Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

ΡΙΝΓΚΟ ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΠΑΣ


Αντωνάκη τι μας το παίζεις Ρίνγκο; Άσε αυτό τον ρόλο για τον Ψωμιάδη και μαζέψου πριν βγεις από την πόρτα πρωτού καν μπεις. Σου είπα και την άλλη φορά στρώσου στην δουλειά μαζί με τους άλλους και βγάλτε την χώρα απο εκεί που την οδηγήσατε. Οι παλληκαριές και οι ηρωισμοί, αλλού και σε άλλες εποχές. Μην μας βγάζεις εξω από τα ρούχα μας για να κερδίσεις εντυπώσεις. Δεν μετράει τίποτα τώρα, κάθε βλακεία που θα κάνετε θα την πληρώνετε όλοι σας.

Το να κάνετε τον ήρωα  με τα λόγια είναι το πιο εύκολο πράγμα που υπάρχει. Να, και εγώ παντρεύομαι τον Πάγκαλο είδες πόσο εύκολο είναι; Με τα λόγια χτίζω ανώγια και κατώγια λέει ο λαός μας. Άσε λοιπόν τους λεονταρισμούς και τις φαμφάρες και δείξτε με έργα τι μπορείτε να κάνετε όλοι σας. Άντε γιατί πολλά μας τα έκανες και εσύ. Μην βλέπεις που δεν πολυασχολούμαι μαζί σου. Είναι γιατί προτεραιότητα έχει η πατρίδα. Συμμαζέψου πρωτού σε κάνουμε να μαζέψεις και εσύ τα μπογαλάκια σου. Είπαμε πρώτα η σωτηρία της χώρας και μετά ο θρόνος.


Μύριαμ Κ. Ρόδος

2 σχόλια:

Konstantinos είπε...

ΑΝΤΩΝΑΚΗ,ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΚΙ'ΕΓΩ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΑΣ ΜΥΡΙΑΜ,ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΠΙΑ.ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΓΙΝΕΙ ΟΛΟΙ ΑΝΤΙΠΑΘΕΙΣ,ΨΕΥΤΕΣ,ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΑΔΕΣ,,ΟΛΟ ΘΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΙ ΘΑ..ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΔΩ ΑΛΒΑΝΟΙ..ΑΝΟΙΞΕΣ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΛΕΨΙΕΣ,ΤΟΥΣ ΦΟΝΟΥΣ,ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΤΕΣ..ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ΣΙΚΑΓΟ,,,ΑΛΛΩΣΤΕ,ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΡΟΜΙΑ ΤΩΝ ΤΡΙΑΚΟΣΙΩΝ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙΣ ΚΙ'ΕΣΥ ;;;ΣΤΡΩΣΟΥ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΔΕΙΞΕ ΜΑΣ ΟΤΙ ΑΛΛΑΞΕΣ ΜΥΑΛΑ- ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ;;; ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ - ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΨΕ ΝΑ ΒΓΑΛΛΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΥΡΟ ΠΙΝΑΚΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ Ο ΣΥΜΦΟΙΤΗΤΗ ΣΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ..ΑΛΛΟΙΩΣ ;;;; ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ..ΟΨΩΜΕΘΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μύριαμ είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ. ΑΛΛΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΜΑΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ; ΚΑΘΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ; ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΣΥ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΓΕΣ; ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΛΥΚΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΟΒΝΕΥΕΙΙ ΤΟ ΘHΡΑΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΙΣ ΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΕΣ. ΠΩΣ ΘΕΣ ΝΑ ΣΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΟΥΜΕ ΕΣΕΝΑ; ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΕΙΣ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΝΔ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΑΡΧΗΓΟΣ; ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕΣ ΤΟΣΟ; Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ ΠΕΘΑΝΕ; ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΚΟΡΟΙΔΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.