Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΑΝΑΘΕΩΡΗΤΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ.


Διαβάστε ΕΔΩ τις εξωφρενικές ενέργειες των μισθοδοτούμενων της Τουρκίας. 

Η Ευρώπη ξαφνικά θυμήθηκε τους Μουσουλμάνους που ζουν στην Κω και στην Ρόδο και μιλάει για τα ανθρώπινα δικαιώματα τους. Έστειλαν τον Γκρος να έρθει στα νησιά για να δουν πως περνάνε οι Τούρκοι εκεί.  Ζητάνε το εξής παράδοξο, να φτιάξουν τα τζαμιά τους και να ανοίξουν τα Τουρκικά σχολεία γιατί λένε έχουν δικαιώματα μιας και είναι μειονότητα. Οι δικοί μας πολιτικοί τσιμουδιά δεν έβγαλαν να μας υπερασπιστούν. Εμείς δεν έχουμε να συντηρήσουμε τα δικά μας σχολεία, των Τούρκων θα συντηρήσουμε. Ρε δεν πατέ στο γερό διάτονο να μην σας στείλω παραπέρα;

Καλά ρε Γκρος και κυρά Ευρώπη τώρα θυμηθήκατε τα δικαιώματα των Μουσουλμάνων; αυτή την χρονική στιγμή που η Ελλάδα υποφέρει και που οι καιροί είναι περίεργοι; Γιατί δεν πας κύριε Γκρος και κατά την Κωνσταντινούπολη και να ζητήσεις τα Ελληνικά δικαιώματά μας; Τα δικά μας παιδιά εκεί έχουν Ελληνικά σχολειά; Έχουν όλοι οι Έλληνες την ίδια αντιμετώπιση που έχουν εδώ οι Τούρκοι; Την Αγιά Σοφιά την διατηρούν όπως πρέπει ; την αφήνουν να λειτουργήσει; Όλα νομίζω ότι είναι ένα μελετημένο βρώμικο σχέδιο αφανισμού των νησιών μας και οι δικοί μας συναινούν με την σιωπή τους. Από που ζητάνε δικαιώματα από τον τόπο μας; τα κτήρια που έκαναν επί Οθωμανικής αυτοκρατορίας τα έκαναν παράνομα στην κατοχή. Σαν να πάω εγώ τώρα να κτίσω σπίτι στο χωράφι του γείτονα αυθαίρετα και να του ζητάω και τα ρέστα να μου το αναγνωρίσει και να μου βάλει και φωτισμό.

Για αυτό ξυπνήστε άθλιοι της κυβέρνησης και μην παραχωρείτε δικαιώματα που δεν τους ανήκουν γιατί θα γίνει εδώ το έλα να δεις.  Ο Γκρος κουμάντο στην χώρα του να πάει να κάνει. Και είμαι περίεργη αφού δεν είστε άξιοι να απαιτήσετε τα δικά μας δικαιώματα και να τα υπερασπιστείτε τι ανεβήκατε και στρογγυλοκαθίσατε στην καρέκλα της εξουσίας; Ο δικός σας ρόλος ποιός είναι τελικά; μόνο χρήματα αέρα πατέρα θέλετε;

Μύριαμ Κ. Ρόδος

9 σχόλια:

GIANNHS είπε...

MOY PROKALLEI ENTYPOSH H STIGMH POU BGHKE STHN EPIFANEIA TO 8EMA.PANTA H TOYRKIA OTAN EXEI ESWTERIKA PROBLHMATA DHMIOURGEI TEXNITA ENTASH.PERA APO AYTO 8A H8ELLA NA MOY APANTHSH KAPOIOS POSOI EINAI SHMERA OI ELLHNES STHN POLH;AN YPARXEI ELLHNIKO STOIXEIO STA PARALIA;POSOI EXOYN APOMEINEI STHN TENEDO K THN YMBRO KAI KATW APO POIES SYN8HKES EINAI H DIABIOSH TOYS;KAI TI GINETAI ME THN 8EOLOGIKH SXOLH STHN XALKH;STO XWRIO MOY LEME THN PAROIMIA STO SPITI TOY KREMASMENOU DEN PREPEI NA MILAME GIA SXOINI

ΦΩΤΕΙΝΗ είπε...

ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΡΑ ΝΑ ΤΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝΕ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΦΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΙΤΑΛΙΑ,ΑΡΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΜΑ ΟΙ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΕΔΕΥΣΗ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΘΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΓΛΩΣΣΑ,ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΝΙΖΕΙ,ΑΥΤΟΙ ΚΥΡΙΟΣ ΘΕΛΟΥΝ ΧΟΡΟΥΣ ΛΑΤΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΖΗΤΑΝΕ ΑΝ ΠΑΣ ΑΜΕΡΙΚΗ ΣΤΟ ΚΟΥΙΝΣ ΕΧΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΣΥΝΑΓΩΓΗ ΤΖΑΜΙ ΚΑΙ ΕΚΚΛΙΣΙΑ ΚΑΙ ΖΟΥΝΕ ΑΡΜΟΝΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΩΓΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ,ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΓΙΑΝΝΗ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ 2 ΜΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ 2000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΖΟΥΝΕ ΑΡΜΟΝΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ,ΟΠΩΣ ΖΟΥΝΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΥΜΒΡΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΝΕΔΟ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΤΗΣ ΧΑΛΚΗΣ ΑΣ ΕΙΧΑΜΕ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΟΥΝΕ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΣΚΙΜΕΝΟ ΚΕΦΑΛΙ ΕΧΟΥΜΕ!!!!!!!

Μύριαμ είπε...

ΦΩΤΕΙΝΗ ΩΡΑΙΑ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ, ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΘΑΥΡΙΟ. ΠΟΤΕ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΣΤΑΣΙΜΗ. ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΟΥΡΕΛΟΧΑΡΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΟ 1955-1964 ΣΕ ΚΩΝ/ΠΟΛΗ ΙΜΒΡΟ-ΤΕΝΕΔΟ. ΑΝΤΟΙΣΤΟΙΧΑ ΟΙ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΑΛΛΟΕΘΝΩΝ ΕΓΕΙΡΟΥΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΥΤΡΩΤΙΚΕΣ. ΑΝ ΤΩΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΠΙΑ. ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΘΕΣΕ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΝΤΟΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ Β ΠΠ. ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΠΗΡΕ ΟΦΙΕΙΛΟΤΑΝ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΕΓΑΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ. ΓΕΝΙΚΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΥΠΝΟ ΒΑΘΥ ΟΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΛΟ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΖΗΣΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΣΟΥ.

ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΔΥΤ. ΘΡΑΚΗΣ ΑΦΟΥ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΔΙΩΞΑΝ ΤΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΟΥ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΡΩΜΙΩΝ (ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΚΩΝ/ΠΟΛΗΣ) ΤΟΣΟ, ΔΗΜΕΥΣΑΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΕΙΧΑΜΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΥΓΜΗ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΟΦΕΙΛΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ! ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΧΩΡΑΝΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ-ΚΩ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΠΙΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΗΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.

Μύριαμ είπε...

ΑΚΟΜΑ... ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΕΣ ΟΣΟ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΟΥΣ. ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΘΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΟΟΟΣΟ ΚΑΛΟΙ. 1) ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΙΝΔΙΑΝΟΥΣ. 2) ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΤΟΥΣ ΙΑΠΩΝΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΝ Β ΠΠ. 3) ΥΠΗΡΞΑΝ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΕΧΘΡΙΚΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΝΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 11/11/2001. ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ. ΕΤΣΙ ΑΝΤΙΔΡΑ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΛΑΟΣ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΟΧΗ, ΤΗΝ ΕΔΑΦΙΚΗ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ.

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ. ΚΡΙΜΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΑΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ.

GIANNHS είπε...

SE LIGW 8A MAS PEIS FWTEINH OTI DEN KAPSANE TOYS ELLHNES STHN POLH,DEN EGINAN SFAGES KAI BIASMOI STHN TRAPEZOUNTA.DEN EGINE GENOKTWNIA TWN ARMENIWN.OI KOURDOI DEN EINAI 15.000.000 KAI DEN DIKAIOUNTAI KRATOS NA EXOUN.DEN KAHKE H SMYRNH.MAS EIPES OTI OI ELLHNES STHN IMBRO K THN TENEDO EINAI MIA XARA K OTI STHN OUSIA FTAIME EMEIS POU EKLEISAN THN 8EOLOGIKH SXOLH STHN XALKH.PALI KALA POY DEN MAS EIPES OTI FTAIME EMEIS POU OI XRISTIANIKOI NAOI EGINAN PASARELLES K STABLOI

striker είπε...

ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗς ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑς ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙΟΛΕς ΤΙς ΙΣΤΟΡΙΕς ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ...Η ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΙΟΝΟΤΗΤΑ ΚΟΙΝΟΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΠΕΚΤΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙς ΒΑΡΟς ΤΗς ΕΛΛΑΔΟς ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗς ΕΛΛΑΔΟΣ,,,,ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ,,ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΒΩ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΠΩς ΕΜΕΙς ΚΟΙΝΒΝΙΚΕς ΥΠΑΡΞΙΑΚΕς ΜΟΝΑΔΕς ΠΟΥ ΣΑΝ ΣΥΝΟΛΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΕΠΗ ΤΟΥ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΣΜΟΥ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΤΕΡΑΤΑ,,,ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΗΜΑ ΤΗς ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ( ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ -ΦΙΛΛΙΠΙΝΝΕς-ΤΑΥΛΑΝΔΗ ) ΕΚΕΙ ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΩΧΗΡΩΣΑΝ ..ΕΔΩ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑς ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ.....ΜΑς ΒΡΗΚΑΝ .. ΚΑΙ ΤΟΥς ΕΒΑΛΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝΕ....ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ,,,ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΙΜΗΜΑ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΣΜΟ...

Μύριαμ είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΟ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΠΙΕΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΤΩΝ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ ΣΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΤΟΥΡΚΟΥΣ! ΜΕ ΜΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΖΗΤΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΔΑΦΩΝ.

ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΤΙ ΒΛΕΨΕΙΣ ΕΧΕΙ ΕΚΦΡΑΣΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ (Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΡΥΒΕΙ) ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ. ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΡΙΤΩΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ. Η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΤΟΥΡΚΟΠΟΙΗΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΣΦΑΛΜΑ ΠΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΤΩΝ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΧΗΣΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ είπε...

ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΥΡΙΑΜ,ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ,
ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ ΚΑΘ'ΟΛΑ ΣΩΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ..ΤΟΣΟ ΕΣΥ ΜΥΡΙΑΜ ΟΣΟ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ, ΕΠΙΤΡΕΨΑΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΓΧΑΡΩ..ΟΜΩΣ ΦΙΛΗ ΦΩΤΕΙΝΗ,ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ Η ΑΓΝΟΙΑ,Η ΕΙΣΑΙ ΒΑΛΤΗ ΝΑ ΛΕΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΕΒΑΛΑΝ..ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ,ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ,ΚΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΗΣ..ΕΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ,ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΥΗΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΕΝΕΞΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΛΑΩΝ,ΕΛΛΑΔΟΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ.. ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ Η ΤΟΥΡΚΙΑ,ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΗΘΕΛΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΣΥΜΒΙΩΣΟΥΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ. ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΑΛΛΩΝ ΦΙΛΗΣΥΧΩΝ ΛΑΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΕΚΤΑΘΟΥΝ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΕΚΤΑΝΗ,ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΙΜΟΒΟΡΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥΣ. ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ,ΜΕΓΑΛΟ ΡΟΛΟ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ..ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ,ΑΦΑΝΗΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΣΥΜΑΧΩΝ.. ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΒΑΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΔΙΩΞΕ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,ΣΗΚΩΣΑΝ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΣΑ,ΟΠΩΣ ΟΙ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΑΣ,ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΓΕΙΡΟΥΝ ΔΗΘΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ..ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ,ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΑΧΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΗ,ΓΕΡΜΑΝΙΑ,ΓΑΛΛΙΑ ( ΑΤΙΜΗ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ) ΚΤΛ. ΜΗΝ ΛΟΙΠΟΝ ΡΙΧΝΕΙΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΑΓΑΠΗΤΗ ΦΩΤΕΙΝΗ ΚΑΙ ΣΠΙΘΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΦΟΥΝΤΩΣΟΥΝ !!!!!!!!!!

Μύριαμ είπε...

Κωνσταντίνε δεν νομίζω ότι η Φωτεινή μίλησε κακοπροαίρετα ή ανθελληνικά. Ο κάθε ένας μας βλέπει τον κόσμο μέσα από τα γυαλιά του. Άλλα γυαλιά εμφανίζουν τα κοντινά, άλλα και τα μακρινά, άλλα τα δείχνουν θολά, άλλα καθαρά. Πρέπει να διαβάζουμε, να ενημερωνόμαστε και να συζητάμε ώστε να διορθώνουμε την “όραση” μας ή να διευρύνουμε το “οπτικό” μας πεδίο.

Ένα συχνό λάθος που κάνουμε οι περισσότεροι είναι να νομίζουμε ότι τα πράγματα θα συνεχίζουν όπως τα ξέρουμε. Αυτό δεν ισχύει και οι πάμπολλες ιστορικές στροφές αιφνιδίαζαν τους ανυποψίαστους της εποχής τους. Πρέπει να ήμαστε έτοιμοι και για τα χειρότερα και να μην θεωρούμε ότι ένα καλύτερο αύριο είναι αυτονόητο-δεδομένο. Επειδή δεν μπορούμε να αποκλείσουμε ότι θα έρθουν και πολύ δυσάρεστα κάποια στιγμή, αν πιαστούμε στον ύπνο θα το πληρώσουμε ακριβά σαν έθνος.

Όσον αφορά το συγκεκριμένο ζήτημα των μουσουλμάνων θα επαναλάβω ότι είναι λάθος να βάζουμε με συμφωνίες άλλα κράτη συνδιαχειριστές στα ζητήματα των Ελλήνων πολιτών . Είναι λάθος να δίνουμε στους Τούρκους δυνατότητες διεκδικήσεων. Διεκδικήσεις που δεν θα ένιαι προς όφελος των αναφερόμενων στις συμφωνίες πολιτών αλλά προς ικανοποίηση των Τουρκικών βλέψεων προς τα νησιά μας.

Και ακόμη γενικότερα η άποψη μου είναι ότι ένα κράτος πρέπει να ομογενοποιεί τον πληθυσμό του ώστε να μην είναι δυνατό να προκύψουν εσωτερικά ζητήματα λόγω διαφορετικής θρησκείας ή εθνικότητας υποκινούμενα-υποδαυλιζόμενα μάλιστα από μη φιλικές χώρες.