Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ ΜΠΟΡΕΙΣ.

Η κυβέρνηση, σας δίνει μια πολύ καλή ιδέα, για να πάρετε σύνταξη αμέσως και να περάσετε τους σωματικά ανάπηρους στην σύνταξη. Ο τυφλός, ο ανάπηρος, ο καρδιακός, ο άνθρωπος με  τον ζαχαρώδη διαβήτη, ο κωφάλαλος και γενικά όλοι αυτοί που έχουν μια αναπηρία θα έχουν χαμηλότερη σύνταξη, γιατί οι βιαστές θα έχουν σίγουρα  περισσότερα μόρια επειδή χρησιμοποίησαν το βρωμερό ΄¨μόριο¨ τους πάνω σε ένα παιδί. Βίασε και εσύ ένα παιδί μπορείς, αυτό σου λέει η ανώμαλη κυβέρνηση και σου ανοίγει τον δρόμο για το μεγαλύτερο έγκλημα του ανθρώπου.

Το να βιάσεις ένα παιδί και να το καταστρέψεις ψυχικά και σωματικά τώρα πια είναι προσόν μεγάλο. Το διαβάσαμε και αυτό, θα τους πληρώνουμε κιόλας για τα κτηνώδη ένστικτα τους αμέ!!!! Όλα τα ανθρωπόμορφα τέρατα θα χρυσοπληρώνονται για τα εγκλήματα που διέπραξαν ή θα διαπράξουν στα παιδικά σωματάκια των αθώων παιδιών. Θα κουρελιάζουν τα παιδιά και θα τα σημαδεύουν για την υπόλοιπη ζωή τους και αντί να φυλακιστούν, το κράτος που είναι (πονόψυχο) και δίκαιο θα βγάζει τους παιδόφιλους σε σύνταξη.

Ρε ρεμάλια αληταράδες, κάνετε νόμιμα αυτά τα κτήνη; Να δώσετε και τα δικά σας παιδιά να τα βιάσουνε και να δούμε τότε  θα τους δώσετε σύνταξη; Όποιος εγκέφαλος είχε αυτή την ιδέα σίγουρα είναι ανωμαλάρα μεγάλη και εγώ τον καταγγέλλω ότι καταπατεί και βιάζει με άγριο τρόπο τα ανθρώπινα δικαιώματα. Αυτός ο νόμος από την Ελλάδα δεν θα περάσει να τον ξεχάσετε. Δηλαδή αν κατάλαβα καλά εκτός του ότι δεν θα τιμωρούνται, βάζετε και ιδέες στους άλλους πολίτες τι να κάνουν για να  πάρουν σύνταξη έτσι; Οι επιδειξίες και αυτοί επίσης ανάπηροι και συνταξιούχοι ε; Ρε  Έλληνες μου  κάντε μου την χάρη και μαζευτείτε καμία δεκαριά χιλιάδες έξω από την βουλή και μόλις βγουν οι βουλευτές και ο πρωθυπουργός τσιτσιδωθείτε και δείξτε τους τα προσόντα σας. Δεν θα σας κάνουν τίποτα, αντιθέτως θα πάρετε και σύνταξη αμέσως, γιατί  θεωρείτε μεγάλη αναπηρία αυτό. Ρε ηλίθιοι μήπως ηδονίζεστε να βλέπετε γυμνούς και παροτρύνετε τον κόσμο προς αυτή την οδό; Να μας το πείτε και κάτι θα κάνουμε για αυτό να είστε σίγουροι.

Θαυμάστε την απόφαση( ελήφθη, μετά τη διαπίστωση ότι στον επικαιροποιημένο πίνακα που είχε δημοσιευτεί στο υπ Αρ. 2611, ΦΕΚ στις 8 Νοεμβρίου 2011). Εσείς όλοι θέλετε ψυχιατρείο και μάλιστα με ζουρλομανδύα γιατί είστε πολύ επικίνδυνοι για τους Έλληνες. Ένα να ξέρετε όλοι από εκεί πάνω εμείς τους παιδεραστές δεν τους συγχωρούμε με τίποτα και αν τους αφήσετε έξω με την δικαιολογία του ψυχικά άρρωστου τότε ο λαός θα τους τιμωρεί  με τον τρόπο που ξέρει. Και αν έχετε τα κότσια τότε ελάτε να πιάσετε έναν ολόκληρο λαό.

Με το καλό σας το λέμε πάρτε την απόφαση αυτή πίσω και μην διανοηθείτε ποτέ να την ξανασυζητήσετε. Γιατί με μια τέτοια απόφαση ανοίγετε τους ασκούς του Αιόλου, επίσης μια τέτοια απόφαση είναι ενάντια στον νόμο για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Τα παιδιά πρέπει να τα προφυλάξετε, είναι πρωταρχικό  καθήκον σας αυτό. Γιατί αυτά είναι ο αυριανός πολίτης και τα  θέλουμε υγιές  χωρίς ψυχολογικά προβλήματα που θα τα αποσυντονίζουν και δεν θα τα  αφήνουν να λειτουργήσουν  σωστά μέσα στο σύνολο.

 Σας καθιστώ υπεύθυνους για την ψυχική τους ηρεμία και την σωματική ακεραιότητα τους, γιατί αυτή σας η απόφαση τα βάζει σε άμεσο κίνδυνο. Και καλά θα κάνει ο ανώμαλος που έδωσε αυτή την ιδέα να παραιτηθεί αμέσως τώρα!!!! χωρίς καθυστέρηση και να εξαφανιστεί από την χώρα μας δεν θέλουμε  άλλους ψυχανώμαλους μας μπουχτίσατε πια, φτάνει!!!!

Μύριαμ Κ. Ρόδος

2 σχόλια:

Konstantinos είπε...

ΠΟΛΛΑ,ΜΑ ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΥΡΙΑΜ..ΕΙΣΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΙΝΕΣΑΙ Μ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΠΤΟ ΘΕΜΑ,ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟΣΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΟΝΟ..ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΙΟΙ ΤΩΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΜΟΝΟ,ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟ ΝΟΜΟ ;;; ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ,ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΟΑΝΩΜΑΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ;;; ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΜΩΣ ΨΥΧΟΑΝΩΜΑΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ Ο ΛΑΟΣ,ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΜΕ.............

Μύριαμ είπε...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕΙ ΣΟΒΑΡΑ. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΙ ΚΑΘΕ ΗΘΙΚΗ ΑΞΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΦΡΑΓΜΟΥΣ ΟΥΤΕ ΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ. ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΛΛΑ ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΟΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΨΥΧΩΝ. ΟΥΤΕ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΥΤΕ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΝΑ ΔΡΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΦΤΑΝΕΙ.