Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

ΓΑΠ ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙΣ ΠΑΛΙ;

Βρε παλιοΓΑΠ τι καλό  μας μαγειρεύεις πάλι; Να σου δώσω μια συμβουλή, μην μαγειρεύεις πολύ το φαγητό γιατί θα σου λασπώσει και θα καεί. Ξέρω ότι τίποτα δεν βάζεις τυχαία στην φωτιά, να ξέρεις όμως ότι ο Ελληνικός λαός έχει πολύ ανεπτυγμένη την αίσθηση της όσφρησης. Με λίγα λόγια σε πήρε χαμπάρι. Αμερικανάκια σαν εσένα τα πουλάμε και τα αγοράζουμε.

Ο πολυσυμπαθέσταστατος Βενιζέλος τι έπαθε; οξία κουλίαση ή ξεστραμπούλιγμα της καρδιάς; Πόσο ταχεία ανάρρωση είχε εεε; εγώ έμεινα κατάπληκτη με αυτό. Άκουσα ότι ετοιμάζουν να σου δώσουν τα παπουτσάκια σου στο χέρι. Αληθεύει; Ρωτώ γιατί σε λυπάμαι και θέλω να σου αγοράσω άλλα. Έτσι για να μην μείνεις ξυπόλυτος και μας κρυώσεις. Τι στο καλό, ένα ανίατο έχουμε να μην το περιποιηθούμε; Και τώρα πές μου που έστειλες το μπουλουκάκι μου και δεν το βλέπω; Εχω πάθει βαριά κατάθλιψη που δεν τον βλέπω. Πρόσεχε με καλά, γιατί είμαι μέχρι τα μπούνια με τα καμώματα σου.

Ακόμα θέλω να σε ρωτήσω για να ξέρω. Πόσο μας κοστολόγισες και μας πούλησες; Σε ρωτώ γιατί αν μάθω ότι εριξες την τιμή θα μαλώσουμε. Δεν πιστεύω να μας έδωσες για ένα κομμάτι ψωμί ε; Ποιές άλλες χώρες ενδιαφέρονται για τον ορυκτό μας πλούτο; σε συμβουλεύω να πουλήσεις τον Πάγκαλο που έχει αρκετό στον πισινό του, θα του βάλεις μια αντλία χοντρή και θα σου βγάλει όσο αέριο θες εσύ και οι οι άλλες χώρες που συνεργάζεσαι.

Θελω επίσης να μάθω με τι μέσο θα την κάνεις απο την Ελλάδα; Μην τυχόν κακομοίρη μου και δεν με χαιρετίσεις θα στεναχωρηθώ πολύ στο λέω. Αυτά προς το παρόν ΓΑΠ και ΓΑΒ. Φιλάκια.

Μύριαμ Κ. Ρόδος.

2 σχόλια:

Konstantinos είπε...

ΑΝ ΚΑΝΩ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΥΡΙΑΜ,ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ,Η ΘΑ ΜΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΕΙ ΠΑΛΙ ;;; ΕΧΩ ΟΜΩΣ ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΩ..ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ,Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΤΩΝ...ΠΑΠΑΝΔΡΕΙΚΩΝ ΗΔΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕΙ ΠΡΙΝ ..ΠΕΙΝΑΣΕΙ. ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΔΙΕΞΟΔΟ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ.ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ..ΘΑ ΤΟΝ ΦΥΓΑΔΕΥΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΓΟΡΑΣΑΝ..ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ,ΓΙΑ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ,ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΔΙΑΔΕΧΤΕΙ..ΕΑΝ ΕΙΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΟΛΟΣΤΕΙΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΩΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ ΜΑΣ,ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΟΡΙΣΕΙ..ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ..ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΓΙΩΡΓΑΚΗ,ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΝΥΧΤΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ..ΝΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΥΠ'ΟΨΙΝ ΤΟΥΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΑΛΑΝΕ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ..ΓΙΑ ΝΑ ΣΒΥΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ,ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΣΒΥΣΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!

Μύριαμ είπε...

Καλησπέρα Ντίνο, είναι δύσκολο να βρεθεί αυτός ο πολιτικός που όλοι περιμένουμε. Οι υπάρχοντες κρίνω ότι είναι ανίκανοι όλοι.