Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

ΣΥΣΣΙΤΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΝΤΕΚΑ

Ακούω τα μέσα μαζικής  ενημέρωσης, ακούω τους ανθρώπους τους οποίους δέχονται με ευχαρίστηση την σίτιση και απορώ. Πως μας έχουν καταντήσει έτσι; Να ζητιανεύουμε το φαγητό αυτή την εποχή; Πως μας καταντήσατε ρε τριακόσιοι άχρηστοι έτσι; Η εκκλησία έχει αναλάβει τώρα την τροφοδοσία απόρων και είναι πάρα πολλοί αυτή την εποχή. To κράτος πάλι απουσιάζει. Η κατοχική εποχή γύρισε πίσω από ότι δείχνουν τα πράγματα.

Δηλαδή εμείς ψηφίζαμε τόσο καιρό για να μετράμε ανάποδα τον χρόνο. Αντί να κάνουμε άλματα προς την εξέλιξη και την ευημερία, κάναμε άλματα, στην κατοχή και την μιζέρια μπράβο μας.

Το άλλο το ωραίο που διάβασα πως σας πάει; Μερικοί  Δήμοι της Αθήνας  και της Θεσσαλονίκης ξηλώνουν τα παγκάκια, επειδή κοιμούνται άστεγοι. Τι σοφή απόφαση!!!! έτσι εξαλείφετε το πρόβλημα νομίζετε; ή το κουκουλώνετε για να μην παίρνουν φωτογραφίες, τα ξένα μέσα μαζικής ενημέρωσης και γίνετε ρεζίλι; Και οι άστεγοι τώρα που θα κοιμούνται; Μήπως φροντίσατε, να τους εξασφαλίσετε διαμέρισμα για να κοιμούνται ζεστά; ή δεν σας νοιάζει;

Τέτοιες πράξεις κάνετε και δείχνετε την απανθρωπιά όλοι σας. Έχω παρατηρήσει όποιος καθίσει σε καρέκλα αυτόματα γίνετε γουρούνι. Τι σας πιάνει ρε όλους σας; υποτίθεται μπαίνετε σε μια θέση που η πλειοψηφία σας τοποθέτησε για το καλό του συνόλου. Πως ξεχνάτε τόσο γρήγορα το σκοπό σας; Φαίνεται το νερό της εξουσίας είναι θολό και σας έχει κάψει τα εγκεφαλικά σας κύτταρα, αλλιώς πως να το εξηγήσω, δεν μπορώ.

Μας έχετε αρμέξει κανονικά και με το νόμο αυτό το καιρό. Που έχετε πάει τα χρήματα και δεν φαίνονται πουθενά; Ο σκοπός σας είναι να μας στραγγίσετε τελείως και να μας κάνετε όλους ίσους, άπορους έτσι; Αυτό εννοούσατε  με την ισοτημία του πολίτη. Κάνατε όμως ένα λάθος δεν μας το διευκρινίσατε να το ξέρουμε  και πέσαμε πολύ ανώμαλα. Ξέρετε τι σημαίνει πέφτω ανώμαλα; Μάλλον όχι, αλλά γρήγορα θα σας το δείξουμε και εμείς για να το μάθετε εκ πείρας και εσείς.

Σπείρατε ανέμους και θα θερίσετε θύελλες να το ξέρετε. Έτσι λέει και ο νόμος της φυσικής όπως σας έχω ξαναπεί, η δράση και η αντίδραση. Μαζί πάνε αυτά τα δυο να το περιμένετε για να μην την πατήσετε όπως εμείς και εκπλαγείτε.

Είδατε εγώ φροντίζω να σας ενημερώσω για να γνωρίζετε από τώρα τι θα πάθετε, αντίθετα από εσάς που όλα τα κάνατε στη ζούλα. Αυτά για την ώρα κύριοι κρατικοί καρεκλάτοι της εξουσίας ότι νεότερο στο άλλο ανακοινωθέν. 

Μύριαμ Κ. Ρόδος

2 σχόλια:

Konstantinos είπε...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ ΜΥΡΙΑΜ,ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ..ΕΓΩ ΠΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΩ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΜΟΥ..ΕΖΗΣΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ,ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΕΠΟΧΗΣ..ΣΕ ΛΙΓΟ - ΕΙΘΕ ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΔΩ -ΘΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΤΑ ...ΚΑΡΟΤΣΑΚΙΑ ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΛΟΓΩ ΑΣΗΤΕΙΑΣ... ΟΥΤΕ Ο ΘΕΟΣ ΠΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟΤΕ,ΟΤΑΝ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΑΚΡΑ,,,ΑΣ ΕΙΧΑΜΕ ΜΥΑΛΟ..ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ,ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΙΑΚΟΣΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΜΕ ΕΞΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΒΥΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΛΕΤΑ ΜΑΣΑΟΥΤΗ είπε...

ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ Ο ΠΟΝΟΣ!!!!!!!!!!!!