Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Ο ΕΡΩΤΑΣ ΤΗΣ ΚΟΥΛΑΣ ΜΕ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ

Όλες αυτές τις ημέρες παρακολουθώ μια σελίδα του Γιωργάκη στο φεις μπουκ και δεν σας κρύβω έχω μείνει άναυδη. Υπάρχει η κυρία Κούλα την οποία δεν γνωρίζω προσωπικά. Αυτή με τα γραπτά της προκαλεί και υποβαθμίζει όλους τους Έλληνες. Μιλάει για κάποιο σωτήρα της Ελλάδας, μιλάει  και για κάποιον ηγέτη. Ακόμα μιλάει για έναν άνθρωπο που κάνει ότι μπορεί για να βοηθήσει την χώρα μας. Όταν αναφέρεται σε αυτόν, μιλάει εκστασιασμένη και τον αποκαλεί παγκόσμιο πρόεδρο του σοσιαλισμού και το λέει με τόσο καμάρι που εύλογα αναρωτιέται κανείς, μα καλά υπάρχουν τόσο  αφελείς άνθρωποι ακόμα; Κούλα αν δεν είσαι τρολλαρισμένη τότε έχεις πολύ χοντρό πρόβλημα να το κοιτάξεις. Όσοι άνθρωποι είναι αντίθετοι με την πολιτική του ΠΑΣΟΚ τους λέει φασιστόμουτρα και ψεύτες και ένα σωρό ακόμα χαρακτηρισμούς απρεπείς που δεν θα ήθελα να σας τους αναφέρω. Κοιτάξτε τι γράφει.

Κούλα: τιμη μου που ειμαι πασοκ τιμη μου που ειμαι με τον προεδρο και τον αρχηγο του πασγκοσμιου σοσιαλισμου τιμη μου που ειμαι βαμενη πρασινη απο τα γενοφασκια μου και ιπηρετω τον πρασινο ηλιου πομονη μεχρι τον οκτοβρη του 2013 φασισταρια που μπενετε στη σελιδα του προεδρου του παγκοσμιου σοσιαλιοσμου για να το πεξετε τζαπα μαγκεσ. 

 (ακόμα ένα ποστ της κυρίας Κούλας) 
Κούλα: το ονομα του γραφτικε με χρυσα γραματα στο βιβλιο τησ ιστοριασ πατερασ σου αρχηγε του παγκοσμιου σοσιαλισμου και πατερασ του ο γεροσ τησ δημοκρατιασπροεδρε του παγκοσμιου σοσιαλισμου αρχηγε του παγκοσμιου σοσιαλισμου που ολοι οι σοσιαλιστεσ αρχηγοπι της γησ υποκλινοντε μπροστα σου αυριο ιδια ωρα θα ερθω να γραφω αληθιεσ εναντια σε ελεινα φασιστικα υποκιμενα αλλα πριν περιπλανιθω για μια ωρα σε τοιχουσ συντροφων μου να διαβασω ασ τραγουδισω τον υμνο μασ.ο ηλιοσ ο πρασινοπσ ο ηλιος που ανατελει μασ οδηγει σε μια ελλαδα διχωσ δευτερα σπιτια διχωσ δευτερα αυτοκινητα χωρισ σκαφη κοτερα και αυθερετα με βιλεσ υπομονη φασιστακια μεχρι τον οκτωβρη του 2013 οποτε και θα γινοντε κεντροαριστερες κυβερνησεισ η στη χειροτερη πκυβερνησεισ λουκα παπαδημου αλλα με ασπιδα το κομα τουτ αρχηγου των σοσιαλιστων ολησ τησ ιφηλιου =):  
Αυτά και άλλα πολλά γράφει η Κούλα.

Θέλω να σε ρωτήσω Κούλα που τον είδες τον ηγέτη στον ύπνο ή στον ξύπνιο σου για να καταλάβω. Και θέλω επίσης να σε ρωτήσω ποιούς ανθρώπους λες φασίστες. Απευθύνεσαι στον Έλληνα που έμεινε άνεργος; στον συνταξιούχο που πεινάει και δεν έχει να πάρει τα φάρμακά του; στους γονείς που δεν έχουν να ταΐσουν τα παιδιά τους; στον άστεγο; στον προδομένο πατριώτη; στον υπό ξένο ζυγό Έλληνα; Καλά αν έχει και άλλους τέτοιους σαν εσένα η Ελλάδα μας ζήτω που καήκαμε, κάτι τέτοιοι σαν εσένα μας τσουρούφλισαν και τραβάμε αυτά που τραβάμε.

Μύριαμ Κ. Ρόδος

5 σχόλια:

Konstantinos είπε...

ΜΥΡΙΑΜ ΦΙΛΗ ΜΟΥ..ΕΙΛΗΚΡΙΝΑ ΠΕΦΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΠΟΥ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ......ΔΑΦΝΙ. ΓΙΑΤΙ Η ΚΟΥΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΦΙΜΟΣ ΤΟΥ..ΑΛΛΟΙΩΣ ΔΕΝ ΕΞΗΓΗΤΑΙ..ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑΠΟΛΕΩΝ,ΑΛΛΗ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗ, Η,Η,Η,Η,,,,,ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΘΕΣΕΙΣ..ΠΟΛΥ ΟΡΘΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ,,,,,,,ΜΑ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ;;; ΔΙΚΑΙΟ ΕΧΕΙΣ..ΠΑΝΤΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΕΛΟΙ..ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΘΕΙ ΣΕ ...ΤΑΦΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ..ΔΥΣΤΥΧΩΣ,, ΤΟ ΠΑΣΟΚ,ΣΥΝΕΝΟΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΟΜΟΙΟΥΣ ΤΟΥ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μύριαμ είπε...

Καμιά φορά δεν μπορώ να σωπάσω, όταν ακούω τέτοιο πάθος και έρωτα ξεσπάω. Μας έχουν ρημάξει την χώρα ο κόσμος πεινάει και η Κούλα τον χαβά της, τι λες Κωνσταντίνε μπορώ να σωπάσω εγω;

Konstantinos είπε...

ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΠΑΣΕΙΣ ,ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΩ ΚΙ'ΕΓΩ..ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ..ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΤΡΕΛΗ/Ο,ΧΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΣΟΥ...ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩΝΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ..ΑΣ ΤΗΝ, ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΕΛΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥΣ...ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ,ΘΑ ΤΗΣ ΔΩΣΕΙ ΝΑ ΦΑΙ ;;;; ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΥΝΟΟΥΜΕΝΕΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ. ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΜΥΡΙΑΜ ΜΟΥ,ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ...ΟΣΟ ΘΑ ΖΟΥΜΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΑΜΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Konstantinos είπε...

ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΟΥΛΑ,,,,,,,,
ΚΟΥΛΑ ΚΟΥΛΑ ,ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΟΥΛΑ,,,,,,,,,,,,
ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΩΝ..ΒΛΕΠΩ ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ . ΕΑΝ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΣ,ΘΑ ΗΞΕΡΕΣ ΟΤΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ( ΠΑΠΠΟΥΣ ) ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΣΤΟ ΓΙΟ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ..ΟΤΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΕΣΥ,ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΦΗΣΕ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ,
ΓΙΩΡΓΑΚΗ..ΠΡΟΦΗΤΗΣ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ,ΑΙΩΝΙΑ ΝΑΡΚΗ ΥΠΝΟΥ - ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ - ΕΣΥ.. ΣΕ ΛΥΠΑΜΑΙ !!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΖΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ Η ΚΟΥΛΑ .............ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ