Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

Περιμένω με αγωνία να έρθει το άσπρο περιστέρι και να μας φέρει το ελπιδοφόρο μήνυμα του πολιτικού ήθους και της αγάπης προς την πατρίδα. Ελπίζω οι άνθρωποι την Κυριακή να φωτίσουν τον δρόμο του και να το βοηθήσουν να πετάξει ψηλά για  να έρθει να μας βρει. Αυτή την στιγμή βρίσκεται φυλακισμένο μέσα στο κλουβί της ανηθικότητας και της διαφθοράς, εκεί  που κατοικούν οι κυβερνώντες  του παρόντος. Μερικοί άνθρωποι  φοβούνται να το ελευθερώσουν και άλλοι πάλι δεν το βλέπουν. Πρέπει να φύγουν τα σύννεφα και να αφήσουν τις ακτίνες  του ήλιου να φωτίσουν τον πύργο. Τότε οι άνθρωποι μόλις το δουν είμαι σίγουρη πως θα του ανοίξουν την πόρτα και θα το αφήσουν ελεύθερο να πετάξει.

Τα σύννεφα βρίσκονται εγκλωβισμένα μέσα σε ένα μεγάλο μέρος που λέγεται  ιδεολογία και περιτριγυρίζεται από πολιτική σκέψη. Για κάποιους είναι δύσκολο  να παραμερίσουν και να αφήσουν τα σύννεφα να διαλυθούν γιατί δεν  έχουν καλή όραση ή γιατί κάτι τους εμποδίζει να τα δουν. Αν την Κυριακή δεν δω το περιστέρι αυτό σημαίνει ότι στην Ελλάδα θα έχουμε αφελληνισμό, πείνα, δουλεία, μετανάστευση για να βρουν ψωμί οι άνθρωποι.   Ακόμα θα μας στοιχίσει την κυριαρχία της χωράς μας.  Η οικονομική παγκοσμιοποίηση, τα σκυλιά της εκμετάλλευσης, δανειστές, χρηματιστές, τραπεζίτες, πολυεθνικές, είναι προ των πυλών της προπτικής ευημερίας της χώρας. Εύχομαι και παρακαλώ να βρεθεί ένα φως  για να  φωτίσει όλους,   αλλιώς καταστραφήκαμε.

Μύριαμ Κ. Ρόδος

2 σχόλια:

Konstantinos είπε...

ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ,ΟΧΙ,,,ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΜΕ ΜΥΡΙΑΜ,ΑΛΛΑ ΣΒΥΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ..ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΣΠΙΘΑ ΝΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙ.. ΘΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΜΕΙΝΕΙ..ΑΛΛΟ, ΔΕΝ ΠΑΕΙ. Ο ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΚΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΨΗΦΟΣ ΜΑΣ..ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑΚΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΛΑ ΕΜΠΟΔΙΑ,ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ..ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ,ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ…ΑΛΛΑ,,,,,ΣΥΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑ ΚΙΝΕΙ ΛΕΝΕ..ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΑΡΑΓΕ,Η ΘΑ ΤΑ ΚΟΨΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ;;;; ΟΨΟΜΕΘΑ !!!!!!!!!!!!!!!!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΗΓΑΛΟΣ είπε...

ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΜΥΡΙΑΜ ΜΟΥ ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΔΟΚΟΥΣΑΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΕΝ ΕΦΕΡΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΔΩΚΟΥΣΑΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ.ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΡΑΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ.ΑΚΡΑΙΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΣΒΑΣΤΙΓΚΕΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ.ΑΣ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ