Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Η ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΜΥΑΛΟΥ

Κάθε μέρα όλο και κάτι θα διαβάσω που θα με βγάλει έξω από τα ρούχα μου. Μόλις έπεσε στα χέρια μου σήμερα ένα άρθρο για μια διεστραμμένη (μάνα) που βίαζε την κορούλα της για να της "μάθει" σεξουαλική αγωγή. Καλά πόση διαστροφή πρέπει να έχει αυτό το τέρας που πάνω στο παιδικό κορμάκι του ίδιου της του παιδιού ασέλγησε; και μάλιστα έστελνε τα βίντεο από τον βιασμό στον ερωτικό σύντροφο της, για να αυτοϊκανοποιείται. Δεν τα χωράει ο ανθρώπινος νους αυτά που συμβαίνουν. Μανάδες  τέρατα (ευτυχώς λίγες) και πατεράδες που εκτονώνουν την διαστροφή του άρρωστου    μυαλό τους πάνω σε παιδιά, σκοτώνοντας έτσι   αθώες παιδικές ψυχούλες. Η λέξη μάνα είναι ιερή γιατί η μάνα όλα τα σκεπάζει και όλα τα διορθώνει λέει ένα ρητό και  στην περίπτωση αυτή θεωρώ ανάξιο αυτό το τέρας να ονομάζεται έτσι.

Η παιδική κακοποίηση είναι βαρύ  έγκλημα και πόσο μάλλον όταν προέρχεται από έναν γονιό. Φανταστείτε πόσα ψυχολογικά θα έχει αυτό το παιδί σαν μεγαλώσει. Ένα μικρό παιδάκι χρειάζεται πάντα ένα πρότυπο για να μεγαλώσει σωστά. Τώρα ποιό πρότυπο θα έχει ένα βιασμένο παιδί; και τι γνώμη θα έχει για την κοινωνία που μεγαλώνει; Η αρνητικά εικόνα για τους ανθρώπους από την απογοήτευση που έχει πάρει, θα είναι μεγάλη. Μια ζωή θα τυραννιέται από τους εφιάλτες. Πάει η παιδική ξενοιασιά, του την έχουν κλέψει βίαια και στην θέση του έχουν βάλει έναν τρομακτικό εφιάλτη και το υποχρεώνουν να ζει με αυτόν μέχρι να πεθάνει. Αυτό το παιδί δεν θα μπορεί να λειτουργήσει φυσιολογικά. Τα περισσότερα αν δεν βοηθηθούν από τους κατάλληλους παιδοψυχίατρους θα παρουσιάζουν μια επιθετικότητα για τους ανθρώπους που κατά την γνώμη του παιδιού, θα είναι σωστή. Κλείνονται στον εαυτό τους και δεν έχουν εμπιστοσύνη σε κανέναν πια.

Άτομα σαν και αυτό της μάνας σκύλας και του παΤΕΡΑΣ  πρέπει να μπαίνουν ισόβια. Αφού δεν δίστασαν στο ίδιο τους το αίμα να κάνουν τόσο κακό σκεφτείτε πόσο επικίνδυνοι είναι. Κανένα ελαφρυντικό και καμιά δικαιολογία δεν πρέπει να δίνεται από τους δικαστές. Όπως υποχρέωσαν τα παιδιά  να ζήσουν την φρίκη και τον πόνο, έτσι να σαπίσουν για πάντα μέσα στην φυλακή. Να τους στερήσουν το πολυτιμότερο αγαθό που είναι η ελευθερία. Έτσι όχι μόνο θα τιμωρηθούν αλλά θα γλυτώσουν και κάποια άλλα μελλοντικά θύματα τους.

Διαβάστε το περιστατικό που με εξόργισε, πατήστε ΕΔΩ

Μύριαμ Κ. Ρόδος

4 σχόλια:

Konstantinos είπε...

ΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΝΗ ΑΥΤΗ Η ΙΣΟΒΙΑ ΦΥΛΑΚΗΣΗ;;; ΟΧΙ,ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ..ΤΕΤΟΙΑ ΤΕΡΑΤΑ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΟΥΝ..ΑΜΕΣΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ. ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ Η ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ,ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΧΑΜΕΝΑ ΚΟΡΜΙΑ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ..ΟΣΟ Τ'ΑΦΗΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΘΑ ΞΕΦΥΤΡΩΝΟΥΝ..ΟΥΤΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ..ΚΑΤ'ΕΥΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΧΟΝΗ..'' Θ Α Ν Α Τ Ο Σ '',,,,,,,,,, ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΟΜΩΣ ΚΑΛΗ ΜΟΥ,ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ ΑΥΤΟ..ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΥΓΕΙΗΣ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ..ΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΝ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΠΑΛΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ;;;;;;;;;;;;

Μύριαμ είπε...

ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΘΑΝΑΤΙΚΗΣ ΠΟΙΝΗΣ. ΟΜΩΣ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΕΤΟΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ ΜΟΥ.

Αρης Βελουχιωτης είπε...

Eχω μια μικρη ενσταση,νεραϊδα μου:

Μια μανα σκυλα ποτε δε θα εκανε κατι τετοιο στα κουταβακια της!!!

Αυτη ειναι μανα Χαρυβδη!!!Και που την αποκαλουμε ετσι προσβαλλουμε ολες τις αλλες μανες!!

Κατα τα αλλα συμφωνω μαζι σου.Θα ηθελα να βρισω αλλα δεν θα το κανω σεβομενος εσενα νεραϊδα μου.
Ειμαι ο πρωην Πικος Απικος του φεισμπουκ...

Μύριαμ είπε...

ΝΑΙ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΣΚΥΛΑ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΤΟ ΖΩΑΚΙ ΣΚΥΛΑ. ΑΓΑΠΩ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΣΕΒΑΛΑ ΠΟΤΕ ΠΑΡΟΜΟΙΑΖΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΚΤΗΝΟΣ ΜΕ ΑΥΤΑ.