Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ


Προσέξτε κακόμοιροι μου όλοι σας. Σήμερα παίζεται το μέλλον της χώρας μας. Κοιτάξτε να συνεργαστείτε για το καλό μας. Αφήστε τους εγωϊσμούς και τις καρέκλες να μην σας πάρει και σας σηκώσει. Δεν θα σας συγχωρέσουμε λάθη εις βάρος μας, ότι κάνατε κάνατε.

Κοιτάξτε σήμερα να ψηφίσετε με σοφία και σύνεση. Να θυμάστε ότι αν δεν σκεφτείτε το καλό μας και μας κυλίσετε στην καταστροφή, θα μετανοιώσετε την ώρα και την στιγμή για το κακό που μας κάνατε. Απευθύνω έκκληση σε όλους σας, μην μας καταδικάσετε σαν Έθνος, μόνο και μόνο για το δικό σας συμφέρον, γιατί μετά θα λογοδοτήσετε για αυτό. Ο λαός είναι έτοιμος για όλα. Το έχουμε πάρει απόφαση, εδώ που φτάσαμε δεν λογαριάζουμε τίποτα πια. Γι' αυτό κανονίστε, αλλιώς η αυριανή μέρα θα είναι κόλαση για εσάς, όπως φροντίσατε να είναι και για μας.

Μύριαμ Κ. Ρόδος

1 σχόλιο:

Konstantinos είπε...

ΜΥΡΙΑΜ ΜΟΥ,
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΓΡΑΨΕΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ,ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ,ΔΕΝ ΙΔΡΩΝΕΙ ΤΟ ΑΦΤΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΤΟΥΣ..ΗΔΗ,ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΟ ΓΕΓΟΝΟΣ,ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ..ΤΟ ΛΕΩ ΜΕΤΑ ΛΥΠΗΣ ΜΟΥ,ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ..ΑΝ ΔΗΘΕΝ ΑΛΛΑΞΑΝ,ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ,ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΙΣΟΥΜΕ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΚΤΛ. ΑΠΛΑ,ΑΛΛΑΞΑΝ ΟΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΝ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ ΔΝΤ,ΣΑΡΚΟΖΙ, ΜΕΡΚΕΛ,ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ..ΛΥΠΑΜΑΙ ΕΙΛΗΚΡΙΝΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!