Τρίτη 3 Απριλίου 2012

ΝΕΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ Ο ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΕΝΕΚΕΣ


Φάε και εσύ από τον σκουπιδοτενεκέ μπορείς. Αυτό είναι το καινούριο σλόγκαν της Ελλάδας μας, που μας το επέβαλλαν   με τους εκβιασμούς οι έξυπνοι πολιτικοί μας. Με την  καταστρεπτική αυτή πορεία  που ακολουθούν όλοι οι πολιτικοί, να τελειώσουν την χωρά μας. Οι μισθοί δεν θυμίζουν τίποτα πια μια ανεπτυγμένη χωρά, αντίθετα μαρτυρούν την εξαθλίωση και τον βιασμό χρονών που υπέστη η Ελλάδα μας. Ο κόσμος είναι αγανακτισμένος δεν χωράει καμιά αμφιβολία, το διαβάζουμε και το βλέπουμε καθημερινά αυτό. Έφτασε σε σημείο ο σκουπιδοτενεκές της γειτονιάς να είναι το σουπερ μάρκετ του πολίτη.  Βέβαια μπορεί να είναι ληγμένα, μπορεί να είναι υπολείμματα τα τρόφιμα που μαζεύουν, ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι. Αλλά δεν βαριέσαι αδελφέ μπρος στην πείνα τι είναι μια ημερομηνιούλα που έληξε. Στο κάτω κάτω δυναμώνουν και τα αντισώματα τους.

Όμως έχω ένα αίτημα σε αυτό το σημείο. Θα  ήθελα να παρακαλέσω την κυβέρνηση, να βάλει περισσότερους σκουπιδοτενεκέδες για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών. Είναι κρίμα να ταλαιπωρούνται  οι ηλικιωμένοι, οι συνταξιούχοι και οι άνεργοι και να στήνονται στην ουρά για να ψάχνουν στα σκουπίδια. Έπειτα ανάμεσα τους υπάρχουν και άρρωστοι και από ότι είδα μερικοί νέοι ,είναι ανάγωγοι και δεν δίνουν σειρά προτεραιότητας, στους μεγάλους ανθρώπους. Ακόμα θα ήθελα να παρακαλέσω την αξιότιμη κυβέρνηση να κάνει διαχωρισμούς στους κάδους. Δηλαδή να είναι αλλού τα υγρά (γάλατα, αναψυκτικά κ.α) και αλλού τα στερεά, με αυτό τον τρόπο δεν θα ταλαιπωρούνται οι πολίτες. Και να μην ξεχάσει να το κάνει αυτό και στους κάδους της βουλής, γιατί εκεί έχει το περισσότερο φαί. Βάλτε και καλού κακού και τα Ματ κατά εκεί, γιατί μερικοί είναι φαταούλες και καβγαδίζουν.  Θέλουν να πάρουν μόνοι τους τα αποφάγια. Αν δεν συμμορφωθούν ξύλο και μέσα στην φυλακή για να μάθουν. Τα μέτρα αυτά είναι αναγκαία για να λειτουργεί ομαλά η χώρα μας και να είμαστε όλοι χαρούμενοι και ευτυχισμένοι.

Παρακαλώ πολύ την πολιτεία να μεριμνήσει για το αίτημα μου και να βοηθήσει όσο γίνεται γρηγορότερα. Ευχαριστώ πολύ.

Μύριαμ Κ. Ρόδος

1 σχόλιο:

Konstantinos είπε...

ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΥΡΙΑΜ,ΟΠΩΣ ΕΒΑΛΑ ΕΝΑ ΓΡΗΓΟΡΟ ΣΧΟΛΙΟ ΔΑΝΕΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΦΒ,Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟ ΕΙΧΕ ΥΠ'ΟΨΙΝ ΤΗΣ,ΑΛΛΑ ΕΠΕΣΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΩΝ ΝΗΣΤΕΙΩΝ..ΟΜΩΣ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ,ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΑΠΟ ΑΡΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΝΕ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ,ΕΑΝ,ΚΑΙ ΕΦ'ΟΣΟΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ Ο ,,,ΠΑΓΚΑΛΟΣ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟΥ..ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΑΦΟΥ ΦΑΓΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ,ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΕΜΕΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ,ΘΑ ΦΑΝΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΤΩΝ ΑΡΝΙΩΝ,ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ..ΤΟΣΟ ΑΧΟΡΤΑΓΟΙ ΕΙΝΑΙ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ,ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΦΑΙ..ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΥΣ,ΠΑΓΚΑΛΟ ,ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΤΙ ΠΡΟΓΟΥΛΙΑ ΚΑΝΑΝΕ ;;;; ΕΥΤΥΧΗΜΑ,ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΠΡΟΕΒΛΕΨΑΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ...ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑΝ,ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΟ Η ΒΟΥΛΗ ΣΕ ΓΗΠΕΔΟ,,,SOUMO !!!!!!!!