Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

ΝΤΡΟΠΗ, ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΗ ΦΥΓΗ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΓΙΑΤΙ;

Ντροπή σε όλες τις κυβερνήσεις που συντέλεσαν σε αυτό το σπουδαίο έργο. Έχουμε μαζική φυγή των Ελλήνων στο εξωτερικό γιατί δεν βρίσκουν πια πουθενά δουλειά.

Σήμερα κάποιος φίλος μου που ονομάζεται Δημήτρης, μας ανακοίνωσε ότι φεύγει στο εξωτερικό αφού δεν έχει εδώ δουλειά να θρέψει την οικογένεια του. Να ξέρατε πόσο οργή και θυμό νοιώθω με τις κυβερνήσεις αχρηστίας που είχαμε και συνεχίζουμε να έχουμε. Πριν μια εβδομάδα έφυγε πάλι ένας οικογενειακός μας φίλος με ολόκληρη την οικογένεια, δηλαδή μάλλον έχουμε μαζική φυγή στο  εξωτερικό όσοι δεν το καταλάβατε. Και αναρωτιέμαι, εδώ τελικά ποιοί θα μείνουν; Οι  γυναίκες μόνες και τα παιδιά να μεγαλώνουν πάλι χωρίς την πατρική φροντίδα; Και γιατί παρακαλώ; γιατί κάποιοι απατεώνες φρόντισαν να μαραζώσουν τον παραγωγικό και οικονομικό ιστό  της Ελλάδας  που με τόσο κόπο χτίσαμε. Α!!! ξέχασα θα μείνουν και οι λαθρομετανάστες, αυτοί που τόσο εύκολα μας κουβαλήθηκαν, επειδή έτσι το ήθελαν μερικοί πολιτικοί..

Με λίγα λόγια πάει η Ελλάδα μας πεθαίνει. Και έρχονται κάποιοι με τόσο πολύ θράσος που εμένα με κάνουν να αναρωτιέμαι  και να λένε ότι όλα είναι καλά και ανθηρά. Όταν μάλιστα κάποιος πολίτης διαμαρτυρηθεί τον λένε παράλογο, τρελό ή φασίστα. Μάλλον έχουν μπερδέψει τα μπούτια τους, γιατί ο φασισμός είναι άλλο πράγμα και όχι η ανοιχτή διαμαρτυρία σε ένα άχρηστο καθεστώς.  Πάντως είναι άξιο απορίας πως  αυτοί δεν βλέπουν; Δεν έχουν σπίτι να συντηρήσουν; οικογένεια; παιδιά; Εκτός και αν είναι άτομα ξέμπαρκα ή με μικρής εμβέλειας μυαλό. Αν όχι από αυτά τα δύο, μπορεί να είναι ή καλοβολεμένοι ή συγγενείς με όλους αυτούς τους άχρηστους πολιτικούς. Αλλιώς πείτε μου εσείς πως το εξηγείτε;

Οι φίλοι μου φέτος θα κάνουν γιορτές μακριά από την οικογένεια και τους φίλους. Αυτό το θεωρείτε δικαιοσύνη εσείς; Γνωρίζετε κάποιες  χρονιές που υπήρχε πάλι μαζική φυγή;  Αυτό ήταν  μετά τον πόλεμο που υπήρχε η μεταπολεμική φτώχεια, τώρα τι έχουμε; προπολεμική χρεοκοπία; Ντροπή σε όλους εσάς που φτάσατε την χώρα μας σε αυτό το χάλι. Ντροπή και σε εσάς που στηρίζετε ακόμα αυτά τα άτομα, από όποια παράταξη και αν βρίσκονται. Με κάνετε να σκεφτώ ότι δεν είστε Έλληνες μια και δεν αγαπάτε καθόλου την πατρίδα, κοιτάτε τα συμφέροντα σας και κρύβεστε πίσω από το δάχτυλο σας.

Όμως  ένα θα σας πω ο Έλληνας είναι πεισματάρης και αγωνιστής, όταν κάποτε όλα τελειώσουν, σίγουρα θα  αποδοθεί δικαιοσύνη και τότε αλλοίμονο σε όλους αυτούς τους προδότες. Και εγώ δεν μιλάω για κρεμάλες και απαγχονισμούς, γιατί απέχω πολύ από αυτά. Μιλάω όμως για ισόβια κάθειρξη ή για την έξοδο τους για πάντα από την χώρα. Αν και γνωρίζω ότι  σύμφωνα με τους νόμους που έχουν ψηφίσει, όχι μόνο δεν είναι δυνατόν να καταδικαστούν για κάτι, αλλά ούτε καν να κατηγορηθούν. Με λυπεί ότι όλοι αυτοί που πρόδωσαν με τόση ευκολία και χωρίς ίχνος συνείδησης, θα συνεχίσουν να τρώνε και να πίνουν στην υγειά των κορόιδων.

Τώρα μάλιστα  η κυβέρνηση τα έβαλε  και με τους ηλικιωμένους. Σκέφτηκε, αφού οι νέοι είναι άνεργοι από που θα αρμέγουμε; Και ναααα!!! ιδού το θαύμα, το καλύτερο πρόβατο για κούρεμα είναι ο συνταξιούχος. Αυτοί έχουν σταθερό μηνιάτικο άσχετα αν είναι της πείνας, δεν έχει καμιά σημασία. Παππούλη και γιαγιάκα εσύ θα πληρώσεις όλες τις αμαρτίες, εσύ θα μας ξεχρεώσεις από τα χρέη που μας άφησαν οι κλεψιές τους.  Μα όμως παππού Κωστή χτες όταν με ρώτησες πως θα τα βγάλεις πέρα, θυμάσαι τι σου απάντησα; Η κυβέρνηση μετά από συμβουλές ιατρών σκέφτηκε πολύ καλά το θέμα της υγείας σας. Κοίτα παππού, εσύ έχεις ζάχαρο και χοληστερίνη έτσι; Λοιπόν αν σου κουρέψουν την σύνταξη να γίνεις χορτοφάγος, ξέρεις τι υγιεινή διατροφή είναι αυτή; κρέατα τέλος, αυγά τέλος, γάλα, τέλος, ψωμί τέλος, φρούτα τέλος αν καπνίζεις τσιγάρα τέλος. Τυράκια γλυκάκια κουραμπιεδάκια τέλος. Θα πηγαίνεις στο καφενείο κάθε Πάσχα και Χριστούγεννα, τάβλι τέλος. Δες πόσες κακές συνήθειες σου κόβει η κυβέρνηση,  ναμην σε ξανακούσω να έχεις παράπονο ε;


Εσύ γιαγιά Μελπομένη με ρώτησες πως θα παίρνεις τα φάρμακα σου έτσι; Ε λοιπόν σου απαντώ τα φάρμακα τέλος και για σένα, τι να τα κάνεις; . Δεν φτάνουν τα χρήματα πια για γιατρούς και φάρμακα να προσέχεις να μην αρρωστήσεις,  απαγορεύεται αυστηρά στην χώρα μας αυτό. Αλλιώς θα ξαπλώσεις όμορφα και ωραία και θα περιμένεις τον κύριο χάρο να έρθει να σε πάρει. Αυτό θέλουν και αυτοί να μειωθεί στο ελάχιστο η Ελλάδα και να κάνουν ότι θέλουν. Σου προτείνω γιαγιάκα να αρχίσεις την γιόγκα και την ομοιοπαθητική, ακόμα να πάς να κάνεις αεροβική γυμναστική σαν τους Κινέζους. Τι δεν μπορείς; α! να μπορέσεις, μια γιόγκα την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα. Θα δεις ωραίαααα που είναι θα μπουρδουκλωθείς θα σπάσεις κανένα κόκκαλο έτσι που είναι ευαίσθητα αλλά κατά τα άλλα όλα καλά θα πάνε. Άντε ξεκίνα να σε δω.

Μύριαμ Κ. Ρόδος

3 σχόλια:

Konstantinos είπε...

ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΟΥ ΜΥΡΙΑΜ,Η ΦΥΓΗ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ..Ο ΚΟΣΜΟΣ ΦΕΥΓΕΙ,ΦΕΥΓΕΙ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑ..ΟΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΞΑΠΛΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝΕ ΤΟΝ ΧΑΡΟ,ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΟΥΝ,ΘΑ ΠΟΛΕΜΥΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΖΩΗ ΟΡΘΙΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΗΘΗΣΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ...ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ, ΜΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΕ - ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΣΥΓΚΑΤΑΛΕΓΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΜΟΥ - ΜΑΣ ΚΟΒΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΗΔΕΝΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΜΑΣ, ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟΝ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΛΥΓΙΣΟΥΜΕ..ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΗΝΟΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ ΦΥΣΙΚΑ,ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑ ΤΥΠΟΙΣ ΙΚΑ,ΠΟΥ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ,ΟΥΤΕ ΓΙΑΤΡΟΙ,ΟΥΤΕ ΦΑΡΜΑΚΑ,ΟΥΤΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ.. ΞΕΡΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΣΑΝ ΟΥΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΛΕΟΝ,ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΤ'ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΠΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΘΑΝΟΥΝ..ΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΟΙ ΝΕΟΙ,ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ..ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙΔΑ ΜΑΣ,ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ,ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ,,ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΣΤΕ ΑΛΛΑ ΠΕΙΣΜΩΣΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ..ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΑΚΡΩΝ,ΜΑ ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ..ΑΛΛΟΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ,ΕΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΙΖΩΘΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΙΖΑ ΤΟΥ,,ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΟΥ,ΗΔΗ ΠΟΛΕΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΝΝΑ ΣΟΥ..ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΟΥ..ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΞΥΠΝΑ..ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ,ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΑ,ΑΞΙΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΩΝ !!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ, Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΕΠΙ ΘΥΡΑΙΣ!

Μύριαμ είπε...

Γειά σου φίλε Κωνσταντίνε. Γνωρίζω ότι τα παλιά κόκκαλα όπως λένε έχουν αντοχή και πολύ περισσότερο μυαλό λόγω εμπειρίας από τους νέους,με την σάτυρα που κάνω εδώ θέλω να δείξω ποιά στρώματα πολεμάνε να αφανίσουν οι άχρηστοι πολιτικοί. Οι μεγάλοι άνθρωποι πάλεψαν σκληρά και δικαιωματικά τους ανήκουν πολλά, όμως όπως βλέπουμε πάνε να τους αφανίσουν.Στην θέση αυτών θέλουν να βάλουν παιδιά που οι ίδιοι τα κατάντησαν άρρωστα επιτρέποντας τόσο εύκολα την εισαγωγή απαγορευμένων ουσιών. Τωρα δυστυχώς έχουμε ένα μεγάλο αριθμό θυματων από εξαρτηση στα ναρκωτικά. Αυτά τα θύματα λοιπόν με λίγο λάδωμα και χωρίς επίγνωση το τι ψηφίζουν. Αυτά τα άτομα τους εξυπηρετούν άνετα αφού είναι πιόνια, ή μαριονέτες καλύτερα να πω στα χέρια τους.