Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.


Έχω μια ερώτηση για την Βουλή και θέλω να μου απαντήσει κάποιος υπεύθυνος αν έχει τα κότσια. Παρακολουθώ τόσο καιρό που μιλάτε για λιτότητα, μιλάτε για θυσίες που πρέπει να κάνει ο Ελληνικός λαός για να ανακάμψουμε σαν χώρα. Μας  παρουσιάσατε σαν αναγκαίο κακό τα σκληρά και απαράδεκτα μέτρα,  μέτρα  που έπρεπε σαν γενναίος και καταχρεωμένος λαός να υποστούμε και να εξαθλιωθούμε πλήρως. Αυτό το μαρτύριο της πείνας και του ξεπεσμού του ανθρώπου και της χώρας,  μας το σερβίρατε ότι είναι για το  το καλό του συνόλου. Βάλατε όλους τους Έλληνες στη λαιμητόμο και τους παίρνετε τα κεφάλια με τόση μανία και μίσος που με κάνετε να τρομάζω  και να αναρωτιέμαι τι σόι άνθρωποι είστε.

Και έρχομαι τώρα στην ερώτηση που σας προανέφερα. Εσείς οι βουλευτές  και όλοι οι πολιτικοί δεν είστε Έλληνες; Και αν ναι γιατί δεν συνεισφέρετε από τον παχυλό μισθό σας και τα λοιπά έξτρα που  εμείς τα κορόιδα αδιαμαρτύρητα σας δίνουμε; Εσείς οι πολιτικοί έχετε μόνο οικογένεια και παιδιά που θέλουν να φάνε, να ζεσταθούν  να σπουδάσουν και να μεγαλώσουν πλουσιοπάραχα και μες στην χλιδή; Εσείς μόνο οι πολιτικοί δουλεύετε τόοοοσο “σκληρά’ και δικαιούστε σε μια τετραετία να παίρνετε σύνταξη ενώ οι άλλοι πρέπει να γεράσουν και να σέρνουν τα πόδια τους για να την πάρουν;

Βάλατε χέρι παντού, μόλις τώρα άκουσα την φίλη μου την Βάγια να είναι στεναχωρημένη γιατί είχατε το θράσος να κόψετε  ένα μεγάλο ποσό από τους τρίτεκνους,   της κόψατε εκατό ευρώ. Με αυτά τα λεφτά ρε ξεσαμάρωτα μουλάρια η γυναίκα αυτή θα έβγαζε ένα  σωρό ανάγκες και θα ανάσανε λιγάκι. Τα δικά σας όμως εκεί ανέγγιχτα και ανέπαφα. Ακούω ότι είστε οι μόνοι Έλληνες που θα πάρετε αύξηση. Έτσι όμως εκτός του ότι δεν βοηθάτε μια μάνα να μεγαλώσει τα παιδιά της σαμποτάρετε και την πατρίδα μας. Γιατί ποιός θα θέλει στην εποχή μας να κάνει παιδιά αφού το κράτος δεν βοηθάει και δεν μεριμνεί; Μετά μιλάμε για υπογεννητικότητα και μείωση πληθυσμού. Σε λίγα χρόνια θα είμαστε η χώρα με τους ηλικιωμένους και αφού πεθάνουν και αυτοί η χώρα μας σιγά σιγά θα αφανιστεί. Με βάζετε σε σκέψεις μήπως είναι ένα σχέδιο για την εξόντωση της Ελλάδας μας μιας και δεν μπορούν αλλιώς να την αφανίσουν;

Βρήκα αυτή την δημοσίευση κάπου και μόλις την διάβασα και διαπίστωσα ότι τελικά στην Ελλάδα οι προνομιούχοι είναι μόνο οι πολιτικοί. Σας την παραθέτω να την διαβάσατε και να μου πείτε αν έχω άδικο να είμαι αγανακτισμένη: 

1. Μηνιαίος μισθός 6.100 ευρώ.
2. Σύνταξη μετά από 4 χρόνια βουλευτικής θητείας. Ποσό σύνταξης μηνιαίως 4.880 ευρώ.
3. Για συμμετοχή σε επιτροπές, 250 ευρώ την ώρα.
4. Οι βουλευτές της επαρχίας παίρνουν το μήνα 1.000 ευρώ για ενοίκιο.
5. Όλοι οι βουλευτές παίρνουν άπαξ 1.500 ευρώ για οργάνωση γραφείου και 1.000 ευρώ τις γιορτές λόγω αυξημένης επικοινωνίας με τους ψηφοφόρους τους. Το Δώρο Χριστουγέννων, Πάσχα και επίδομα αδείας είναι ξεχωριστά.  
6. Δικαιούνται 104 αεροπορικά εισιτήρια ετησίως δωρεάν και απεριόριστες μετακινήσεις με ΟΣΕ και ΚΤΕΛ. 
7. Πολυτελές αυτοκίνητο, δωρεάν καύσιμα με επίδομα 600 ευρώ το μήνα, έναν αστυνόμο για φρουρό, 4 κινητά τηλέφωνα τελευταίας τεχνολογίας και ένα στο σπίτι, σταθερό, όλα δωρεάν. 
8. Απολαμβάνουν πλήρους ασυλίας για όποιο αδίκημα διαπράξουν κατά τη διάρκεια της θητείας τους ως βουλευτές.
9. Δεν πληρώνουν φόρο για ένα μέρος του μισθού ή της συντάξεως. 
10. Δικαιούνται γραμματειακή υποστήριξη από 4 υπαλλήλους και 1 επιστημονικό συνεργάτη. Όλους αυτούς τους πληρώνει το Δημόσιο. 
11. Δικαιούνται άτοκα δάνεια ως βουλευτές και ως επαγγελματίες. 
12. Δωρεάν γυμναστήριο, σάουνα, νηπιαγωγείο για τα παιδιά τους.
13. Τηλεφωνική ατέλεια.
14. Δωρεάν επισκέψεις σε αρχαιολογικούς και καλλιτεχνικούς χώρους. 
15. Δωρεάν διόδια.
16. Δωρεάν εισιτήρια, ξενοδοχεία, γεύματα όταν ταξιδεύουν στο εξωτερικό ως μέλη επιτροπών κλπ...

Θέλω να σας επισημάνω όμως για να μην ξεχνάτε. Εκτός από τους νόμους τους γραπτούς που κόβετε και ράβετε στα μέτρα σας,  υπάρχουν και οι  άγραφοι νόμοι του αισθήματος του δικαίου και με αυτούς θα σας δικάσει ο Ελληνικός λαός και θα σας καταδικάσει. Και από ότι ακούω πολύ σύντομα μάλιστα θα γίνει η δίκη και θα δικαστείτε όλοι σας και ανάλογα  με τα έργα σας θα πάει και η ποινή σας.

Μύριαμ Κ. Ρόδος 

2 σχόλια:

Konstantinos είπε...

ΜΥΡΙΑΜ,ΜΑΖΙ ΣΟΥ,ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΛΑΟ,ΕΙΜΑΙ ΚΙ'ΕΓΩ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΑΛΛΑ ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΓΙΝΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΦΟΝΗΑΣ ΕΝΟΣ Η ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ..ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΟΛΥ ΗΠΙΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ..ΕΓΩ,ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ Σ'ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΤΟ ΓΑΝΤΙ..ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΧΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΚΑΙ ΝΤΟΜΑΤΕΣ,ΑΛΛΑ ΞΥΛΟ ΤΕΤΟΙΟ ΜΕΧΡΙ ΛΥΠΟΘΥΜΙΑΣ,ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΑΠΙΣΟΥΝ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΙ..ΜΕΡΙ ΧΘΕΣ,ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΑΣΠΙΔΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ..ΕΠΕΣΑ ΕΞΩ..ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΡΑΣ Σ'ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ..ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΔΥΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ,ΚΑΙ ΝΟΙΩΘΩ ΑΚΟΜΗ ΕΤΟΙΜΟ ΘΗΡΙΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΩ .. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΜΑΣ ;;; ΓΙΑΤΙ ΣΗΚΩΝΟΝΤΕ ΚΑΙ ΞΕΝΗΤΕΥΟΝΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΘΟΝΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΝΥΧΤΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ ;;; ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΞΑΣΜΕΝΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ;;; ΜΕ ΤΙ ΜΟΥΤΡΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ;;; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΔΩΣΑΝΕ ΟΡΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ;;; ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΟΥΝ ΤΑ ΟΡΝΕΑ ΜΕΡΚΕΛ-ΣΑΡΚΟΖΙ-ΔΝΤ-ΤΡΟΙΚΑ ;;;ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΝΗ ΜΑΣ ;;; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΙΑΧΗ ΜΑΣ '' ΑΕΡΑ '' ;;;..ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΠΩ,ΜΕ ΠΝΙΓΕΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ,ΜΕ ΠΝΙΓΕΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΛΟΤΑΧΩΣ..ΠΟΙΟΣ ΜΩΡΕ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΙ ,,,Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ;;; ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΓΕΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΑΧΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΠΑΣΟΚ,ΜΕΡΚΕΛ,ΤΡΟΙΚΑ,ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΜΕ ;;; ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ,ΟΥΤΕ ΚΙ'ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΤΗΤΟΥ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ...ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑΣ,ΕΙΣΑΙ ΝΕΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟΝ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΑΣ ΚΙ'ΕΣΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΣΤΟ ΤΗΣ ΤΙΜΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ,ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΑΝΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΥΠΑΘΟΣ ΛΑΟΣ ΜΑΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μύριαμ είπε...

Κωνσταντίνε δεν χρειάζεται να τους βρίσω και εγώ, ένας ολόκληρος λαός τους βρίζει. Όμως δεν θα πάψω να γράφω όσο θα διαβάζω και θα ακούω φωνές εκκλήσεως από τον συνταξιούχο, τον άστεγο τον πεινασμένο, και από τον προδομένο Έλληνα, εγώ θα ενώνω την φωνή μου με τον λαό μέσα από την γραφή.