Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Νιώθω ότι η Ελλάδα και οι Έλληνες είμαστε μελλοθάνατοι και περιμένουμε από ώρα σε ώρα τη  θανατική μας καταδίκη να εφαρμοστεί. Όλη η χώρα είναι προσηλωμένη και παρακολουθεί με αγωνιά τις δραματικές εξελίξεις. Είναι απίστευτα  βασανιστικές οι ώρες και τα λεπτά που περνούν για να δούμε τελικά  θα γίνει με το μέλλον μας.   Ποιοί όμως ευθύνονται για όλη αυτή την κατάσταση; εγώ θα φανώ σκληρή στην κριτική μου και θα πω όλοι οι πολιτικοί. Τώρα βλέπουμε να εγκαταλείπουν το πλοίο που βουλιάζει  ένας ένας σαν τα ποντίκια για να αποφύγουν την ευθύνη. Όμως την ζημιά την κάνανε αφού είχανε υπογράψει το περιβόητο μνημόνιο. Τώρα με την φυγή τους νομίζουν και θα πάρουν έφεση από τον λαό. Ίσως πίστευαν ότι φέρνοντας το ΔΝΤ και τις Τρόικες, ότι θα έβρισκαν ανθρώπους να επιβάλλουν τα μέτρα που έπρεπε να έχουν εφαρμόσει  πριν από δεκαετίες και θα έσωζαν έτσι τη καρεκλίτσα τους.

Ξυπνάτε Έλληνες φτάνει πια ο ύπνος, αυτός ο λήθαργος και η αδράνεια μας έφτασε έως εδώ. Έχουμε και εμείς ένα μεγάλο μερίδιο ευθύνης γιατί δεν μπήκαμε μπροστά όταν έπρεπε, τότε δηλαδή που λυμαινόταν την χώρα μας με την διαφθορά και την κακοδιαχείριση.  Την αφήσαμε στα χέρια τους και κοιτάξτε που έφτασε τώρα  η Ελλάδα μας, να είναι  στην εντατική και να σπαράζει από τους πόνους. Ζητάει απελπισμένα βοήθεια αλλά ποιός θα της την δώσει; αφού όλοι ζηλεύουν το σπίτι της και θέλουν να το λεηλατήσουν. Οι κύριοι της εξουσίας επιμένουν ότι φτάσαμε στην πηγή και πρέπει να πιούμε από το νερό. Όμως εγώ αναρωτιέμαι νερό θα πιούμε ή φαρμάκι που θα μας εξοντώσει όλους;

Φωνάζει τώρα η κυβέρνηση ότι έκλεψαν οι περασμένοι πολιτικοί που ήταν στην εξουσία και για αυτό είμαστε σε αυτά τα χάλια. Θα συμφωνήσω μαζί τους, αλλά όχι μόνο αυτοί. Και οι προηγούμενοι πάλι έκλεψαν και όποιοι  ήταν και θα είναι στην κυβέρνηση, θα βουτάει το δάχτυλο  στο μέλι, για να μην πω ότι θα  κλέβουν ολόκληρο το βάζο. Αν υπήρχε έστω και ένας έντιμος πολιτικός το πρώτο πράγμα που θα έκανε ήταν να κάνει κατάργηση του νόμου που λέει για την ασυλία των πολιτικών. Εκεί τότε θα είχαμε διαφάνεια καθώς θα φοβόντουσαν μην δικαστούν και καταδικαστούν και δεν θα υπήρχε αυτή η αναλγησία που υπάρχει τώρα. Τον νόμο όμως περί ασυλίας στο πολυτεχνείο ήξεραν να τον καταργήσουν γιατί τους συμφέρει. Ακόμα ψάχνουν να βρουν τους φοροφυγάδες και τους ψάχνουν από την κατώτερη τάξη, έβαλαν μπροστά και δυο τρεις από την ανώτερη τάξη για να μας κλείσουν τα μάτια. Την δική τους όμως φοροδιαφυγή ποιος θα την ελέγξει; Και που θα πάει να την βρει; Τα δικά τους μαύρα χρήματα έχουν πετάξει στις τράπεζες του εξωτερικού και είναι ασφαλισμένα ότι και να γίνει.΄Εχουμε τους πιο παχυλά αμοιβόμενους πολιτικούς της Ευρώπης και όλοι έχουν "πλούσιες" συζύγους και ο νοών νοείτο. Με αυτό τον τρόπο δικαιολογούν το παράνομο χρήμα που αρπάζουν.

Η Ευρώπη με επικεφαλής την Μέρκελ έχει κηρύξει έναν πόλεμο άνευ προηγουμένου στην Ελλάδα. Φαίνεται καθαρά ότι αποσκοπούν να μοιραστούν την χώρα μας και να εκμεταλλευτούν τα καλά κομμάτια της. Μας έχουν βάλει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων μα χωρίς να μπορούμε εμείς να διαπραγματευτούμε και να υπερασπίσουμε τα κτήματα μας και την περιουσία μας. Η διαπραγμάτευση είναι άνιση και μονόπλευρη. Η δέχεστε αυτά που λέμε η χρεοκοπείτε. Πόσο ανεγκέφαλος πρέπει να είναι κάποιος που λέει ότι η κυβέρνηση μας έσωσε; γιατί το ακούω και αυτό. Εμείς δεν θέλουμε να πάρουμε το δάνειο που θα μας ανακουφίσει έξι μήνες  και θα μας υποδουλώσει για μισό αιώνα. Θέλουμε ένα δάνειο χωρίς τις πονηρές βλέψεις και τοκογλυφίες των Ευρωπαίων. Δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορεί να δεχτεί ένας πρωθυπουργός να κάνουν κουμάντο στον δικό του τόπο ξένες δυνάμεις. Ίσως γιατί τα καμάρια μας ποτέ δεν ήταν για τα δύσκολα.

Όλα δείχνουν πως σύντομα θα μας κυβερνάει το τέρας της παγκοσμιοποίησης. Εμάς όμως δεν μας ρώτησε κανείς αν θέλουμε. Ο πρωθυπουργός  από ότι ήξερα τουλάχιστον μέχρι  πριν λίγο καιρό, είναι για να υπερασπίσει τα συμφέροντα του τόπου και του λαού που κυβερνάει. Είναι ο εκπρόσωπος μας που τον επιλέξαμε ακριβώς για αυτό τον σκοπό. Είναι υποχρεωμένος να αφουγκράζεται τις ανάγκες του τόπου και των  πολίτών του.

Εμείς δεν θέλουμε παγκοσμιοποίηση δεν θέλουμε φεουδάρχες ξένους πάνω από το κεφάλι μας.  Η Ελλάδα ανήκει μόνο στους Έλληνες, αυτό βάλτε το καλά στο ξερό σας το κεφάλι και μεριμνήστε να μας βγάλετε από την τρύπα που μας χώνετε ολοταχός και λέγεται υποδούλωση και σκλαβιά. Γιατί αλλιώς  θα θυμηθούμε τους προγόνους μας και θα πράξουμε ανάλογα.


Μύριαμ Κ. Ρόδος

1 σχόλιο:

Konstantinos είπε...

ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΗΜΕΡΑ ΜΥΡΙΑΜ..ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΓΙΑ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ..ΣΗΜΕΡΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ - ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΑΝΕΠΙΣΗΜΩΣ - Η ΠΩΛΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ,Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ. ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΣΚΛΑΒΙΑ ΜΑΣ, Η ΑΠΟΙΚΙΩΣΗ ΜΑΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ,ΑΦΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΤΗΝ ΜΠΑΖΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ,ΚΑΙ ΜΗ ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΛΛΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ,ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΝΕ. ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ,ΚΑΙ ΕΓΓΟΝΙΑ ΜΑΣ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ,ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΣΕΤΕ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΙ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΝΑ ΞΑΝΑΔΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ,ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ..ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ. ΚΙ'ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΙ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΒΓΑΛΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΗΣ,ΘΑ ΕΙΧΕ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΕΙ. ΗΔΗ,ΕΓΩ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ - ΠΟΥ ΗΔΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΠΡΟ ΚΑΙΡΟΥ - ΣΤΑΜΑΤΩ ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ,ΜΕ ΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ..ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΝΑ ΕΞΥΓΙΑΝΘΩ, ΠΡΙΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΩ ΣΤΟΝ ΥΨΙΣΤΟΝ..ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!