Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΦΕΤΟΣ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ.


Φέτος δεν βλέπω να κάνουμε Χριστούγεννα, αποφάσισα να τα γιορτάσουμε νωρίτερα για να προλάβουμε. Οι προβλέψεις και τα μηνύματα που λαμβάνουμε είναι πολύ αποθαρρυντικά και σκέφτηκα να κάνουμε όσο πιο γρήγορα μπορούμε Χριστούγεννα.

Αυτοί που είναι γνώστες των πραγμάτων καταλαβαίνουν τι λέω. Εγώ θα προσπαθήσω όσο πιο πολύ μπορώ να σας μεταφέρω το κλίμα των Χριστουγέννων, γιατί πιστεύω τα Χριστούγεννα είναι μια γιορτή που όλοι μας αγαπάμε. Βέβαια κάποιοι έχουν σκοπό, τις χρονιάρες αυτές μέρες να τις  αμαυρώσουν με τον χειρότερο τρόπο. Εμείς λοιπόν δεν θα τους κάνουμε την χάρη και θα τις γιορτάσουμε νωρίτερα.

Όλη η Ελλάδα παρακαλεί και προσεύχεται στο πνεύμα των Χριστουγέννων να μας λυπηθεί και να μας βοηθήσει. Δεν ζητάμε πολλά, θέλουμε μόνο να ξαναβρεί η χώρα μας τον παλιό της ρυθμό. Αφήστε μας ρε να κάνουμε γιορτές, αφήστε μας να καταλάβουμε Χριστούγεννα. Αυτή η μέρα είναι από τις  σπουδαιότερες στη θρησκεία μας, γεννήθηκε ο σωτήρας,  που θα μας απελευθερώσει από  τα δεσμά του προπατορικού αμαρτήματος. Ο μεσσίας γεννήθηκε για να σώσει την ανθρωπότητα  και εσείς ακριβώς αυτή τη χρονική στιγμή σκέφτεστε να την καταστρέψετε. Τι είστε τέλος πάντων Αντίχριστοι;

Θέλω να φύγετε και να χαθείτε από προσώπου γης, όλοι αυτοί που σκέφτεστε τον εθνικό θάνατο μας. Θέλω να ανοίξει η γη και να σας καταπιεί. Σας εύχομαι όλοι αυτοί που μεθοδεύετε  τον διασυρμό, τον εμπαιγμό και την καταστροφή της Ελλάδας, του χρόνου να βρεθείτε στην ίδια θέση και χειρότερη από αυτή που μας ετοιμάζετε.

Συνέλληνες μου κάντε κουράγιο βάλτε μπροστά την αισιοδοξία και μην αφήνετε οι προδότες να λυγίζουν το ηθικό σας. Μπορούμε ενωμένοι να κάνουμε θαύματα και να τους κατατροπώσουμε.

 Ελάτε να κάνουμε Χριστούγεννα πιο μπροστά από το καθιερωμένο για να προλάβουμε.  Εμείς ρε πουλημένα τομάρια δεν θα σας κάνουμε την χάρη ποτέ.

Καλήν  ημέραν άρχοντες αν είναι ο ορισμός σας Χριστού την θεία γέννηση, να πω στο αρχοντικό σας, Χριστός γεννάται σήμερον εν Βηθλεέμ την πόλη οι Ουρανοί αγάλλονται, χαίρε, χαίρεται η φύσης όλη, εν το σπήλαιο τίκτετε εν φάτνη των αλόγων ο βασίλευες των ουρανών και ποιητής των όλων, η δόξα αγγέλων ξακουστή τον δόξα εν υψίστη. 


 Εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου να πάνε όλα καλά για την Ελλάδα μας. Ο θεός να  βάλει το χεράκι του και να μας γλυτώσει από τους τυράννους. Καλά Χριστούγεννα και του χρόνου να τα γιορτάσουμε κάτω  υπό άλλες συνθήκες πιο ευνοϊκές.

Μύριαμ Κ. Ρόδος

Δεν υπάρχουν σχόλια: