Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2011

ΜΟΥΓΚΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΑΛΤΕΡ

Μόλις διάβασα μια εφημερίδα που λέει ότι  η κυβέρνηση θα κλείσει το Άλτερ λόγω χρέους. Και εδώ εύλογα τίθεται ένα θέμα, θα έχουν όλα τα κανάλια που χρωστάνε ίδια αντιμετώπιση ή μόνο το συγκεκριμένο κανάλι; και γιατί;

Φαγώθηκε ο Βενιζέλος με το Γιωργάκη να το κλείσουν. Μήνες τώρα το πιλατεύουν το θέμα. Να φταίει άραγε ότι το Άλτερ  έλεγε τα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη; Μήπως αυτό ενόχλησε κάποιους και γι αυτό σε αυτή τη χρονική στιγμή, σκέφτηκαν ότι πρέπει να κλείσει λόγω χρεών;

Μα και εσείς ρε φίλοι μου από το Άλτερ δεν βγαίνατε να πείτε ότι όλα είναι ανθηρά στην Ελλάδα. Ακόμα δεν βγαίνατε να εξυμνήσετε την ικανότατη κυβέρνηση που είχαμε. Καλά να πάθατε τότε.

Αν για παράδειγμα λέγατε, τι καλή κυβέρνηση που έχουμε και πόσο αγαπάει τους πολίτες της, ή να λέγατε ο Γιώργος είναι ο σωτήρας μας δεν φταίει αυτός για το κατάντημα της Ελλάδας. Ε τότε να ήσασταν  σίγουροι ότι δεν θα σας το κλείνανε αντίθετα θα παίρνατε και χορηγία για να συνεχίσετε.

Δεν ρωτάτε και εσείς τα άλλα κανάλια πως επιβιώνουν και την πατήσατε. Άλλη φορά να σας γίνει μάθημα αυτό. Και μια συμβουλή φίλοι από το Άλτερ. Τα κανάλια πάνε όπου φυσάει ο άνεμος, αυτό να μην το ξεχάσετε ποτέ. Ανάλογα  λοιπόν ποιός είναι στην κυβέρνηση πορεύεστε. Απαγορεύεται δια ροπάλου να πάτε  αντίθετα μ' αυτούς. Καταλάβατε;  Η ενημέρωση πάντα να είναι σύμφωνα  στα μέτρα τους αλλιώς την πατήσατε.

Αυτό με λίγα λόγια είναι φίμωση με γάντι. Καλά είναι, καλά είναι, μπράβο Ελλάδα μου πως σε καταντήσανε έτσι δίχως φωνή;

Μύριαμ Κ. Ρόδος

1 σχόλιο:

Dinos είπε...

ΜΟΝΟ ΔΙΧΩΣ ΦΩΝΗ ;;;; ΚΑΙ ΔΙΧΩΣ ΖΩΗ ΠΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ,Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΙΚΡΗ..ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΠΑΝΩ ΧΕΡΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΜΩΝΟΥΝ.ΝΑ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΕΛΛΑΔΑ !!!