, νερά, φαγητό (ένα συσσίτιο θα τρώτε και αν το βρείτε να κάνετε και τον σταυρό σας).  Άντε καλή διασκέδαση Έλληνες και ο Θεός βοηθός.


Μύριαμ Κ. Ρόδος

4 σχόλια:

ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΗΓΑΛΟΣ είπε...

ΜΕ ΛΙΓΑ ΚΑΙ ΣΑΦΕΙΣ ΛΟΓΙΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΒΙΩΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ Η ΧΩΡΑ.ΣΤΟ 2012 ΖΟΥΜΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ 40 ΤΟΥ 50 ΤΟΥ 60.ΓΙΑΤΙ;ΣΕ ΤΙ ΦΤΑΙΜΕ;ΠΟΙΟΙ ΦΤΑΙΝΕΙ;ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΑΙΘΕΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΚΤΩΝΟΥΝ ΖΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΤΟ ΚΥΜΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ.ΓΙΑΤΙ;ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΣΥΝΧΑΡΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΕΥΣΤΟΧΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΟΥ

Μύριαμ είπε...

Ναι Γιάννη, βλέποντας όλα αυτά τα τρελά πράγματα που συμβαίνουν στην χώρα μου δεν μπορώ να μην σατιρίζω και να μην αγανακτώ.

Konstantinos είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΥΡΙΑΜ,
ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ..ΤΟ ΕΚΑΝΕ Ο κ.ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΗΓΑΛΟΣ..ΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ,ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΥΜΑ ΣΧΟΛΙΩΝ ΜΟΥ.
ΕΓΩ,ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ,ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ,ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΕ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ,ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ !!!!!!!!!!!!!!!!!

Μύριαμ είπε...

ΣΕ ΕΤΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ ΜΟΥ!!!