Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣ

Με μεγάλη μου λύπη βλέπω ότι το κράτος έχει αποδυναμώσει και εκμηδενίσει την ομάδα ΔΙΑΣ. Η  ομάδα αυτή ήταν το καμάρι του κόσμου, έχει αφήσει όνομα για την δράση, το θάρρος και την αυτοθυσία της. Όλα τα παιδιά είναι καλά εκπαιδευμένα και γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν για να βοηθήσουν τον πολίτη. Είναι επίσης γνωστό πόσο δραστήρια είναι στο θέμα των ναρκωτικών. Η κυβέρνηση λοιπόν αυτή την ομάδα πάει να την εξαφανίσει, έχουν φύγει από την ομάδα αυτή σχεδόν πάνω από τους μισούς.   Αν δείτε τον εξοπλισμό τους θα κλάψετε, οι περισσότερες μηχανές παρατημένες γιατί έχουν κάποια βλάβη, ούτε τα λάστιχα δεν αλλάζουν. Οι ανίκανοι δεν μπορούν να συντηρήσουν τα εργαλεία της δουλείας των παιδιών αυτών. Πολλές φορές οι ίδιοι αστυνομικοί πληρώνουν για να τις φτιάξουν. Πρώτα περπατούσες και σαν τους έβλεπες στο δρόμο ένοιωθες ασφάλεια, ήταν πάντα πρόθυμοι και έτοιμοι να σε βοηθήσουν, τώρα είναι λίγοι και αραιά και που θα τους δεις. Μαθαίνω και δεν ξέρω αν αληθεύει ότι παιδιά της ομάδας τα έχουν πάρει υπουργοί για να τους προστατεύουν. Πολλά από αυτά έφυγαν γιατί δεν είχαν πόρους και έπρεπε κάπως να ζήσουν. Η ασφάλεια μας τώρα είναι μηδαμινή κάθε λεπτό κινδυνεύουμε από κλέφτες, βιαστές, εμπόρους ναρκωτικών.Τους πήραν δηλαδή από τους δρόμους και άφησαν τον πολίτη εκτεθειμένο στους κινδύνους για να εξασφαλίσουν την δικής τους ασφάλεια.

Αν δείτε την ομάδα ΔΙΑΣ πάνω στο έργο τους θα την θαυμάσατε. Δουλεύουν με αυταπάρνηση και θυσία για να είμαστε εμείς ασφαλές. Όλοι θυμόμαστε τα παιδιά του ΔΙΑΣ που πέθαναν πάνω στο καθήκον τους, καλό ταξίδι παιδιά. Είναι ντροπή και αίσχος να κάνετε τα μεγάλα φαγοπότια σας σε δεξιώσεις και ταξίδια και να  παραβλέπετε την ομάδα αυτή. Εμείς εδώ στα νησιά ζητούμε πίσω αυτή την σπουδαία ομάδα και όχι μόνο την ζητούμε  αλλά θέλουμε και περισσότερους άνδρες, γιατί δυστυχώς δεν υπάρχει σε όλα τα Δωδεκάνησα.Η Κως, Κάλυμνος, Λέρος  και  η Ρόδος έχει πήξει στα ναρκωτικά και στους εμπόρους, αν δείτε με τι ευκολία γίνετε το νταλαβέρι θα πάθετε πλάκα. Φανερά μέρα μεσημέρι γίνονται συναλλαγές, τα παιδιά είναι απροστάτευτα και αργοπεθαίνουν. Ζητάμε εκπαίδευση ξανά στην ομάδα και όχι να βάζετε αστυνομικούς από άλλες θέσεις, είναι σκληρό το πόστο αυτό και σίγουρα χρειάζονται μόνο αυτοί που είναι στα αλήθεια εκπαιδευμένοι, για την δική μας ασφάλεια αλλά και για την δική τους. Ακόμα ζητάμε να έχουν τον εξοπλισμό που δικαιούνται, κράνη, όπλα, αλεξίσφαιρα γιλέκα και μηχανές που να τηρούν τις προδιαγραφές και όχι σκοτώστρες.

 Ξέρω πολλά παιδιά της ομάδας που αναγκάζονται να αγοράσουν μόνα τους αυτό τον εξοπλισμό γιατί η πολιτεία δεν τους τον παρέχει. Ντροπή σας ρε ξεφτίλες, με τον μισθό που τους δίνεται δεν φτάνει να ζήσουν όχι να τα αγοράσουν. Φέρτε μας πίσω την ομάδα ΔΙΑΣ δεν το ζητάμε το απαιτούμε.

http://www.inews.gr/152/apodynamomeni-i-omada-dias-leei-o-chrysochodis.htm 

Μύριαμ Κ. Ρόδος

4 σχόλια:

GIANNHS είπε...

polla synxarhthria soy ajizoun myriam apotypwneis sthn swsth diastash toy problhmatos

Μύριαμ είπε...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!

Ανώνυμος είπε...

KOPELA MOU MALLON DEN KSEREIS APO ASTUNOMIA KAI OUTE KAN APO THN OMADA DIAS POTE APODINAMOTHIKE H OMADA KAI DEN TON KSERW??KSEKINISANE ME 1914 ATOMA KAI TWRA EINAI 1986 ATOMA MHN LES ANAKRIVIES,NA PHS OTI EINAI ARKETOI ALLA THELETE KAI ALLOUS NAI KI EGW MAZI SOU,OPWS OTI EXOUNE ELIPSEIS STON EKSOPLISMO KAI XALIA MHXANES NAI EINAI ETSI ALLA OXI APODUNAMOSE H OMADA AUTO DEN EINAI ALHTHEIA!!!!!

Μύριαμ είπε...

ΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΣΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΑΛΛΟΥ;ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ. ΜΙΛΑΩ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ. ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣ ΤΗΝ ΘΑΥΜΑΖΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΛΙΓΑ ΑΤΟΜΑ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ. ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΜΗΧΑΝΕΣ ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΑΣΜΕΝΕΣ Ε ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙ. ΑΦΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΥΤΗ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΕΤΣΙ; ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΧΑΜΟΣ. ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΩΞΗ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΟΜΩΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΠΝΙΓΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ.