Τρίτη 24 Απριλίου 2012

ΔΕΚΑ ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΓΑΠΗΣΕΙ


Σήμερα θα σας δώσω συμβουλές για το πως θα κάνετε μια γυναίκα να σας αγαπήσει και να μείνει κοντά σας. “Προσοχή δεν αναφέρομαι στα καμάκια άντρες και τους Καζανόβες αλλά μόνο στους αισθηματίες”. Οι άλλοι να φύγετε γρήγορα χωρίς να το διαβάστε, δεν σας αφορά έχετε την δική σας στρατηγική. Πολλές φορές κάποιος  άντρας αγαπάει κάποιαν κοπέλα και δεν ξέρει τον τρόπο να την πλησιάσει και όταν προσπαθεί το κάνει με λάθος τρόπο και έχει άσχημα αποτελέσματα. Άλλες φορές κάποιος έχει μια σχέση, που δεν πάει τόσο καλά όσο θα  ήθελε και κινδυνεύει να την χάσει.  Εγώ θα σας πω λίγα πράγματα,  για να τις καλοπιάσετε τις αγαπημένες σας και να σας δουν με άλλο μάτι.

1) Μιλάτε πάντα ευγενικά σε μια γυναίκα που θέλετε να σας προσέξει και να σας αγαπήσει, λίγες είναι αυτές που θέλουν χυδαιότητες και που δεν νομίζω να σας κάνουν για σύντροφοι γιατί δεν θα έχουν επίπεδο.

2) Να είστε ιππότης,  με μια μικρή κινησούλα γίνεστε ιππότης στην καρδιά της. Για παράδειγμα της ανοίγετε καμιά φορά την πόρτα του αμαξιού ή του μαγαζιού που θα πάτε για καφέ, ποτό, φαγητό. Μην βαριέστε να το κάνετε ή μην  θεωρείτε πως θίγετε ο εγωισμός σας και δεν είπαμε αυτό να γίνεται συχνά και να καλομάθει έτσι; βάζουμε και ένα όριο.

3) Της κάνετε δωράκια συχνά, όχι ακριβά δεν συμφέρει στην τσέπη σας και έπειτα δεν θα ξέρετε αν αγάπησε εσάς ή τα δωράκια εντάξει; Ένα λουλουδάκι, ένα αρκουδάκι,  ή ένα μήνυμα που θα της θυμίζει πόσο την αγαπάτε είναι αρκετό. Η γυναίκα με αισθήματα αρκείται σε αυτό και χαίρεται αφάνταστα.

4) Να την πηγαίνετε σε μέρη ρομαντικά όπως σε μια παραλία να θαυμάσει το φεγγάρι ή σε ένα βουνό να θαυμάσει την φύση ( προσοχή μην σας έρθει καμιά τρελή ιδέα και θέλετε να την πετάξετε από εκεί, γιατί θα πάτε φυλακή κακομοίριδες), καλύτερα για σιγουριά πηγαίνετε σε μια κοιλάδα να δείτε τα λουλουδάκια. Έτσι θα είστε ήσυχοι ότι δεν θα σας έρθει αυτή η επιθυμία.

5) Αποφεύγετε να την ρωτάτε συνέχεια αν σας αγαπάει και τι νοιώθει για εσάς γιατί θα βαρεθεί, εξάλλου η αγάπη καλύτερα να δείχνεται με έργα παρά με λόγια.

6) Ο διάλογος είναι το βασικότερο κομμάτι μιας δυνατής αγάπης και που θα λύνει τυχόν παρεξηγήσεις. Αν δηλαδή κάτι που κάνει δεν σας αρέσει και σας προσβάλει η σας ενοχλεί, με μαλακό πάντα τρόπο και χωρίς φωνές, το συζητάτε. Της δίνετε έτσι να καταλάβει μέσα από τα επιχειρήματά σας και την πραότητα σας ότι αυτό που κάνει σας ενοχλεί. Θα δείτε  ότι θα σας ακούσει και θα πράξει αυτό που της ζητήσατε. Αν με φωνές και καυγάδες της το ζητήσετε δεν θα καταφέρετε τίποτα, θα πεισμώσει και θα κάνει ακριβώς το αντίθετο.

7) Μην είστε ανταγωνιστικός  μαζί της. Ο ανταγωνισμός είναι δηλητήριο για έναν δεσμό. Να είστε δίπλα της να την βοηθάτε σε αυτό που κάνει και να την στηρίζετε. Αν κρίνετε ότι πρέπει να της κάνετε κάποιες υποδείξεις, μην διστάσετε μόνο να της τα  πείτε με μαλακό και εποικοδομητικό τρόπο, ώστε να τα καταλάβει.  Να είστε σίγουροι  ότι θα σας λατρέψει. Αν την κάνετε να σας νιώσει ανταγωνιστή ή εμπόδιο στην καριέρα ή στο  χόμπι της, πάει την χάσατε, πέταξε το πουλάκι για άλλο συννεφάκι. Και να σας πω αντιστρέφοντας την γνωστή ρήση, φροντίστε να επιβεβαιώσετε ότι πίσω από μια επιτυχημένη γυναίκα κρύβεται ενας θαυμάσιος άντρας!

8) Μην κοιτάτε άλλες γυναίκες όταν την συνοδεύετε. Κάποιοι για να γελάσουν και να κάνουν την σύντροφο τους να ζηλέψει βλέπουν άλλες γυναίκες με πονηρό μάτι. Αυτό μετά θα γυρίσει μπούμερανγκ στη σχέση σας. Γιατί  θα γίνει καταπιεστική, ζηλιάρα και θα πάψει να σας έχει εμπιστοσύνη. Ούτε φυσικά πίσω της να το κάνετε αυτό, γιατί αν παίζετε παράλληλα και με κάποιαν άλλη αυτή θα το καταλάβει. Δεν έχετε ακούσει για την γυναικεία διαίσθηση; Αν λοιπόν της κλονίσετε την εμπιστοσύνη γρήγορα θα κουραστείτε και οι δυο από αυτή την σχέση και θα το διαλύσετε το μαγαζάκι. Η εμπιστοσύνη και ο σεβασμός είναι οι κατάλληλες προϋποθέσεις για να διαρκέσει μια σχέση αγάπης.

9) Μην είστε σαχλός και κρύος. Όταν βγαίνετε με μια γυναίκα, απαιτείται να είστε σοβαρός και μετρημένος. Θα κάνετε βέβαια τα αστεία σας και δεν σας λέω να μην έχετε χιούμορ, όμως μην κάνετε και λέτε υπερβολικά και γελοία πράγματα που θα την φέρουν σε δύσκολη θέση. Θα το σκεφτεί πολύ μετά να ξαναβγεί μαζί σας ή να συνεχίσει τον δεσμό της με ένα τέτοιο άτομο.

10) Κάντε της μια μέρα το τραπέζι και καλέστε την για δείπνο. Αν δεν ξέρετε να μαγειρεύετε δεν πειράζει, παραγγείλλετε από ένα κινέζικο. Βγάζετε και πετάτε τα πειστήρια του εγκλήματος και τοποθετείτε το φαγητό σε δικά σας σκεύη. Στολίζετε το τραπέζι πολύ όμορφα με λουλούδια και κεράκια, χαμηλώνετε τον φωτισμό και έτοιμο το δείπνο. Εκείνη ούτε που θα το καταλάβει θα την έχει συνεπάρει η ατμόσφαιρα και θα έχει ζαλιστεί  σίγουρα, από το υπερβολικό άρωμα που ραντιστήκατε.

Αυτά κατά την γνώμη μου είναι τα κριτήρια  που θέτουν σοβαρές γυναίκες για να σας ανοίξουν την πόρτα της καρδιάς τους. Ίσως να υπάρχουν και άλλα εξίσου σημαντικά κριτήρια ή διαφορετικά, αλλά εγώ εδώ εκφράζω τις προσωπικές μου απόψεις. Αυτά τα   λίγα  από μένα για τους άντρες που μου έκαναν  χτές παράπονο  και λένε ότι  γράφω για τις γυναίκες μόνο. Καλή επιτυχία 
σας εύχομαι αγόρια. 

Μύριαμ Κ. Ρόδος

5 σχόλια:

Konstantinos είπε...

ΕΤΣΙ ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΟΥ,ΜΑΣ ΣΚΙΑΓΡΑΦΗΣΕΣ ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΟΥ. ΕΓΩ ΑΠΟ ΔΙΚΗΣ ΜΟΥ ΜΕΡΙΑΣ,ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΔΙΚΟ..ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΕΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ..ΕΓΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΙΚΟΥ ΦΥΛΛΟΥ ;;;ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΚΟΠΟ,ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΝΔΡΑ,ΕΤΣΙ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ ΤΙ ΖΗΤΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΔΡΑΣ ΠΟΥ, Η ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟ, Η ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ..ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΚΥΡΙΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΩΣ - ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΕΣ - ΠΡΑΤΤΕΤΕ..ΑΡΑ,ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΜΕ ΟΤΙ,ΟΣΟ ΕΣΕΙΣ ΩΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΔΡΑΣ,ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΔΡΑΣ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΕΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ..ΤΟ ΠΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΡΗ ΕΙΝΑΙ,ΝΑ ΖΥΓΙΣΕΙ ΤΟΣΟ Ο ΕΝΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΩΣ,ΠΡΑΤΤΕΙ.. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΥΚΟΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ,ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΑΝΔΡΕΣ,ΟΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΝΑ ΤΗΡΗΣΟΥΝ ΔΕΧΟΜΑΝΟΙ Η ΑΝΤΙΚΡΟΥΩΝΤΕΣ..ΤΟ ΠΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΜΕ ΓΛΥΚΕΙΑ ΜΟΥ ΜΥΡΙΑΜ,ΕΙΝΑΙ ΜΥΑΛΟ,ΚΑΙ ΑΜΥΝΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΚ ΤΩΝ ΔΥΟ ΔΕΙΞΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ..ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΕΣΜΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ,ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΕΥΚΟΛΗ..Ο ΑΞΕΣΤΟΣ ΑΝΔΡΑΣ,Ο ΑΤΙΜΟΣ,Ο ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΣ,ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΕΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ,ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΚΤΗΝΟΣ ΔΕΙΧΝΕΙ,ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΗΛΕΦΒΝΗΜΑ,ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ,ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ..ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΓΛΥΚΕΙΑ ΜΟΥ ΚΥΡΙΑ,ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΔΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΦΤΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΛΥΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ..ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΣΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΣ ΑΠΟΚΤΗΣΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ,ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΤΤΕΤΕ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΣΤΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΣ ΠΡΟΣΟΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΑΡΗΣΕ Ο ΘΕΟΥΛΗΣ,ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΝ ΑΜΥΝΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ...ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑ ΤΟΣΟ ΕΚΤΕΝΩΣ ΣΤΟ ΘΑΥΜΑΣΙΟ - ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΟΤΕ - ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μύριαμ είπε...

Κωνσταντίνε δεν σκιαγραφώ τον εαυτό μου, λέω την άποψη μου και μιλώ την σχέση μεταξύ ανδρών και γυναικών και το πως θα πρέπει να είναι. Γιατί τώρα τελευταία έχουν χαθεί οι αξίες και τα ιδανικά, κάτι όμορφο όπως η αγάπη το βρομίζουν μερικοί.Και αυτό ισχύει και για τις δυο πλευρες για να είμαι δίκαια

Konstantinos είπε...

ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ,ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΗ ΣΚΕΨΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΑΛΟΝ ΤΗΣ, ΤΟ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ ΤΗΣ..ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΝΟΜΙΣΕΙΣ ΟΤΙ ΗΘΕΛΑ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΣΕ ΘΙΞΩ..ΜΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΟΜΩΣ ΤΟ ΕΡΙΣΜΑ ΝΑ ΑΠΟΤΑΝΘΩ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΟΡΙΣΤΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΣΙΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΣΟΥ - ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ -ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΦΥΛΛΩΝ.. ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΕΝ ΕΚΤΑΣΕΙ ΕΑΝ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΘΕΛΗΣΕΙΣ,ΓΙΑΤΟ ΛΕΠΤΟ ΑΥΤΟ ΘΕΜΑ..ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΑΓΑΠΗΣ,ΤΟ ΠΩΣ ΤΟ ΑΙΣΘΑΝΩΜΕΘΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΙ ΜΕ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΝΕΩΤΕΡΟΥΣ...

Ανώνυμος είπε...

Κοιτάξτε θα ήθελα μια συμβουλή σας για μια σχέση με μια κοπέλα δηλαδή δεν υπάρχει ακόμα σχέση ανάμεσα μας . Ξέρω ότι η πράξεις μετράνε όχι τα λόγια αυτή η κοπέλα έχει σχέση με άλλον αλλά δεν βγενουν καθόλου μιλώ 17 χρόνων μια φορά αυτή η κοπέλα τη πείραζε Κάπιος και μου το είπε και τον είπα αυτόν πού τη πείραζε με πήγε μια φορά μέχρι ενα σημείο με δύο φίλες ακόμα και μου είπε η ίδια κάλυνιχτα και αν φοβάμαι να με πάει σπίτι μου αλλά έχει σταματήσει να ασχολείται τη πιάνω μια φορά και της λέω ενδιαφέρεσαι για εμένα και λέει όχι μετά από κάποιες μέρες την έπιασα πάλι μπορούμε να μιλήσουμε μου λέει όχι σοβαρή ηταν τη πρώτη φορά ήταν χαμογελαστή και τη λέω μπορούμε να μιλήσουμε μου λέει με περιμένουν οι φίλες μου μετά της λέω ποτέ θα μιλήσουμε τότε λέει δε ξέρω δώστε μερικές συμβουλές ?

Μύριαμ είπε...

Ανώνυμε η κοπέλα ή δεν έχει καταλάβει τις προθέσεις σου ή δεν ενδιαφέρεται για σένα και σε βλέπει φιλικά. Καλό θα είναι να μιλήσεις στα ίσια και να της πεις τι νιώθεις και μετά βλέπεις τι θα κάνεις παρακάτω. Θα της μιλάς πάντα ευγενικά, καθαρά και υπομονετικά.