Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

ΨΗΦΙΣΤΕ ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΥΗΣΗ

Αγαπητοί μου Έλληνες είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι επιτέλους βρήκαμε το κόμμα που θα μας βγάλει από την άσχημη θέση που βρισκόμαστε. Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνω ότι με πολύ δουλειά, συλλογικότητα και κόπο, αλλά  προπάντων πρόγραμμα θα  σας νοικοκυρέψουμε. Σας παρουσιάζω το νέο κόμμα το ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΦΕΓΓΑΡΙ. Το πρόγραμμα μας είναι:

1) Χαρίζουμε τα δάνεια όλα, ακόμα και στους μπαταχτσήδες.

2) θα σας δώσουμε πρόβατα και αγελάδες να βόσκετε για να έχετε φρέσκο γαλατάκι.

3) Από δέκα πλάκες χρυσού θα πάρει η κάθε Ελληνική   οικογένεια και όχι μόνο τα παιδιά των πολιτικών.

4) Αναλαμβάνουμε να σας φέρνουμε τα καλύτερα γεννόσημα που κυκλοφορούν.

5) Θα καταργήσουμε τους γιατρούς και θα προσλάβουμε  μάγους από τους Αφρικανούς λαθρομετανάστες μας (γλυτώνετε και τα φακελάκια έτσι).

6) Χαράτσια δεν θα υπάρχουν θα τα πληρώνει όλα η Μέρκελ.

7) Θα σας κάνουμε γυμναστήρια παντού όπως αυτά της βουλής. Έτσι θα είστε πάντα γυμνασμένοι και θα αντέχετε στα γυμνάσια που μας κάνουν οι πολιτικοί.

8) Θα κάνουμε νόμιμους τους κλέφτες, έτσι κανείς δεν θα κλέβει (κάτι ανάλογο με την νομιμοποίηση  του χασίς που έκαναν και έτσι σταμάτησαν τους εμπόρους χασίς, τέλος δεν υπάρχει).

9) Θα απαγορεύσουμε το συσσίτιο, όποιος πεινάει πολύ θα γίνεται βουλευτής και θα πηγαίνει στην βουλή να τρώει με δέκα κουτάλες.

10) Στις γυναίκες δώρο, τρεις φορές την εβδομάδα κομμωτήριο σε αυτά της βουλής. Στους άντρες κάθε Σαββατοκύριακο σε όποιο μπαράκι θέλουν να πίνουν δωρεάν μέχρι να σκάσουν.

11) Κάθε μήνα θα κληρώνουμε ένα κότερο και μια φορά τον χρόνο είκοσι τυχεροί θα πηγαίνουν στο φεγγάρι. Επίσης ταξιδάκια αναψυχής με το πρωθυπουργικό αεροπλάνο δωρεάν.

12) Κάθε Κυριακή θα μνημονεύουμε το μνημόνιο και θα διανέμουμε δωρεάν ένα σακουλάκι κόλλυβα για το θυμόμαστε.

13) Θα φέρουμε όλους τους μετανάστες μας πίσω, που μας τους έδιωξαν βίαια  και θα τους δώσουμε από μια Μ.Κ.Ο.(μη κυβερνητική οργάνωση).

14) Για την παιδεία έχουμε μοντέρνες  έγχρωμες φωτοτυπίες τέρμα τα βιβλία είναι άχρηστα. Στην Β' φαση του σχεδίου τα μαθήματα θα γίνονται από βιντεάκια στο γιουτιουμπ! 

15) Ριζοσπαστικές αλλαγές. θα φέρουμε εξωγήινους στην γη για παρέα, γιατί βαρεθήκαμε τους εξωγήινους που ήδη υπάρχουν εδώ.

16) Όλοι οι συνταξιούχοι θα παίρνουν την ίδια σύνταξη με τους βουλευτές και αντίστοιχα όλοι οι βουλευτές θα παίρνουν την  τωρινή σύνταξη των συνταξιούχων. Θα κάνουμε αυτή την αντίστροφη αλλαγή πληρωμής, για να δουν οι Βουλευτές πόσο ωραία περνάνε οι συνταξιούχοι που τώρα οι αχάριστοι παραπονιούνται.

Είδατε πόσα πολλά προσφέρει το κόμμα μας; Προτιμήστε μας με την ψήφο σας και δεν θα χάσετε. Να σας παρουσιάσω τώρα τους βουλευτές μας.

-Υποψήφιος πρωθυπουργός: Μύριαμ Κ Ρόδος

-Υπουργείο εναέριας κυκλοφορίας: Ξένια Ρηγόπουλου, κάθε μήνα θα κάνει έλεγχο για να βλέπει πόσα κομμάτια χρυσού ταξίδεψαν στο εξωτερικό.


-Υπουργείο Ναυτιλίας:Σπύρος Σαγγιτάριους, ο πιο αιμοβόρος υπουργός, όποιος εχθρός θέλει τώρα ας έλθει να απειλήσει, θα βγει έξω το περήφανο ναυτικό μας.

-Υπουργείο δημόσιων σχέσεων: Τρόμος και Φόβος  των Πολιτικών, εσείς δεν κινδυνεύετε μόνο οι πολιτικοί για αυτό μην ανησυχείτε ψηφίστε τον.
-
Υπουργείο καλλωπισμού: Ελευθερία Μουταφίδου. Θα πάει όλους τους κακομούτσουνους πολιτικούς στην σάουνα. Τώρα μπορεί να τους τσουρακάψει για τιμωρία, αλλά δεν έχει σημασία. Θα καούν και μετά θα βγάλουν πιο ωραίο δέρμα σαν τα φιδάκια αφού από εκεί είναι η καταγωγή τους.


-Υπουργείο εσωτερικών και εξωτερικών υποθέσεων: Στέλλα Σαράντη,  όποιος δεν υπακούει θα τις τρώει με το ρόπαλο είναι πολύ ζόρικη και δεν δέχεται κουβέντα, αγαπάει την Ελλάδα και δουλεύει για την Ελλάδα, κανονίστε τις λαμογιές σας θα σας φάει ψητούς.

-Υπουργείο τύπου: Golden Heart αναλαμβάνει να μας ενημερώνει με κοινωνικά σχόλια και όχι μόνο(βρίζει άσχημα όποιον είναι άτακτος).
-
Υπουργός τάξης και ηθικής: Αθανάσιος Μακρής, όποιος ξεφεύγει από τα όρια της ηθικής τον αναλαμβάνει ο Θανασάκης.

-Υπουργείο εξωτερικών: Βάγια Κωστή, θα σας πηγαίνει και ταξίδια στην Αστραλία να βλέπετε τα αστέρια από εκεί.

-Υπουργείο πολιτισμού: Μηνάς από την Κρήτη, επίσης ζόρικος υπουργός και δεν σηκώνει κουβέντα.


-Υπουργείο Δικαιοσύνης: Μένιος Πέλεκας, θα παίρνει με τον πέλεκα τα κεφάλια των προδοτών, είναι πολύ ζόρικος και δεν παίρνει από λόγια.

-Υπουργός ειδικός φρουρός της πατρίδος: Κατερίνα Πουλοπούλου. Όσοι προδίδετε την πατρίδα μας αμέσως εξορία.

-Υπουργείο επικρατείας: Βασίλης Καραμπουρνιώτης άκρως επικίνδυνος για τους πολιτικούς  είναι και Ολυμπιακάκιας :).

-Υπουργείο καρπαζιάς: Λύδια Δέσποινα Χασάπη και Αιμιλία Λαζαράκη. Όποιος διαφωνεί με την πολιτική μας θα τρώει,  καρπαζιές. 

-Υπουργείο υγείας: Εμμανουήλ Βασιλακάκης και Ραλία Σβουρένου.

-Υπουργείο εγκρίσεως των φρουρών ασφαλείας: Πάνος Δασκαλάκης.

-Υπουργείο παραπόνων: Κική Tούμπα, Μονοχολια Ρούλα,  θα μας  αναλύουν  με ποιήματα τα παράπονα σας.

-Υπουργείο διαφωτισμού: Άλεφ Άμμον που θα μας διαφωτίζει και θα μας ανάβει τα φώτα στον εγκέφαλο. Βοηθός του, η Ελένη Λούκα που θα του κάνει αγιασμό όταν θυμώνει.

-Υπουργείο φίμωτρων: Λέτα Μασαούτη φτιάχνει τα καλύτερα φίμωτρα του κόσμου.

-Υπουργείο περιβάλλοντος: Νούλα Λαοντίδης  Παπαδοπούλου

-Υπουργείο οικονομικών: Γιάννης Φουντουλάκης,  ότι περισσεύει θα μπαίνει στην τσέπη του, για να μην φεύγει στο εξωτερικό το συνάλλαγμα.

-Υπουργείο μουσικής: Σάννυ Κελλίδου, θα  ταξιδεύει με την μουσική της όσους θα συλλαμβάνονται για προδοσία (άντε πάλι τυχεροί μετά μουσικής θα πηγαίνετε στην φυλακή).

Υπουργός δικαιοσύνης, διαφάνειας των ανθρώπινων δικαιωμάτων: Αύρα Ροδίτη. Αναλαμβάνει τα ανθρώπινα δικαιώματα στους Έλληνες, που καταπατούν τα ανθρωποειδή αυτή την στιγμή. Όποιος δεν υπακούει θα τρώει ξεγυρισμένες σφαλιάρες ( και έχει και βαρύ χέρι) 

-Υπουργός θρησκευμάτων: Σάββας Βουτσάς. Αναλαμβάνει να παίρνει ο ίδιος τον Δεσπότη στην φυλακή, για να εξομολογεί, να βαφτίζει ξανά και να κοινωνεί τους προδότες της χώρας μήπως και εξαγνιστούν.

-Υπουργός τεχνικών έργων: Αμβρόσιος Σαββίδης, ότι γκρέμισαν οι κυβερνήσεις θα τα ξαναχτίζει εκείνος.

-Υπουργείο επίβλεψη μίζας: Ροδοσυλλέκτης, προσοχή σε αυτούς που παίρνουν μίζα δεν θα σας την χαρίζει θα σας πάει αμέσως στα κάτεργα.

-Υπουργείο φυγάδευσης χρημάτων στο εξωτερικό: Κωνσταντίνος Γλυνός, αυτός θα αναλαμβάνει ακίνδυνα να βγάζει τα χρήματα σας στο εξωτερικό. Έτσι δεν θα κινδυνεύετε να συλληφθείτε.

Είδατε πόσο Δημοκρατικό και απελευθερωτικό κόμμα είμαστε; Για αυτό ψηφίστε μας τώρα και να είστε σίγουροι ότι όλοι θα τρώτε με ασημένια κουτάλια.


Υ.Γ. Το κυλικείο της Βουλής το αναλαμβάνει ο έμπειρος ο ένας και μοναδικός στα κοκορέτσια. Τάκης Παπαδόπουλος (καμιά σχέση με τον Παπαδόπουλο συνωνυμία είναι). Έτσι όταν χαλάμε φαία ουσία στα συμβούλια θα περιδρομιάζουμε μαζί με τους ελεγκτές εκεί, ωραιότατα αρνάκια φρεσκοσφαγμένα.

Μύριαμ Κ. Ρόδος 

7 σχόλια:

Konstantinos είπε...

ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΓΑΠΗΤΕΣ ΜΟΥ ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ,ΝΑ ΣΑΣ ΕΜΠΝΕΕΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ,ΕΓΩ ΣΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΦΥΓΑΔΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΣΑΣ,ΑΦΟΥ ΤΑ ΒΑΛΕΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΟΥ,ΣΑΣ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ,ΟΥΤΕ ΚΙ'ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ..ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΑΠΑΛΑΣΣΟΜΑΙ ΤΗΣ ΣΚΟΤΟΥΡΑΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ...ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΠΕ Η Κα ΜΕΛΛΟΥΣΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ..1ον ΑΠΟ ΦΑΓΗΤΟ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΑΦΘΟΝΟ ΚΡΕΑΣ ΒΟΔΙΝΟ,ΟΠΩΣ ΒΕΝΙΖΕΛΙΚΟ,ΑΓΕΛΑΔΙΝΟ ΟΠΩΣ ΕΛΣΙΚΟ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ,ΓΟΥΡΟΥΝΙΣΙΟ ΟΠΩΣΠΑΓΚΑΛΙΚΟ.. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΨΑΡΙΚΑ ΠΟΛΛΑ,ΟΠΩΣ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΣΑΜΑΡΙΚΟΣ,ΠΙΝΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΖΑΡΓΑΝΕΣ ΟΠΩΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΙΚΕΣ,ΜΕΧΡΙ ΚΥΝΗΓΙ ΟΠΩΣ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΕΣ ΑΛΛΑ ΠΑΠΑΡΗΡΗΓΑ... ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΣΑΜΠΑ ΚΑΙ ΕΠΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΒΑΣΕΩΣ..ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΖΑΡΖΑΒΑΤΙΚΑ ΟΠΩΣ ΜΑΠΕΣ ΑΛΛΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ...ΦΑΤΕ ΚΟΣΜΕ ΦΑΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΣΑΜΠΑ..ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΦΑΤΕ ΚΑΙ ΣΚΟΥΜΠΡΙ ΟΠΩΣ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΙ...2ον ΑΠΟ ΠΑΙΔΕΙΑ,ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ ΘΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΣΤΟ ΣΕΧ ,ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΝΟΥΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΟΣΗ ΤΩΝ..ΠΟΤΑ ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ..ΟΜΩΣ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ,ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΑ..ΟΧΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ,ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΙΟ ΕΝΤΑΤΙΚΑ,ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ..ΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ,ΜΕ ΑΝΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΜΑΣ..ΨΗΦΙΣΤΕ ΜΑΣ,ΨΗΦΙΣΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ,,,ΔΙΑΟΛΟΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ..ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΝΓΟΥΜΕ ΜΙΑ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ..ΜΕΤΑ ΚΟΨΤΕ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ ,,,ΖΗΤΩ ΤΟ ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΦΕΓΓΑΡΙ,,ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΙΧΑΤΕ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ..ΔΟΜΙΜΑΣΤΕ ΚΙ'ΕΜΑΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μύριαμ είπε...

Χαχαχα Κωνσταντίνε σε ευχαριστώ που με συμπλήρωσες. Δεν ήθελα να κουράσω τους ψηφοφόρους μας και γιαυτό δεν τα ανέφερα, κακώς όμως γιατί είναι πολύ σημαντικά.

ελευθερια είπε...

Μανωλη τα φαρμακα να μηνειναι γενοσημα ?

Μύριαμ είπε...

ΚΑΛΑ ΜΑΝΩΛΗ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ.

GOLDEN HEART είπε...

XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA EGRAPSES!!!!!!!!!!

Υπουργός Ειδικός Φρουρός της Πατρίδος είπε...

Φιλενάδα έγραψες πάλι για μια ακόμη φορά... το αναλυτικό πρόγραμμα μας θα βγει στη φόρα εφόσον εκλεγούμε!!! άντε και με τη νίκη!!!

Μύριαμ είπε...

Άντε καλή επιτυχία σε όλους μας και με την νίκη. Θα κεράσουμε όλο τον κόσμο μόλις νικήσουμε.