Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΒΟΘΡΩΝ


Κάποιος φίλος μου πέρασε σήμερα μπροστά από το κτήριο της βουλής και μύριζε τόσο απαίσια που αναγκάστηκε να κλείσει την μύτη του και να φύγει τρέχοντας. Φαίνεται μέσα στην βουλή τα λύματα και τα απόβλητα προέρχονται από πολύ βρωμερά εντόσθια. Και σκέφτηκα πως αν δεν πάμε αμέσως να τα αδειάσουμε και να τα θάψουμε μαζί με τις σαπιοκοιλιές θα πάθουμε χολέρα και θα πεθάνουμε.  Ήδη άρχισε να πεθαίνει κόσμος επειδή δεν αντέχει αυτή την βρωμερή κατάσταση. Μερικοί αυτοκτονούν από την απελπισία τους, δεν είναι κρίμα;

Φανταστείτε τι περιδρομιάστηκαν  και βγαίνει τόση μπόχα έξω. Αυτοί που είναι μέσα σίγουρα είναι από τους "βρώμικους" Έλληνες.  Γιατί πιστεύω ότι αν δεν είναι κάποιος βουλευτής βρωμερός δεν αντέχει την τόση βρώμα του πολιτικού συστήματος και των μηχανισμών του. Η αντίδρασή τους θα ήταν να εναντιωθούν σε αυτό το ελεεινό σύστημα.  Και  αν ήταν αδέλφια μας και μας πονούσαν θα ερχόντουσαν κοντά μας  να μας προστατέψουν, για  να σωθούμε και εμείς. Όμως, εγώ δεν είδα κανέναν να έρθει να μας ειδοποιήσει, για το τι γίνεται μέσα και να προσέξουμε. Μου φαίνεται πως αυτά τα σκουλήκια θέλουν να φάνε όλο το φρούτο  της χώρας μας.

Σκέφτηκα λοιπόν πως κάτι πρέπει να κάνουμε για να σωθούμε, αφού κανείς υπεύθυνος δεν φροντίζει για αυτό. Πρέπει να αντιδράσουμε σαν να είχαμε ένα καλό  βυτιοφόρο και να σκάψουμε βαθειές τρύπες για  να θάψουμε τις βρωμερές σαπιοκοιλιές.

 Όμως αυτοί οι πολιτικοί πρέπει να μπουν πολύ βαθιά στο χώμα. Για να μην μπορεί να ξανάβγει έξω η μπόχα, αλλά και ούτε καμιά σαπιοκοιλιά μεταμφιεσμένη ώστε να μην  την αναγνωρίσουμε. Το μολυσμένο κτήριο επίσης να προσφέρει συνδιασμένη, κομματοκτόνο, διαφθοροκτόνο, πολιτικαντοκτόνο, κληρονομοκτόνο και να είναι  ειδικό στο να χρωματίζει τα πολιτικά ψέμματα. Απολύμανση με ισχυρό απολυμαντικό υγρό ευρέος φάσματος.  Μετά αυτοί που θα μπουν δεν θα μπορούν να ειναι τόσο τιποτένιοι  και δεν θα κινδυνεύουμε τόσο πια.

Μύριαμ Κ. Ρόδος

6 σχόλια:

Konstantinos είπε...

ΠΟΛΥ ΕΠΕΤΥΧΙΜΕΝΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ ΜΥΡΙΑΜ,ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΛΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΟΣ..ΕΓΩ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΜΩΣ,ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΑΨΟΥΜΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΙΟ ΒΑΘΕΙΑ,ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΤΑ ΙΕΡΑ ΧΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ..ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ,ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ..ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΟΜΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΝΑ ΜΕΤΑΛΛΑΧΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μύριαμ είπε...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ.ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΘΑΨΙΜΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ. Η ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΠΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

Konstantinos είπε...

ΕΓΩ ΜΥΡΙΑΜ,ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ..ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΘΑΨΙΜΟ..ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΝ,ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΓΗΠΕΔΟ..ΚΑΠΟΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΤΡΑΠΕΖΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΕΙ,ΟΤΑΝ ΕΙΠΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΑΝ ΝΕΟΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΩΝ ΑΡΤΗΡΙΟΣΚΛΗΡΟΤΙΚΩΝ,ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ,,,ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΩΝ,ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΟΥΝ.. Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΦΙΛΗ ΜΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΡΟΜΙΚΗ..ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΙΖΩΘΕΙ..ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΥΡΑ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ...ΑΡΑ,ΚΑΨΙΜΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΨΙΜΟ.. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΣΕ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ !!!!!!!!!!!!!!!!

εκκενώσεις βόθρων είπε...

Δυστυχώς δεν εισακούστηκαν οι σκέψεις σου.

Εκκένωση βόθρων είπε...

Μύριαμ συγχαρητήρια για το άρθρο. Και εμείς που είμαστε ειδικοί στις εκκενώσεις βόθρων και στα βοθρολύματα τέτοια σαπίλα δεν τη συναντάμε ούτε στη δουλειά μας!

Μύριαμ είπε...

Αγαπητέ μου φίλε, σίγουρα τέτοια μπόχα δεν θα υπάρχει στην δουλειά σας γιατί είναι μοναδική, σάπιο σύστημα αποχέτευσης με τέτοια βρώμα χρονών, που όσο πάει σαπίζει και σκουληκιάζει, που να βρεθεί σε εσάς τέτοιο πράγμα και μη κακό σας δηλαδή.