Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΕΛΛΗΝΑ

Σήμερα έγινε το μεγαλύτερο πραξικόπημα του αιώνα μέσα στην βουλή. Ο αξιότιμος πρόεδρος μας κατέβαινε με ένα δυνατό άσσο στο μανίκι του και ήταν σίγουρα ο πρωθυπουργός. Τα μέλη του είναι:
Πρόεδρος Παναγιώτης Έλληνας.
 Αντιπρόεδρος Windmo Blogspot
 Υπουργός προστασίας αγανακτισμένων υπομενετικών κατοίκων Ελλάδας Μάγδα Τσέγκου
Υπουργός ανάπτυξης και εκμάθησης ρουσφετιών Κατερίνα
Υπουργός πολιτισμού Ευαγγελία καπετάνιου
Υπουργός εξωτερικού Σάββας Βούτσας
Υπουργός τύπου Μύριαμ
Υπουργός εθνικής άμυνας Νατάσα
Υπουργός μαγειρίου Ελένη
Υπουργός αρπαχτής Νούλα
Υπουργος κατσικολογίας Ελευθερία
Υπουργός ζουρλομανδυών Λέτα
Υπουργός επεξεργασίας κουτσομπολιών Σάννη
Υπουργός κατασκοπείας Βάγια
Yπουργός φλέρτ των γυναικών Τζόνης ο τρομερός
Υπουργός νεροκουβαλιτής της βουλής Βούλα
Υπουργός συγκομιδής και προσφοράς αγγουριών στη βουλή Μονικα
Υφυπουργός παρά τον πρωθυπουργό Μίνα
Yπουργός υπεύθυνη για καρπαζιές των πολιτικών Στελλα Σουτζίδου.
Υπουργός για μάζεμα ψήφου της ομογένειας Βίκη Λάμπου.

Όλοι ζήλεψαν τον μέλλοντα πρωθυπουργό μας και άρχισαν να συνομοτούν. Παντού υπήρχαν πηγαδάκια και ακουγόταν ψίθυροι με οικτρά ψέμματα για τον αξιοσέβαστο πρόεδρο μας. Σκοπός τους ήταν να πλήξουν το κύρος και την αξιοπρέπεια του. Ο Σαμαράς πρώτος αρνήθηκε να δώσει την πρωθυπουργία στον προέδρου μας Παναγιώτη. Ακολούθησε το Γιωργάκη και κατόπιν ο Καρατζαφέρης.

Αυτοί όλοι ένοιωσαν να απειλούνται από τον εντιμότατο, ικανό και άξιο προεδρό μας. Μέχρι Γερμανούς και Γάλλους έφεραν μυστικούς για να κάνουν αυτή την ανατροπή.

Το σύστημα για πρώτη φορά στα χρονικά, λειτούργησε τόσο βρώμικα και ύπουλα, ώστε να κάνει αυτή την ανατροπή. Όμως δεν πειράζει εμείς δεν το βάζουμε κάτω έχουμε υπομονή και επιμονή και στις επόμενες εκλογές θα είμαστε οι νικητές. Έτσι για να μην σας περάσει, τσιράκια της Ε.Ε.

Μύριαμ Κ. Ρόδος

1 σχόλιο:

Konstantinos είπε...

ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΥΡΙΑΜ ΜΟΥ,ΕΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΓΙΝΟΥΝ ΓΛΥΚΕΙΑ ΜΟΥ,ΑΥΤΗ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ( ΒΛΕΠΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΜΑΦΙΑ ),ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ,,ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΜΑΣ,ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΕΓΛΥΣΤΡΗΣΟΥΝ,ΚΑΙ ΠΩΣ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΘΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ..ΚΡΑΤΑ ΜΥΡΙΑΜ,ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ...ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΦΩΣ ΒΛΕΠΩ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΡΙΞΑΝ.. ΑΓΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΡΜΗΤΙΚΑ,ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ,,ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΑΕΡΑ..Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ,ΜΟΝΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΞΑΠΟΣΤΕΝΕΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΤΡΑΒΑ !!!!!!!!!!