Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑΣ


Έλληνες  μου είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω, ότι επιτέλους βρήκα το κίνημα που μας ταιριάζει. Το έχω ονομάσει κίνημα της πολυθρόνας, μιας και είναι τόσο ξεχωριστό.  Η εγγραφή σας αρχίζει από σήμερα. Βασική προϋπόθεση μαζί με την εγγραφή σας απαιτείται να φέρετε μαζί σας και από δέκα  πακέτα πατατάκια. Οι κόκα  κόλες και όλα τα αναψυκτικά είναι δωρεάν. 

Τα καθήκοντα σας είναι: 
  •  Υποχρεωτική ξάπλα στον καναπέ, τουλάχιστον δέκα ώρες, μην ανησυχείτε θα σας βάλουμε μαξιλαράκια να μην πιάνετε ο πισινός σας. 
  • Πρέπει οπωσδήποτε να ξέρετε να    βρίζετε γιατί θα σας χρειαστεί στο ιντερνέτ. 
  • Πρέπει να έχετε υπερβολικά διευρυμένες  γνώσεις επί  παντός επιστητού,  δηλαδή να είστε ξερόλες. Γιατί πρέπει να δίνετε λύσεις για το τι πρέπει να κάνει η κυβέρνηση. Ξέρετε από τον καναπέ μας κατεβαίνει πιο εύκολα η ιδέα. 
Οι καναπεδάτες λύσεις θα σώσουν την χώρα. Άλλωστε οι μεγαλύτεροι αρχαίοι φιλόσοφοι σε ανάκλινδρα έγραφαν τις ιδέες τους γιατί όχι και εμείς; Και το πιο καλό δεν θα χρειάζεται να τρέχουμε σε πορείες και διαδηλώσεις, τι τα χρειαζόμαστε εμείς αυτά; Θα κουραζόμαστε και θα χάνουμε ιντερνετικό χρόνο. 

Ο καναπές λοιπόν κάνει θαύματα, ψεκάζεις, σκουπίζεις, τελειώνεις και την Ελλάδα σώνεις. Παρακαλώ προλάβετε την εγγραφή, οι ξαπλώστρες εξαντλούνται.

Μύριαμ Κ. Ρόδος

3 σχόλια:

ΛΕΤΑ ΜΑΣΑΟΥΤΗ είπε...

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΑΚΡΙΒΩΣ
ΦΥΛΑΞΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΞΑΠΛΩΣΤΡΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ

Konstantinos είπε...

ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΟΙ ΞΑΠΛΩΣΤΡΕΣ ΜΥΡΙΑΜ ΜΟΥ,ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΑ ΣΥΝΗΘΙΣΑΜΕ..ΚΟΙΜΟΩΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ.......ΟΔΟΝΤΟΓΛΥΦΙΔΑ ΕΠΑΝΩ..ΤΟΣΟ ΥΠΝΑΡΑΔΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ..ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ;;;;;; ΓΙΑ ΜΕΝΑ,Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ..ΑΣ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Μύριαμ είπε...

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ ΟΙ ΓΙΟΡΤΕΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ; ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΜΑΣ;